Категории
Багажник за Каяк – Сгъваема стойка – Malone Multi

Багажник за Каяк – Сгъваема стойка – Malone Multi

Модел: 2418
  • 500.00 лв.

MPG125 FoldAway-5™ Multi може да носи един каяк за развлечение или туризъм на една страна, два изправени каяка, голям широк плосък каяк или всякакъв размер SUP. Носачът е оборудван със сгъваеми рамки с бързо освобождаване за нисък просвет и по-добър комфорт при шофиране, когато е сгънат. Изработена от устойчива на корозия стомана с покритие, защитена с плътна пяна, а стойката е изработена от издръжливи формовани части с уникален дизайн.

Тази универсална система за монтаж пасва на всички видове багажници за автомобили (кръгли, квадратни и овални напречни греди), както и на повечето фабрични системи. Местата за двойно затягане държат носителя здраво на място и елиминират движението от страна на страна. Той също така включва две дължини на монтажни болтове за най-добро прилягане към греди с различна дебелина. Монтажни ленти със закрепени катарами и включени предпазни въжета. 

За да транспортирате втори каяк, второто рамо на носача FoldAway-5 трябва да бъде монтирано в близост до вертикалната, подвижна напречна греда; за транспортиране на кану или SUP, вертикалната щанга се сгъва, а другото рамо се прикрепя към гредата на автомобила на място, осигуряващо добър захват на страните на каяка (SUP)

Технически данни:

  • Тегло: 6,5 кг
  • Размери (сгънат): 49,5 см x 21,5 см x 8,9 см
  • Размери (разгъната): 49,5 см x 21,5 см x 35,5 см
  • Товароносимост: 2x каяк 34 кг

Багажникът за Каяк Malone Multi е универсално и удобно решение за съхранение и транспортиране на каяци. Проектирана да побира няколко каяка, тази сгъваема стойка е изключително популярна сред гребци и авантюристи, които търсят ефективен начин да организират и транспортират безопасно своето оборудване.

Сгъваем дизайн за лесно съхранение, когато не се използва

Една от отличителните характеристики на Malone Multi Folding Stand Rack за каяци е сгъваемият дизайн, който позволява лесно съхранение, когато не се използва. Тази функция е особено полезна за хора с ограничено пространство в домашния гараж, навес или зона за съхранение на открито. Чрез просто сгъване на стойката, когато не е необходима, потребителите могат да си спестят ценно пространство, без да жертват функционалността.

Здравата конструкция на стойката осигурява надеждна опора за каяци с различни размери и тегло. Изработена от висококачествени материали като прахово боядисана стомана, защитена с плътна пяна, Malone Multi Folding Stand Rack предлага дълготрайна издръжливост и устойчивост на ръжда и амортизация, дори когато е изложена на агресивни атмосферни влияния.

Регулируем дизайн, който се адаптира към различни модели каяци

Друго ключово предимство на този багажник за каяк е неговата гъвкавост. Регулируемият дизайн позволява на потребителите да персонализират багажника, за да побират различни видове каяци, включително sit-on-top и sit-inside съдове, риболовни и каяци за отдих. Тази гъвкавост го прави подходящ за широк кръг от гребци - от любители авантюристи през уикенда до сериозни каякари.

Процесът на сглобяване е лесен, като за повечето модели превозни средства се изискват минимални инструменти за инсталиране. Веднъж сглобен, багажникът може лесно да се премества и препозиционира, ако е необходимо, благодарение на своята лека, но здрава конструкция.

По отношение на функционалността, този багажник се отличава с осигуряването на стабилно и сигурно съхранение на каяци. Множеството нива позволяват на потребителите да съхраняват няколко каяка вертикално, увеличавайки максимално ефективността на пространството. Подплатените рамена и люлки гарантират, че съдовете са укрепени стабилно на място, без да се причиняват щети на техния корпус или повърхности.