Категории

Детски акумулаторни коли

Няма добавени продукти в тази категория.

От този раздел на нашия онлайн магазин можете да закупите акумулаторна кола за своето дете. Подарък, който има пълния потенциал да го направи изключително щастливо. Децата обожават превозните средства, особено тези, които могат да управляват съвсем сами. Подарете им един безопасен, но не по-малко вълнуващ начин да се забавляват, докато се возят по алеите в парка или в достатъчно просторния ви двор.

Детските акумулаторни коли – любимо забавление за малките пътешественици

Детските акумулаторни колички позволяват на децата да развият чувство за независимост, докато „шофират” по безопасни трасета и терени. Независимо дали искате да зарадвате собственото си дете с един мега-подарък или за вас покупката на този вид превозни средства е бизнес инвестиция, при нас ще намерите продукти с отлично качество и превъзходно визуално сходство с истинските возила на най-престижните марки.

Защо електромобилите за деца са рентабилна бизнес инвестиция? На първо място, защото малчуганите и от двата пола обичат пътешествията. Освен това, те винаги се стараят да имитират това, което правят техните родители, включително да управляват класен модел автомобил.

Кое дете не мечтае да седне зад волана на своя собствена спортна кола, мотоциклет, полицейска кола или АТВ? Дайте шанс на децата да се возят на детски акумулаторни коли, предлагани на ниски цени в нашия онлайн магазин. Едва ли има на света родител, който би останал равнодушен към молбата на своето съкровище да се повози на най-невероятния детски електромобил.

Плавно и стилно возене, на което дори възрастните ще завидят

Ако мама или татко карат голям SUV, детето им със сигурност ще пожелае да изживее своето самостоятелно приключение зад волана на здрава играчка за каране, произведена като точно копие на семейния автомобил. Някои от по-големите машини, захранвани с батерии, са проектирани да работят на неравен, насечен терен, справяйки се с лекота с мокра трева.

Независимо дали задният ви двор е малко неравен или идеално равен и красиво озеленен, вашето мъниче може да се наслади на возенето на една от нашите просторни детски коли, които създават едно съвсем реално изживяване за шофиране. Тези автомобили могат да се движат със скорост до 8 километра в час.

Много възрастни могат само да мечтаят да карат Mercedes-Benz AMG GT-R, но за децата им тяхната мечта може лесно да стане реалност. Това, което родителите съзнават, че не могат да си позволят, те не биха отказали на децата си. Автомобилите са предназначени за деца на възраст от 3 до 6 години, като управлението им следва да се извършва само под контрола на възрастен.

Skok.bg предлага разнообразие от луксозни играчки за возене с батерии на онези от вас, които искат детето им да се вози в истински класически стил. Изберете Mercedes-Benz, Ferrari, Bentley или Porsche и поставете вашия малък принц или принцеса на шофьорската седалка на елегантна, вълнуваща кола.

За децата, които си падат по силните изживявания, можете да изберете играчка, която изглежда и се движи като офроуд състезателен джип. Създадени да работят върху твърди повърхности като алеи, пешеходни пътеки или трева, тези джипове изглеждат като истински, с предна решетка, големи гуми и ролбари. Всичко, което впечатлява и татковците, и синовете.

Ако джипът не е приключенското превозно средство, за което детето ви мечтае, какво ще кажете за състезателно АТВ? Повечето от тези цветни спортни атракциони могат да поберат двама пътници с достатъчно сцепление, за да прекарат вашето малко дете през мокра трева и неравен терен. Дори управляваната по детски кола може да бъде източник на адреналин за малките ни приятели.

За тези, които предпочитат да се возят на по-малко от четири колела, препоръчваме да разгледате акумулаторните ни мотори. За да бъде безопасността на детето ви напълно гарантирана, някои от моторите са оборудвани с три колела, а двуколесните са снабдени със спомагателни колела. Така тази група превозни средства става подходяща дори за най-малките.

