Категории
Голяма ролка за упражнения - Power Wheel - Тренировъчно колело

Голяма ролка за упражнения - Power Wheel - Тренировъчно колело

Модел: Power Wheel
  • 85.00 лв.

Универсална употреба

Тренировъчното колело е идеално за общи тренировки и укрепване на горната и долната част на тялото. То може да се използва както в типичните тренировки по гимнастика, така и в терапията за хора с различни двигателни проблеми.

Тренировъчното колело може да се използва за укрепване на ръцете, коремните мускули, гърба и раменете. Тренировките с ролер подобряват както силата, така и гъвкавостта на ставите. То подобрява двигателната координация и баланса.

Здрава конструкция

Ролката има здрава джанта и гума, изработени от материал с много добро сцепление със земята.

Формата на протектора, съчетана с неговата гъвкавост, означава, че валякът не драска земята, което значително увеличава неговата използваемост. Стабилността на упражненията се подобрява значително и от дръжките с велкро, разположени на главината на валяка.

Технически данни:

  • Диаметър на колелцата: 33,5 см
  • Дължина на дръжката: 13 см
  • Широчина на колелцата: 45 мм
  • Материал: гума, PP, стомана
  • Дръжки за краката: 10 x 17 cm
  • Велкро закопчалки + стабилизиращи ластици

Голямото тренировъчно колело Power Wheel е прост, но ефективен гимнастически уред. Ролката има множество предимства пред други модели тренажори, но най-важното от тях са компактните размери и възможността да вземете уреда със себе си, когато отивате на вилата или на почивка. Моделът е оборудван с велкро закопчалки със стабилизиращи ластици за стабилен захват и безопасност.

Превъзходно качество и функционалност на продукта

Power Wheel е фитнес оборудване, предназначено да помогне за укрепване и тонизиране на коремните мускули, както и тези на раменете, ръцете и гърба. Ако си търсите висококачествена ролка за упражнения, няколко ключови характеристики показват превъзходното качество и функционалност на нашия продукт:

  • Здравина. За да издържи на голямо натоварване, валякът е изработен от висококачествени материали. Моделът, който ви предлагаме е направен от гума, PP и стомана. Винаги препоръчваме да се изберат уреди с подсилени оси и издръжливи колела, които могат да издържат многократна употреба, без да се деформират или счупят;
  • Неплъзгащ се дизайн. За да си гарантирате стабилност и безопасност по време на тренировки, изберете големия Power Wheel, който е с неплъзгащ дизайн.Това включва текстурирани дръжки и назъбена повърхност на колелото за осигуряване на стабилно захващане, предотвратявайки подхлъзване на ръцете или краката по време на упражнения;
  • Удобни дръжки. Ергономично проектираните дръжки на модела са от съществено значение за комфорта и лекотата при употреба.Моделът е с контурирани дръжки с велкро и ластици, които осигуряват удобен захват и намаляват напрежението върху ръцете и китките по време на тренировка.

Компактният и лек фитнес уред ви улеснява максимално, независимо дали тренирате у дома или смятате да го вземете със себе си, когато пътувате. Този ролер гарантира удобно съхранение – не е нужно да обзавеждате специална фитнес зала, за да поддържате тялото си в добра кондиция.

Тренировъчното колело е снабдено с гумен протектор, който защитава вашите подове от драскотини и повреди. Може да се използва във фитнес зали и в домашни условия.