Категории
Багажник за Каяк – Сгъваема стойка – Malone Multi

Багажник за Каяк – Сгъваема стойка – Malone Multi

Модел: 2418
  • 500.00 лв.

MPG125 FoldAway-5™ Multi може да носи един каяк за развлечение или туризъм на една страна, два изправени каяка, голям широк плосък каяк или всякакъв размер SUP. Носачът е оборудван със сгъваеми рамки с бързо освобождаване за нисък просвет и по-добър комфорт при шофиране, когато е сгънат. Изработена от устойчива на корозия стомана с покритие, защитена с плътна пяна, а стойката е изработена от издръжливи формовани части с уникален дизайн.

Тази универсална система за монтаж пасва на всички видове багажници за автомобили (кръгли, квадратни и овални напречни греди), както и на повечето фабрични системи. Местата за двойно затягане държат носителя здраво на място и елиминират движението от страна на страна. Той също така включва две дължини на монтажни болтове за най-добро прилягане към греди с различна дебелина. Монтажни ленти със закрепени катарами и включени предпазни въжета. 

За да транспортирате втори каяк, второто рамо на носача FoldAway-5 трябва да бъде монтирано в близост до вертикалната, подвижна напречна греда; за транспортиране на кану или SUP, вертикалната щанга се сгъва, а другото рамо се прикрепя към гредата на автомобила на място, осигуряващо добър захват на страните на каяка (SUP)


Технически данни:

  • Тегло: 6,5 кг
  • Размери (сгънат): 49,5 см x 21,5 см x 8,9 см
  • Размери (разгъната): 49,5 см x 21,5 см x 35,5 см
  • Товароносимост: 2x каяк 34 кг