Независимо дали вашият наследник иска, когато порасне, да стане строител, фермер или шофьор на голям камион, в каталога ни ще намерите превозното средство, което сбъдва мечтата му. Предлагаме електрически камиони, пожарни коли и трактори, които се управляват изключително лесно посредством превключвател за смяна на посоката на движение напред/назад.

Детските автомобили – основни предимства

Съвременната гама детски акумулаторни коли става все по-популярна, предлагайки на децата вълнуващ и екологично чист начин на придвижване. Тези превозни средства с размер на играчка, захранвани от акумулаторни батерии, не само осигуряват безкрайни часове забавление, но и насърчават по-задълбочено разбиране на самото шофиране.

С това обаче не се изчерпват предимствата на малките превозни средства. Плюсовете, за които трябва да сте наясно включват:

  • Безопасни за околната среда: количките произвеждат нулеви емисии, допринасяйки за по-ниския въглероден отпечатък. Те са забавление, създадено с грижа за околната среда и състоянието на нашата планета;
  • Развитие на двигателните умения: Шофирането на електрическа детска кола подобрява координацията око-ръка, пространственото съзнание и фините двигателни умения при децата;
  • Усещане за независимост: когато управляват своята малка кола, малчуганите се чувстват независими и уверени. Това насърчава въображението и креативността, докато децата се впускат в своите въображаеми пътешествия;
  • Образователна функция: малките деца не само се запознават с управлението на превозното средство, но и научават значението на понятия като: чиста енергия, опазване на околната среда и устойчив транспорт от ранна възраст.

Най-голямото предимство на различните видове детски коли с акумулатор си остава фактът, че те са изключително приятен начин за забавление на открито. Разбира се, децата обичат да тичат и да играят със своите връстници, но за тях е много по-приятно да покажат на всички новите си умения. Автомобилът е повод за гордост не само за възрастните, но и за техните наследници.

Характеристики на детското превозно средство на батерии

Всеки детски автомобил има своите специфични технически особености, но като цяло, тази група превозни средства притежава и някои общи характеристики. Заслужава си да им обърнем специално внимание, за да запознаем родителите с дизайна на детския електромобил. Това ще им помогне да разберат по-добре конструкцията на любимата играчка на детето си.

Производителност, захранвана от батерия

Детските електромобили са оборудвани с акумулаторни батерии, обикновено 6-волтови или 12-волтови. Презареждането на батерията става посредством зарядно устройство в обикновен битов контакт. Батерията осигурява необходимата мощност за работа на вашата детска акумулаторна кола. При някои модели е наличен лост/дръжка, така че ако батерията се изтощи, автомобилът става количка за бутане.

Захранваният от батерии двигател осигурява гладко и тихо возене, създавайки реалистично усещане за шофиране у децата. Превозните средства обикновено имат регулируеми настройки на скоростта, което позволява на родителите да зададат подходящо темпо според възрастта и способностите на детето си.

Реалистичен дизайн

Колите - играчки обикновено имат реалистичен дизайн, моделиран като мини копие на популярни марки автомобили - спортни автомобили, SUV или дори миниатюрни копия на камиони, пожарни коли и трактори. Тези автентични дизайни допринасят за цялостната привлекателност на колата, като насърчават въображаемата игра и засилват чувството за приключение у детето.

По правило по-точните копия на престижни марки леки коли и джипове се предлагат на по-висока цена. Те имат не просто превъзходна визия, но и стойност на една много изтънчена и напълно функционална реплика. Покупката на скъп модел с абсолютно реалистичен дизайн отговаря на възможностите на тесен кръг потребители. Тези модели обикновено се разглеждат като бизнес инвестиция.

Развлекателни и обучителни свойства

За да направят шофирането по-приятно, много детски коли с акумулаторни батерии са оборудвани с функции за забавление. Това могат да бъдат вградени музикални системи, съвместимост с MP3 плейъри и реалистични звуци на двигателя. Някои модели имат дори работещи фарове, звуци от клаксон и функционални врати, което допълнително подобрява цялостното изживяване при игра.

