Категории

Акумулаторни камиони

Няма добавени продукти в тази категория.

Зарадвайте детето си с детски акумулаторен камион. При нас можете да изберете тир, самосвал, пожарна кола или камионче с дръжка за най-малките ни приятели. Цените на електрическите ни превозни средства за деца са повече от изгодни и камионите не правят изключение. Тази секция определено ще допадне на момчетата от 3 до 6 -7 годишна възраст.

Особености на детския акумулаторен камион

Детските електромобили, и в частност камионите, са истински превозни средства, които децата могат да управляват, имитирайки начина, по който шофират възрастните. Те се предлагат в различни възрастови класове, така че да бъдат подходящи за деца от 1 до 10 години. Движението на камиона се осъществява от електродвигател, задвижван от акумулаторна (презаредима) батерия.

Противно на опасенията на някои майки, камиончетата на батерия са напълно безопасни. В дизайна им са заложени всички обезопасителни средства: предпазни колани, система за плавно стартиране и спиране, както и дистанционно управление, което позволява постоянен родителски контрол. Родителите могат да поемат управлението на камиона в случай на потенциална опасност за детето.

Подобно на конструкцията на конвенционалните тежкотоварни МПС, и камиончетата за деца имат каросерия, рама, окачване, кормилно управление и шаси. Добавена е дори осветителна лед система, мултифункционален волан с клаксон и Mp3 връзка чрез жак кабел.

Изберете най-прекрасния подарък за любимото същество

Всеки модел е проектиран за определена възрастова група с допустимо тегло и скорост на автомобила, в зависимост от вида на задвижването и наличието на допълнителни функции. Купувайки такава кола, вие давате на детето си възможност да се развива, да бъде активно, да тренира своята концентрация и да научи правилата за движение и за шофиране.

Разгледайте страхотната ни колекция от акумулаторни камиони заедно с детето си, като му позволите да избере модела, който му харесва най-много. Ако държите подаръкът да бъде изненада за рожден ден или друг важен празник, изберете камион, за който сте сигурни, че детето ви мечтае отдавна. Цените на електрическите ни камиончета са изключително изгодни, като трябва да подчертаем, че продуктите ни са сертифицирани като максимално безопасни.