Категории

Акумулаторни картинги за деца

Няма добавени продукти в тази категория.

Това е разделът, от който можете да изберете детски картинг с акумулаторна батерия за своето дете. Различното при състезателните колички за деца е по-високата мощност – всички модели са с 24-волтова електрическа система, за разлика от класическите акумулаторни коли, които са с 12V напрежение. 500-ватовият електродвигател на картингите им позволява да развиват скорост от 10 - 13KM/h.

Какво представлява акумулаторната картинг кола?

Картингите за деца с акумулаторни батерии придобиха значителна популярност през последните години. Те се наложиха като забавна и увлекателна игра на открито, която съчетава тръпката от картинга с удобството на електрическата енергия.

Тези мини електрически превозни средства са проектирани специално за малки деца, предлагайки им безопасен и приятен начин да изпитат вълнението от шофирането, докато развиват важни двигателни умения и координация.

Електрическите картинги са проектирани да имитират външния вид и усещането на истинските състезателни колички, но са снабдени с удобни за децата функции и механизми за безопасност. Обикновено акумулаторната детска картинг кола е предназначена за деца на възраст между 3 и 10 години, в зависимост от конкретния модел и производител.

 Количките по правило са оборудвани с полезни и удобни функции като регулируеми седалки, предпазни колани и лесни за използване контроли, което ги прави подходящи за деца от различни възрастови групи и с различен ръст и тегло. Производителят е предоставил възрастово ограничение за всеки модел, с което родителите е редно да се съобразят, когато купуват акумулаторна кола за своето дете.

Удобен източник на захранване

Едно от основните предимства на акумулаторните детски картинг коли е техният източник на захранване. За разлика от традиционните бензинови картинги, тези превозни средства се задвижват от акумулаторни батерии, които предлагат редица ключови предимства.

Електрическите go-Kart колички обикновено са по-тихи, не отделят вредни изгорели газове и изискват по-малко поддръжка в сравнение с техните бензинови аналози. Това не само осигурява по-безопасно и по-екологично изживяване на децата, но също така намалява оперативните разходи за техните родители.

Производителността на картовете, захранвани с батерии, варира в зависимост от модела и спецификациите. Те обикновено предлагат максимална скорост от около 10 до 15 километра в час, осигурявайки безопасно и контролирано шофиране за малки деца. Много модели разполагат и с регулируеми настройки на скоростта, позволяващи на родителите да ограничат максималната скорост, докато детето им стане по-уверено и по-умело зад волана.

Максимална безопасност

Безопасността е основен приоритет при проектирането на детски картинг колички. Всички акумулаторни модели са оборудвани с функции за безопасност, сред които най-важната е дистанционното управление. То позволява на родителите да поемат контрол над автомобила, ако сметнат за необходимо.

Освен това конструкцията на електрическите картинги често включва здрави рамки, надеждни спирачни системи и нисък център на тежестта, за да се предотврати преобръщане. От решаващо значение е родителите да се уверят, че детето им носи подходяща обезопасителна екипировка, включително каска, докато кара картинга.

Терен и начин на използване

Нашите детски картинг колички с достъпни цени могат да се карат на открито върху различни пътни настилки – най-често паркови алеи, тротоари и специално обособени за целта асфалтови писти. Някои модели дори са подходящи за използване на закрито, при условие че е осигурено достатъчно място.

Животът на батерията варира в зависимост от фактори като скорост, терен и начин на използване, но повечето картинги предлагат прилично време за игра с едно зареждане. Важно е да следвате указанията на производителя за зареждане и поддръжка, за да увеличите максимално живота на батерията.