Детският електромобил е много повече от забавна играчка. Някои модели предлагат ценни възможности за обучение на децата, като насърчават развитието на когнитивните и двигателните умения. Шофирането помага на децата да подобрят координацията око-ръка, пространственото съзнание и способностите за вземане на решения. Освен това насърчава въображаемата ролева игра, позволявайки на децата да имитират сценарии от реалния живот.

Функции за безопасност – нещо, на което родителите държат

Безопасността е основен приоритет, когато става дума за детските играчки. Загрижените родители с радост инвестират в акумулаторна кола с дистанционно, защото чрез дистанционното, те управляват много от функциите на автомобила. Производителите са добавили различни функции за безопасност, за да осигурят сигурно и защитено пътуване на младите шофьори.

Някои общи функции за безопасност включват:

Предпазни колани: Много модели се доставят с предпазни колани или осигурителни каишки, които да подсигурят детето в колата, свеждайки до минимум риска от инциденти.

Родителско дистанционно управление: Нашите детски коли с акумулатори включват родителско дистанционно управление, което позволява на родителите да поемат контрол върху движенията на автомобила, ако е необходимо. Тази функция осигурява допълнителен надзор и предотвратява злополуки в трудни ситуации.

Плавно стартиране и плавно ускорение: Електрическите автомобили в голямата си част имат механизъм за плавно стартиране и плавно ускорение, с което се предотвратяват внезапни сътресения и се осигурява безстресово изживяване при каране за детето.

Здрава конструкция: Автомобилите са направени от здрави материали, за да издържат на леки сблъсъци и да гарантират дълъг период на употреба. Някои модели разполагат и с гумирани брони за допълнителна защита.

Здравето на децата е топ приоритет за всяко развито общество. Ето защо и родители, и институции, са силно ангажирани с идеята малките човечета да прекарват колкото е възможно повече време на открито. Карането на детска кола с дистанционно дава такава възможност на малчуганите. Те с радост се откъсват от телевизора, телефона и компютъра, за да се отдадат на любимото си занимание.

Осигурявайки начин за незабравимо забавление, колите мотивират децата да излизат на открито, където да подобряват физическата си форма и практикуват здравословен начин на живот. Акумулаторните колички са подходящи за алеи, паркове и тротоари, осигурявайки безопасна среда за децата, в която да развиват своите шофьорски умения.

Смело можем да обобщим, че акумулаторните детски коли с дистанционно комбинират забавление, обучение и безопасност, за да създадат увлекателно изживяване за младите шофьори.

С двигател, захранван от батерии, реалистичен дизайн и набор от функции за безопасност, тези превозни средства предлагат на децата приятен и сигурен начин за придвижване. Насърчавайки игрите на открито и подобрявайки когнитивните и двигателните умения, колите допринасят за цялостното им физическо и умствено развитие.

Когато избират модел, родителите трябва да вземат под внимание възрастта, характеристиките за безопасност и възможностите за забавление, които колата предлага. Само по този начин те могат да осигурят най-доброто изживяване на детето си.

Защо да закупите акумулаторна кола на детето си?

Тъй като технологиите продължават да напредват, те намират своето приложение във всеки аспект от живота ни, включително в играчките на нашите деца. Една такава иновация, която придоби значителна популярност, е електрическата детска кола за каране от малки деца.

Тези миниатюрни превозни средства предлагат набор от предимства, които надхвърлят обикновеното забавление. Намираме за уместна нуждата да разгледаме защо закупуването на електромобилче за вашето малко дете може да бъде отличен избор, осигуряващ както забавление, така и образователни предимства.

На първо място можем да поставим изграждането на екологична осъзнатост у подрастващите. В епоха, в която екологичното съзнание е от решаващо значение, запознаването на вашето малко дете с концепцията за устойчив транспорт от най-ранна възраст може да остави трайно впечатление.

