Категории

Детски акумулаторни ATV-та

Няма добавени продукти в тази категория.

Ако търсите да закупите детско АТВ, независимо дали за подарък на собственото си дете или като бизнес начинание, този раздел е мястото, където ще откриете желания модел. Акумулаторните ни коли са представени в невероятно разнообразие, като при ATV-тата имаме модели с различен дизайн, възрастово предназначение и разнообразие от допълнителни функции за управление.

Разумно ли е да подарите АТВ на дете?

Сред гамата електрически превозни средства за деца, ATV-тата се открояват не само с максималното си визуално сходство с моделите за възрастни, но и с възможностите на истинската машина за всички терени. Тези характеристики са много важни за децата, които се чувстват достатъчно големи и независими.

Когато избирате детски атевета, е важно да имате предвид, че подаръкът трябва да съответства на представите на вашето дете за истинските машини за възрастни. Голяма част от производителите се стремят да реализират мечтата на съвременните момчета (а и момичета) да притежават истинско ATV, доколкото е възможно.

Качествените модели за деца не се различават съществено от тези за възрастни. При някои разработки виждаме практически същите елементи на дизайна: надеждни и издръжливи пневматични гумени колела, предни и задни спирачки, задни габаритни светлини, алармена система и фарове - всичко необходимо, за да накарате детето да се почувства сякаш шофира истинско „All Terrain Vehicle”.

При покупката на детски атв, родителите са загрижени преди всичко за безопасността на своите деца. Добрият детски квадроциклет трябва да има инсталиран модул за родителски контрол, което прави възможно управлението на превключването на скоростите от дистанция, осъществено от родител или надзорник.

За начинаещите млади шофьори е достатъчна първата скорост, като с течение на времето скоростта може да се увеличи - всичко зависи от решението на родителите и възможностите на детето за самостоятелно шофиране. Във всеки случай родителите може да не се притесняват, че детето, шофирайки само или в компанията на приятели, ще кара с висока скорост - всичко е под контрол.

Акумулаторното детско ATV е един от най-непретенциозните видове транспорт, като същевременно се грижи за околната среда и има ниски нива на шум. За да преодолее 30-50 км от пътя, такова возило се нуждае от само 6-8 часа за зареждане на батерията от домакинското захранване. Електрическият квадроциклет днес е чудесна играчка за деца над 3 годишна възраст, която може да се кара както по тихите градски улици и паркове, така и в двора на вилата.

Атевето е рентабилна покупка – подарък, който никога не остава неизползван. Препоръчваме, когато избирате акумулаторно возило, да заложите на модел, който отговаря на възможностите на детето ви, но в същото време е с достатъчна товароносимост, мощност на двигателя и размери, така че да може да се използва през следващите няколко години.

Избор на модела – на какво да обърнете внимание?

Днес нито едно дете няма да откаже да има собствено ATV - на такова возило то може да се почувства независимо, да шофира като големите и да се наслади на каране в градския парк. При желание да се подари такава количка на дете, възрастните ще бъдат изправени пред труден избор - днес на пазара има много предложения за детски ATV от различни производители и с различни мощности, в широк ценови диапазон.

Първият въпрос, на който възрастните трябва да си отговорят е какъв да бъде моделът - електрически или бензинов? Преди да купите ATV, трябва да вземете решение за неговия тип, т.е. да решите дали искате електрически или бензинов модел. Предимствата на електрическите коли са очевидни:

  • Не отделят вредни емисии в атмосферата;
  • Не изискват редовна и сложна поддръжка;
  • Не изискват дългосрочно управленско обучение или шофьорски умения;
  • Панелът за родителски контрол ще позволи на родителите да зададат желаните параметри на скоростта или да спрат ATV-то в опасен момент;
  • Няма нужда да се грижите за навременната подмяна на маслото и горивото;
  • Бързо ускорение поради резкия набор от максимален въртящ момент;
  • Ниският център на тежестта осигурява на детските акумулаторни АТВ-та повишена стабилност.

Електрическите модели са оборудвани с предпазен колан, а плавното потегляне и спиране добавя допълнително ниво на стабилност и безопасност на возилото. Някои марки са оборудвани с Bluetooth връзка, USB порт, AUX порт и порт за зареждане. Всички ел автомобили в каталога ни се доставят заедно с акумулаторна батерия 12V и зарядно устройство.

Ако изберете детско електрическо АТВ, обърнете внимание на следните важни нюанси:

Възраст на потребителя

За дете на 6 години и тийнейджър на 13 години са необходими напълно различни модели акумулаторно АТВ.Обикновено производителите дават своите препоръки по отношение на възрастта на детето, за което е предназначен даден модел.Например, полицейският ни XB2118 4X4 TRACTION  е предназначен за деца от 3 до 8 години.

