Категории
Висилка за шведски стени - Бяла - Ш/В/Д: 70 x 58 x 86 см

Висилка за шведски стени - Бяла - Ш/В/Д: 70 x 58 x 86 см

Модел: BTC34-1
SKU : test 79
  • 143.00 лв.

Висилка за шведски стени.

Размери:

  • Широчина: 70 см
  • Височина: 58 см
  • Дълбочина: 86 см

Висилката е произведена от стомана с размери 30 х 30 х 3 мм, боядисана в бял цвят.

Теглоустойчивост: До 125 килограма

Напречната греда е произведена от 35 мм буков дървен материал.

Използва се за тягови упражнения върху пергола.

Висилката е съвместима със всички шведски стени, било то медицински или мултифункционални, с ширина по-голяма или равна на 80 cm.

*Други размери се произвеждат по поръчка.

Стоманената висилка за шведски стени в бял цвят е перфектно допълнение за вашия спортен или рехабилитационен център, както и за домашната ви фитнес зала. Тя осигурява възможност за изпълнение на тягови упражнения и повишава функционалността на наличната шведска стена. Моделът, който ви предлагаме, е изработен от висококачествена стомана, а напречните греди са от натурален дървен материал – бук.

Предназначение на висилката за шведска стена

Висилката с размери 70 x 58 x 86 cm е компактно и функционално съоръжение, предлагащо гъвкавост на спортната програма, провеждана в рехабилитационни центрове и спортни комплекси. Дизайнът позволява изпълнение на различни упражнения и разтягания, насърчавайки физическата активност и гъвкавостта.

Потребителите могат да изпълняват набор от упражнения на висилката, като набирания, повдигане на краката и серии от упражнения за разтягане. В образователните институции и училищата шведските стенни и висилките към тях често се използват за насърчаване на физическото възпитание и здравословния начин на живот от ранна възраст.

Защо качеството на висилката е важно?

Качеството е от решаващо значение, когато говорим за спортни уреди и съоръжения. Здравата конструкция на висилката има значение не само за нейната здравина и експлоатационен живот, но преди всичко за безопасността на ползвателите. Ето защо препоръчваме да купувате такова спортно оборудване само от утвърдени доставчици и вносители, каквито сме ние.

Висококачествените материали, каквито са стоманата с размери 30 х 30 х 3 мм и напречните греди от буков материал, допринасят за стабилността на конструкцията.Конструкцията трябва да издържа на натоварването при многократна употреба и да поддържа тежестта на хората, участващи в упражнения.

Правилно завършеният спортен уред с внимание към всеки детайл са от съществено значение за предотвратяване на грапавини или остри ръбове, които биха могли да представляват риск за потребителите. Качеството на металната висилка за шведски стени се простира и до нейния привлекателен дизайн, така че съоръжението да бъде естетически привлекателно и да пасва добре в съответното пространство.