Всички детски електрически коли се захранват от акумулаторни батерии, които не отделят вредни емисии във въздуха и замърсители. Избирайки такава играчка, вие възпитавате у своето дете чувство за отговорност към околната среда, като насърчавате създаването на екологични навици от най-ранна възраст.

Колата може да спомогне за развитието на двигателните умения на любимото ви същество и това твърдение в никакъв случай не е преувеличено. Тази играчка не се управлява с натискане на копчета и наблюдение как върви. Детските превозни средства насърчават физическата активност и помагат за развитието на основни двигателни умения.

Малките деца се учат да се ориентират в заобикалящата ги среда, като подобряват координацията око-ръка, пространственото усещане и баланса. Управлението на колата, оперирането с педалите и маневрирането около препятствия осигуряват увлекателен и интерактивен начин за малките деца да подобрят двигателните си умения.

Управлението на детски ел коли също така подпомага когнитивното развитие на подрастващите. Количките могат да предложат стимулиращо учебно изживяване. Те често идват с интерактивни функции, като бутони, светлини и звукови ефекти. Тези елементи помагат за развитието на когнитивни умения, включително причинно-следствени разсъждения, памет и способности за решаване на проблеми.

Малките деца се научават да свързват действията с последствията и развиват въображението си, докато се преструват, че шофират и вземат решения, насърчавайки по този начин когнитивното си развитие. Заслужава си да инвестирате не само в щастливата усмивка на лицето на детето си, но и в усъвършенстване на интелектуалните му заложби.

Шофирането на детска електрическа коланасърчава социалното взаимодействие. Това любимо занимание би могло да бъде полезна социална дейност за любимите ви същества. Малките палавници могат да участват в групова игра, като се редуват и споделят радостта от шофирането със своите приятели или братя и сестри.

Това насърчава социалното взаимодействие, сътрудничеството и комуникационните умения. Освен това родителите могат да се присъединят към забавлението, създавайки ценни моменти на сприятеляване с други деца и укрепвайки връзката родител-дете. Вашият наследник ще бъде щастлив от факта, че го наблюдавате и наставлявате, докато се учи да управлява своя автомобил.

Накарайте детето си да прекарва повече време на открито. Стимулирайте неговото въображение и креативност!

В дигиталния свят, в който живеем, е от съществено значение да се насърчава физическата активност сред децата. Електрическите акумулаторни детски коли предоставят отлична възможност на децата да се включат в активна игра. Докато карат колата си, малките деца имат възможност да упражняват мускулите си, да изграждат сила и да подобряват цялостното си физическо развитие.

Колата предлага здравословна и приятна алтернатива на дейностите, изпълнявани в седнало положение, например прекомерното време, прекарвано пред телевизионния и компютърния екран. Освен това, разиграването на въображаеми ситуации, развива детското въображение и креативността.

Игрите, които стимулират въображението, са от изключително значение за развитието на интелектуалните способности на малките в един по-късен етап. Това се случва спонтанно и неусетно при шофирането на акумулаторна детска кола. Тези превозни средства често се предлагат в различни дизайни, включително като реплики на истински автомобили.

Потапяйки се в сценарии от ролеви игри, малчуганите могат да създават свои разкази за преживяни събития и да включат въображението си в разказването на истории. По този начин се насърчава креативността, нестандартното мислене и емоционалното изразяване – качества, които са особено ценни в съвременното общество.

Какво да вземете предвид при избора на количка за детето си?

След като електромобилите навлизат все по-осезаемо в живота ни, много родители обмислят покупка на акумулаторна количка за своето дете. Това е неизбежно, тъй като технологиите се развиват непрекъснато, превръщайки количките на батерии в нещо, което децата желаят наистина силно.

Тези миниатюрни превозни средства осигуряват вълнуващо и интерактивно преживяване за малките, като същевременно насърчават двигателните умения и игрите на открито. Въпреки това, когато става въпрос за закупуване на електрическа детска кола за вашето малко дете, трябва да вземете предвид няколко важни аспекта, на които ще обърнем внимание в следващите редове.