Тук са предвидени три скорости, като максималната е до 22 км / ч, а родителите могат да контролират ограничението на скоростта. За деца над 10 години са подходящи електрическите ATV-та, които са по-мощни, проходими и не много различни от всъдеходите за възрастни. Въпреки по-добрите умения на по-големите деца, не се препоръчва да шофират самостоятелно по пътищата.

Сфера на използване и цена

Когато купувате детско атв на ток, е важно да знаете предварително как и къде ще се използва. Ако се планира возене на територията на градския парк, ще бъде достатъчно да изберете модел със средна мощност. В случай че търсите транспорт за района около вилата, при леки или дори средни офроуд условия - тогава е по-добре да изберете продукт с висока мощност.

Ако искате да закупите прилично детско АТВ на разумна цена, магазинът ни предлага голям избор от модели на невероятно ниски цени, от доверени производители. Винаги избирайте надеждни доставчици, които могат да ви предоставят гаранция за ATV-то и сервиз - тогава вашият подарък ще издържи дълго време и ще донесе максимално удоволствие на вашето дете.

Зареждане на превозното средство

Батерията е най-важният компонент на всяко електрическо превозно средство. Нейният живот зависи от това дали зареждането се провежда правилно. Много потребители на електрически колички, включително деца, са недоволни, че батериите им се повреждат бързо и трябва да купуват нова батерия всеки сезон.

В нашия магазин ще ви предложим няколко полезни препоръки относно правилата за зареждане на акумулаторите на всички модели и марки детски АТВ та. Те ще бъдат полезни както на хората, които вече имат такова возило, така и на тези, които решат да подарят на детето си такава скъпа играчка.

Всяко електрическо МПС за дете се предлага със зарядно устройство, което идеално съответства на типа на батерията. Ако използвате стандартно зареждане, спазвайте правилата за процеса на зареждане на батерията и полагайте нужните грижи за нея, тогава тя ще ви служи вярно няколко години.

Обикновено в инструкциите на всяко детско АТВ (електрическо!) има предупреждение, че батерията трябва да се зарежда изключително и само от възрастни. Разбира се, това правило важи само за децата на възраст от 3 до 10 години - тийнейджърите могат сами да се погрижат за зареждането на автомобилите си.

Преди да започнете зареждането, проверете дали няма повреди по кабела, конекторите и самата батерия. Следва прост алгоритъм от действия:

Поставете превключвателя на захранването в изключено положение;

Повдигнете капака, защитаващ конектора за зареждане, и свържете зарядното устройство;

Включете зарядното устройство в електрически контакт.

Това са общи насоки, но не забравяйте да прочетете частта от ръководството на вашето автомобилче, която включва инструкции за процеса на зареждане. Необходимо е също да следвате някои прости правила, като например: на АТВ-то е нужно презареждане след всяко каране.

Ако возилото не е карано известно време, поне веднъж месечно трябва да зареждате батерията му - за 8-12 часа. Не започвайте да зареждате батерията, ако е била на студено или изложена на слънце дълго време. Ако се наложи да закупите ново зарядно, уверете се, че номиналното му напрежение и ток съответстват на батерията на вашето детско акумулаторно АТВ.

Особености на пулта за управление

Детският електротранспорт се отличава с разнообразие от модели и е предназначен за деца на различна възраст. Акумулаторните детски атвта с дистанционно управление са чудесно решение за подарък за дете, което все още не може да управлява самостоятелно електрическата количка.

Дистанционното управление дава възможност на родителите да осигурят максимална безопасност на децата си по време на возене, като не само наблюдават движението на превозното средство, но и го контролират напълно. Благодарение на наличието на дистанционно управление, родителите могат да управляват ATV-то на открито, на разстояние до 50 метра.

Електрическото ATV работи в два режима:

  1. В режим на дистанционно управление, когато контролът на управлението е в ръцете на възрастен;
  2. В режим на самоконтрол - детето само контролира движението на превозното средство.

Качествените акумулаторни АТВ предлагат високо ниво на безопасност. Повечето модели са оборудвани със системи против преобръщане, така че това електрическо превозно средство е възможно най-стабилно при шофиране. Задължително е наличието на ограничители на скоростта при детските модели.

При производството на автомобили за най-малките се използват само висококачествени материали, които са удароустойчиви и безопасни. За захранване на дистанционното управление най-често се използват батерии тип AAA.

Допълнително, за да се гарантира безопасността на детето по време на шофиране, се закупуват наколенки, налакътници и каска. С такова оборудване всеки малчуган ще се почувства като истински оф-роуд състезател. Преди първото пътуване трябва да се обяснят основните правила за придвижване и управление на ATV.

В нашия каталог можете да избирате между момчешки и момичешки детски атв на конкурентна цена. Разполагаме с полицейски модели, както и с опции с ремарке за най-малките ни приятели. Сглобяването на количките трябва да се извършва само от пълнолетни лица.