Категории
Гимнастически скрин - мини - 70 x 50 x 40 см

Гимнастически скрин - мини - 70 x 50 x 40 см

Модел: LG705040
  • 396.00 лв.

Гимнастически скрин - мини - 70 x 50 x 40 см

Гимнастическият скрин е изработен от иглолистна дървесина с дебелина 30 милиметра.

Калъфката е тапицирана със синтетична кожа и гъба с висока плътност и дебелина 5 см.

Размери: 70 х 50 х 40 см

Сертификация за управление на качеството - ISO 9001

Сертификация за управление на околната среда - ISO 14001

Други размери или цветове могат да бъдат изработени по заявка.

Предлагаме ви гимнастически скрин мини версия с размери 70 x 50 x 40 см. Моделът е подходящ за малки гимнастически зали, физкултурни салони в училища и спортни центрове. Може да се използва и като допълнително оборудване. Изработен от иглолистна дървесина за максимална лекота и с мека дунапренена повърхност, тапицирана с еко кожа за лесно почистване.

Приложение на гимнастическите скринове

Скринът за гимнастика, известен още като маса или кон за прескачане, е важна част от оборудването в залите за художествена гимнастика. Той наподобява подплатена, правоъгълна кутия с регулируема на височина платформа. Гимнастичките го използват предимно за изпълнение на упражнения за прескок, където демонстрират експлозивна сила, ловкост и прецизност.

Гимнастическият скрин служи за няколко цели:

  • Стартова площадка: Гимнастичките спринтират към масата за прескок, използвайки я като трамплин, за да се изстрелят във въздуха, изпълнявайки различни обръщания, усуквания и завъртания;
  • Безопасност: Подплатената повърхност на скрина минимизира риска от нараняване по време на приземяване със силен удар, осигурявайки омекотена повърхност за гимнастичките по време на тренировки;
  • Съгласуваност: Със стандартизирани размери и конструкция, гимнастическите скринове осигуряват феърплей и равен старт в състезанието, позволявайки на гимнастичките да тренират и да се състезават на идентично оборудване. Мини-скринът, който предлагаме, отговаря на стандарти: ISO 9001 и ISO 14001.

Този тип гимнастическо оборудване позволява на гимнастичките да практикуват и усъвършенстват техниките си за скок, включително позициониране на тялото, време и координация. Като цяло гимнастическият скрин играе основна роля в улесняването на динамичните и акробатични аспекти на гимнастиката, допринасяйки за развитието на атлетизма и високите постижения в спорта.

Скринът версия Мини е изработен от висококачествена иглолистна дървесина (чам) с дебелина 30мм. Предимствата на чамовия масив в контекста на гимнастическите скринове се състоят в комбинацията от ниско тегло и отлична здравина. Дебелината от 5см на дунапренената подложка гарантира безопасност по време на тренировките, а кожената тапицерия улеснява хигиенните процедури.