Възраст на детето

Преди да закупите детска кола с акумулатор е важно да вземете предвид възрастта на вашето дете. Производителите често предоставят препоръки за възрастта, които служат като полезна насока и безценен ориентир. Това е първият фактор, с който трябва да се съобразите – цената и модела/марката на автомобила са от второстепенно значение.

Препоръките на производителя вземат предвид също размера на колата, скоростта, която тя може да развива и сложността на превозното средство, като гарантират, че то съответства на етапа на развитие на вашето дете. От съществено значение е да изберете електромобил, с който детето ви да може удобно да се справя и управлява. Това ще му позволи да се наслаждава на безопасно и приятно шофиране.

Функции, гарантиращи безопасността

Безопасността трябва да бъде основен приоритет при избора на акумулаторна кола, предлагана с намаление. Изберете превозни средства със защити: предпазни колани, здрава конструкция и нисък център на тежестта, за да се предотврати преобръщане. Повечето модели се предлагат с родителско дистанционно управление, което ви позволява да поемете контрола в случай на нужда или да напътствате детето си в началните етапи.

Фокусирайте избора си върху електрически детски коли с надеждни спирачни системи и леснодостъпни бутони за аварийно спиране с цел допълнителна безопасност. Освен това изборът на модел с регулируеми настройки на скоростта може да помогне на родителите да ограничат максималната скорост на превозното средство, докато детето им стане по-уверено зад волана.

Живот на батерията и метод на зареждане

Животът на батерията е жизненоважен фактор при покупката на детски автомобил. Потърсете модел, чиято батерия предлага достатъчно време за работа, за да може детето ви да се наслаждава на продължителни авто-сесии и игра. Параметрите на заряда са посочени в описанието на всяка от колите, които предлагаме.

Проверете времето за зареждане, необходимо за пълния заряд на батерията, тъй като някои детски коли с дистанционно управление може да отнемат повече време за зареждане от други. Също така е препоръчително да инвестирате в резервна батерия, за да сведете до минимум времето на престой и да осигурите непрекъснато удоволствие на любимото си същество.

Размер и товароносимост на колата

Задължително е да определите с точност размера на колата, за да сте сигурни, че детето ви ще се чувства удобно в нея и ще може да изпълнява лесно всички маневри. Тук е важно да се съобразите с обозначението за възраст, посочено от производителя на детски електрически колички, но от значение е и ръстът на бъдещия водач. Някои деца са по-едри за възрастта си от други.

Обезателно проверете ограничението за максимално тегло, посочено от производителя, и изберете детска кола с дистанционно управление, която предвижда място за растежа на младия шофьор. Обмислете внимателно размерите на превозното средство, като се уверите, че то ще може лесно да се маневрира в желаната от вас зона за игра или алея.

Издръжливост и качество

Качествените акумулаторни коли с дистанционно трябва да бъдат произведени от здрави и устойчиви материали, за да издържат на тежките условия, съпътстващи всяка детска игра. Изберете нашите автомобили, изработени от висококачествени материали, които могат да издържат на елементите на околната среда и на механични въздействия.

Ако имате съмнения относно достоверността на информацията, предоставена от търговеца или производителя, Потърсете отзиви в интернет и препоръки от други родители, за да прецените каква е реално издръжливостта и експлоатационния живот на избрания от вас модел детски автомобили.

Изборът на детска кола на акумулатор изисква огромна отговорност, за да се осигури безопасно и приятно изживяване за едно малко дете. Не забравяйте да вземете под внимание възрастта, характеристиките за безопасност, живота на батерията, размера, теглото и издръжливостта на превозното средство.

Чрез внимателно оценяване на тези фактори родителите могат да вземат информирано решение, което отговаря на нуждите и предпочитанията на детето им. Задвижваните с батерии детски акумулаторни колички предоставят уникална възможност на децата да развият важни умения, да се включат в полезни за развитието им игри и да се забавляват на открито, което ги прави полезна инвестиция за всяко семейство.