Категории
Гимнастически скрин - 5 нива - 160 х 160 см

Гимнастически скрин - 5 нива - 160 х 160 см

Модел: LG125055
  • 1,580.00 лв.

Гимнастически скрин от масивна дървесина - 160 х 160 см

Гимнастическият скрин е с дебелина 3,3см.

Лакиран е с екологичен лак.

Изграден е от 5 независими модула/нива.

Подплатен калъф с гъба, покрит с еко кожа.

Гимнастическият скрин се препоръчва за училищна употреба и обучение по гимнастика, особено за приемния изпит в полицейските/военните части на МВР (техническите му характеристики са в съответствие с изискванията на правилника за прием (изпит) в поделенията полицейски/военни на МВР)

Размери:

  • Височина: В = 160 см
  • Дължина: L = 160 см
  • Ширина на основата: 90 см
  • Ширина на капака: 40 см

Универсално оборудване за гимнастически зали и физкултурни салони

Гимнастически скрин на 5 нива е необходим в различни спортни съоръжения – от гимнастически зали до физкултурни салони в училищата. Подходящ е също за физическа подготовка в различни професионални силови учреждения. Моделът, който ви предлагаме, е с размери 160 х 160см, изработен от масив с дебелина 3,3см.

Отличителна особеност на скрина 160 х 160см е неговата трапецовидна форма, което означава, че е по-широк в основата и се стеснява към върха. Този дизайн осигурява стабилност, като същевременно позволява прогресивно регулиране на височината. 5-те модула могат да бъдат подредени или използвани поотделно, предлагайки набор от височини, подходящи за различни тренировъчни нужди.

Съответствие с най-високите критерии за качество

Трапецовидният ни гимнастически скрин отговаря на най-високите критерии и стандарти за качество. Той е изработен от масивна дървесина, която е същевременно здрава, устойчива, безопасна и лека, а също и удобна за местене на гимнастическото оборудване. Капакът е покрит с дунапрен и тапициран с лесна за почистване еко кожа. Скринът е защитен от влага посредством безцветен лак на водна основа.

Модулът, който представлява най-ниското ниво (основата) на скрина, е с най-големи размери. Това от една страна му придава стабилност по време на използване, а от друга гарантира правилно подреждане на нивата за различните гимнастически дейности. Всяко от петте нива може да се използва самостоятелно или да се подрежда в различни комбинации за регулиране на височината. Тази гъвкавост го прави подходящ за широк набор от упражнения и нива на умения.

Приложението на този гимнастически скрин на 5 нива е много широко. Той може да се използва в спортни зали, където се провеждат тренировки по гимнастика, позволявайки изпълнение на различни упражнения – скокове, прескоци и упражнения за ловкост. Регулируемата височина на уреда позволява на гимнастиците да практикуват различни умения прогресивно, изграждайки увереност и способности.

Скринът е подходящ за широк набор от упражнения и адаптивен към различни нива на умения, което го прави ценен инструмент за всяка спортна зала или тренировъчно съоръжение.