Категории
Детска стълба за катерене за шведски стени - 200 х 32 см

Детска стълба за катерене за шведски стени - 200 х 32 см

Модел: SCC20L
  • 80.00 лв.

Детска стълба за катерене за шведски стени - 200 х 32 см

Стълбата за деца се състои от кръгли букови пръти и въже 14 с дебелина милиметра (съпротивление на въжето = 500 кг/мл).

Размери:

  • Височина: 200 см
  • Широчина: 32 см

Физкултурните салони и детските спортни центрове, в които е инсталирана шведска стена, могат да осигурят допълнителен вид тренировки за най-малките. Предлагаме ви детска въжена стълба за катерене, проектирана за монтаж на шведска стена. Размерът на стълбата е 32 см ширина при дължина 2 метра. Разноцветните букови пръти ще направят спортното съоръжение още по-приятно за малчуганите.

Ползи от стълбите за катерене

Детската въжена стълба за катерене е популярен и приятен спортен тренажор, който насърчава физическата активност, координацията и баланса при децата. Тя често се използва в зони за игра на открито, къщички на дървета или физкултурни салони, предоставяйки на децата забавно и предизвикателно изживяване, каквото е катеренето.

Стълбата, която ви предлагаме, се състои от множество стъпала, изработени от здрави дървени пръти (бук), свързани със здраво въже и разделени посредством възли. Докато децата се изкачват по стълбата, те подобряват своите двигателни умения, сила и цялостно физическо развитие. Въжето е с дебелина 14 мм и сила на натоварване 500 кг.

Кои са характеристиките на качествената катерачна стълба?

Когато купувате детска въжена стълба за катерене, трябва да имате предвид няколко фактора, за да гарантирате безопасността на децата. На първо място, материалите, използвани за производство, играят решаваща роля. Избирайте стълби, изработени от висококачествени, нетоксични материали, устойчиви на атмосферни влияния. Стъпалата трябва да са здрави и да осигуряват удобен захват за малките ръчички.

Проверете капацитета на натоварване на стълбата, за да сте сигурни, че тя може безопасно да издържи предвидения брой деца едновременно. Производителите обикновено предоставят ограничения на теглото и е важно да не ги превишавате, за да предотвратите инциденти. Точките на свързване, където стъпалата се срещат с въжетата, трябва да бъдат подсилени и здраво закрепени, за да се предотврати неочаквано счупване на стъпало по време на употреба.

Обмислете добре процеса на инсталиране – шведските стени са идеална основа за добавяне на катерачно приспособление. Монтажът на стълбата върху шведска стена е лесен и същевременно максимално стабилен, ако са спазени всички указания за правилно инсталиране.