Категории

Детски акумулаторни джипове

Няма добавени продукти в тази категория.

Цените качествените неща и сте готови да направите всичко за детето си? Покупката на детски джип с акумулаторна батерия е стъпката, която все повече отдадени родители предприемат. В нашия каталог ще откриете едни от най-добрите разработки при електрическите колички. При нас можете на много разумна цена да изберете реплика на Audi, Ford, Lamborghini Urus, Mercedes Maybach и много други.

Защо да подарите високопроходимо возило на детето си?

Миниатюрният SUV е издръжлив, проходим и има висок клиренс. Това е супер ефективен автомобил за игри и забавления извън града, на вилата, за возене по селски пътища и за вълнуващи състезания по неравни терени и малки хълмове. При нас имате възможност да закупите детски джипове, захранвани от 12 или 24-волтова батерия, със здрава каросерия, мощен двигател, с тегло 7,5 кг или повече, със задвижване на 2 или 4-те колела.

Може би се питате защо джипът да е с акумулаторна батерия? Отговаряме веднага: електрическите коли са напълно безопасни, имат огледала за обратно виждане, фарове, клаксон и други характерни атрибути на истинския SUV.

Конвенционалните акумулаторни колички са проектирани да се движат по асфалт, върху равна повърхност, докато джипът е класически SUV, поради способността му лесно да преодолява малки препятствия по пътя и дори да изкачи хълм с наклон до 17 градуса. Детските джипове са оборудвани с предпазни колани и по-широки колела за предотвратяване на преобръщане.

При някои модели имаме скоростен лост, клаксон, бутони за включване / изключване на фаровете, регулируеми седалки и просторен багажник. Достъпът до батерията под капака е лесен, нещо повече, джиповете за деца често работят със сменяеми батерии, които могат да се сменят по време на пътуване (трябва да се закупят допълнително).

Какъв модел да изберете?

Детските акумулаторни джипове са разделени на класове спрямо тегло, мощност на двигателя, максимално натоварване и наличие на определени аксесоари. Колкото по-голямо е детето, толкова по-мощен може да бъде двигателят, размерът и теглото на превозното средство. За крос-кънтри е необходима по-мощна батерия в зависимост от скоростта на движение.

Не забравяйте, че само закупуването на колата не е достатъчно. За да работи превозното средство, преди всяка разходка трябва да заредите батерията, за да не се окаже детето ви без „гориво” на грешното място. Процесът на зареждане отнема около 8 до 12 часа и осигурява работа на двигателя за 30-90 минути.

Покупката на акумулаторен автомобил може да бъде вълнуващо и приятно преживяване както за родителите, така и за децата. Тези миниатюрни превозни средства осигуряват усещане за независимост и приключение за децата, позволявайки им да изследват заобикалящата ги среда, докато имитират изживяването от шофиране на истинска кола. Въпреки това, има няколко важни фактора, които трябва да имате предвид, преди да направите покупка, за да сте сигурни, че джипът е безопасен, подходящ за възрастта и удобен за вашето дете.

Преди да изберете модела е разумно да се фокусирате върху някои ключови фактори:

Съответствие с възрастта и физиката на детето: Преди да закупите детски акумулаторен джип, е важно да вземете предвид възрастта и ръста на вашето дете. Производителите обикновено предоставят препоръки за възрастта и теглото на своите продукти. Изборът на модел, който е подходящ за възрастта на вашето дете, гарантира, че то може удобно да достигне и да работи с контролите, като същевременно поддържа безопасно шофиране.

Капацитет на натоварване: Детските автомобили се предлагат с различен капацитет на товароносимост. Важно е да изберете модел, който безопасно ще поеме теглото на вашето дете. Претоварването на автомобила може да повлияе на неговата работа и безопасност.

Мерки за безопасност: Безопасността е от първостепенно значение, когато обмисляте покупката на такава играчка за вашето дете. Потърсете модел с функции за безопасност като предпазни колани, здрав и стабилен дизайн и евентуално родителско дистанционно управление, за да поемете контрола над автомобила, ако е необходимо, особено ако се управлява от по-малки деца.

Опции за скорост: Много детски джипове с акумулатори предлагат настройки на скоростта. Начинаещите могат да се възползват от настройката на по-ниска скорост, докато по-големите и по-опитни деца могат да развиват по-високи скорости. Някои модели ви позволяват да заключите автомобила на по-ниска скорост за по-млади шофьори и да я увеличите, когато детето ви придобие шофьорски умения.

Живот на батерията и време за зареждане: Животът на батерията и времето за зареждане са важни фактори, които трябва да имате предвид. Вие вероятно искате детски джип с дистанционно, който осигурява разумно време за игра с едно зареждане и не отнема много време за презареждане. Проверете спецификациите на модела за капацитета на батерията и времето за зареждане.

