Категории
Паралели за ходене тип успоредка - 250 см

Паралели за ходене тип успоредка - 250 см

Модел: BP25
  • 515.00 лв.

Паралелни ленти за медицинско възстановяване.
Опора от стоманена тръба.
Регулируема височина 80 - 105 см.
Дръжките са изработени от буков дървен материал, имат диаметър 40 мм и дължина 250 см.
Други размери могат да бъдат изработени при поискване.

Успоредките за ходене, с дължина 250 см, играят решаваща роля в медицинската рехабилитация, особено за пациенти, които се възстановяват от операции, мозъчни инсулти или наранявания, засягащи тяхната мобилността. Те са проектирани да предложат стабилна и сигурна среда, където пациентите да могат да упражняват ходене, баланс и координация под наблюдението на физиотерапевт.

Надеждна и удобна

Паралелите за рехабилитация са конструирани със стоманени тръбни опори за максимална стабилност и здравина. Стоманената рамка е от съществено значение за осигуряване на необходимата здравина, за да може успоредката да издържи тежестта и движенията на всички пациенти, включително на тези, които се нуждаят от значителна помощ, или на хора, които тренират самостоятелно своята мобилност.

Стоманените тръби имат покритие, което да предотврати корозия и да осигури дълъг работен живот на паралелите за ходене, дори при редовна употреба в клинични условия. Дръжките на тази рехабилитационна система са изработени от буково дърво, материал, избран заради неговата здравина, издръжливост и комфорт.

Буковото дърво предлага гладка и топла повърхност, която е нежна към ръцете и намалява риска от подхлъзване, дори ако дланите на потребителя са потни. Това е особено важно, тъй като се повишава увереността и безопасността на потребителя при използване на паралелите. Ергономичният дизайн на буковите дръжки спомага за намаляване на умората в ръцете по време на продължителни рехабилитационни сесии, насърчавайки по-сигурен захват и по-добра стойка.

Възможност за персонализиране

Качествените паралели за рехабилитация предлагат възможност за регулиране на височината, така че да бъдат удобни на пациенти с различен ръст и да отговорят на техните специфични нужди . При този конкретен модел височината може да се регулира в диапазона 80 – 105см.

Персонализацията е ключова за приспособяването на рехабилитационния процес към индивидуалните изисквания на пациентите, така че дръжките могат да бъдат настроени на оптимална позиция за всеки потребител. Възможността за персонализиране повишава ефективността на рехабилитационните упражнения и помага за прогресивното предизвикване на пациента, докато той възстановява своята сила и баланс.