Терен, на който ще се кара: Помислете къде детето ви ще кара джипа. Ако имате неравен или насечен терен в двора си, е по-разумно да изберете модел с по-големи колела и по-добро окачване. По същия начин, ако детето ви ще кара джипа предимно на закрито или по гладки алеи, по-малък и по-компактен дизайн е за предпочитане.

Сглобяване и поддръжка: Нашите детски акумулаторни джипове изискват сглобяване, докато други се доставят напълно сглобени. Уверете се, че се чувствате комфортно относно процеса на сглобяване преди да поръчате. Освен това вземете предвид нуждите на джипа от поддръжка, като почистване, грижа за батерията и потенциални ремонти.

Дистанционно управление: Някои модели коли за деца се доставят с дистанционно управление, което позволява на родителите да контролират автомобила от разстояние. Това може да бъде особено полезно за по-малки деца, които понякога се нуждаят от помощ или ако искате да осигурите безопасността на детето си в определени ситуации.

Дизайн и характеристики: Нашите акумулаторни детски джипове се предлагат в различни дизайни и обикновено имат забавни функции като работещи фарове, звуци на клаксон, съвместимост с MP3 плейър и др. Помислете какви функции биха развълнували вашето дете и биха подобрили изживяването му по време на шофиране.

Гаранция и поддръжка за клиенти: Проверете дали предпочетената от вас акумулаторна кола джип се предлага с гаранция и проучете възможностите за гаранционна поддръжка в сервиз, оторизиран от производителя. Надеждната гаранция може да ви осигури спокойствие при евентуални дефекти или проблеми с автомобилчето.

Бюджет: Детските акумулаторни автомобили се предлагат в широк ценови диапазон. Определете бюджет, който отговаря на вашето финансово състояние, и се придържайте към него, като вземете предвид всички необходими функции и съображения за безопасност. Цените на джиповете ни за деца са повече от приемливи, така че този аспект на покупката не бива да ви притеснява.

В заключение можем да кажем, че купуването на детски електрически джип изисква много повече внимание от просто избор на впечатляващ дизайн. Важно е да отдадете приоритет на безопасността, съответствието на модела с възрастта на бъдещия му собственик и функциите, които ще осигурят приятно и запомнящо се изживяване за вашето дете.

Какви материали са използвани за направата на джиповете?

Предлаганите от магазина ни детски акумулаторни джипове могат да се закупят на много изгодна цена. Това са миниатюрни превозни средства, проектирани да приличат на истински офроуд и SUV машини, умалени, за да се забавляват с тях малките деца.

Малките електромобили осигуряват вълнуващ и безопасен начин за децата да изпитат тръпката от шофирането, като същевременно насърчават тяхното въображение и двигателни умения. Материалите, използвани в конструкцията на въпросните превозни средства, са от съществено значение за осигуряване на издръжливост, безопасност и автентично изживяване при шофиране.

Основните материали, използвани при тяхното производство са:

  • Пластмаса. Висококачествени и здрави пластмаси обикновено се използват за изработка на каросерията и външните компоненти на електрическите колички.Тези пластмаси са проектирани да издържат на външни условия, удари и да поддържат ярките си цветове във времето;
  • Метал. Някои компоненти на детски електромобили, като рамката, шасито и някои структурни елементи, могат да бъдат изработени от метал или метални сплави.Тези материали осигуряват здравина и стабилност на конструкцията на автомобила;
  • Гума. Точно като истинските превозни средства, акумулаторните детски джипки разполагат с гумени гуми за осигуряване на добро сцепление, стабилност и по-плавно возене.Гумите са проектирани да се справят с различни терени, като трева, паваж и чакъл.

Електронните компоненти са важна част от дизайна на детските автомобили. Нашите двуместни акумулаторни джипове са оборудвани с батерии, двигател и окабеляване. Висококачествени литиево-йонни или оловно-киселинни батерии, обикновено се използват за захранване на превозните средства. Електрическите двигатели осигуряват необходимия въртящ момент и мощност, за да може джипът да се движи, докато кабелите осигуряват правилната връзка между компонентите.

Седалките и вътрешната тапицерия на количките са направени от удобни, безопасни за децата материали – най-често еко кожа. Тези материали трябва да бъдат лесни за почистване и поддръжка, като същевременно осигуряват удобно изживяване при седене на младите водачи.

Болшинството детски акумулаторни коли и джипове са оборудвани с атрибути за безопасност като предпазни колани, родителски дистанционни управления и ограничители на скоростта, за да осигурят сигурно и контролирано изживяване при игра. Ефектни лайсни, стикери и графики се прилагат върху екстериора на количките, за да подобрят тяхната визуална привлекателност и да имитират външния вид на истински офроуд превозни средства.