Категории
Универсален мек надуваем багажник за покрива на автомобил

Универсален мек надуваем багажник за покрива на автомобил

Модел: 719
  • 240.00 лв.

Надуваем носач за превоз на каяци, канута, лодки до 80 кг. Става за всички автомобили. Напълно преносим. Много лесен за сглобяване. Устойчива и здрава конструкция. Решетките на покрива HandiRack са брилянтна идея. Това умно изобретение е надуваем, многофункционален, преносим кош, който пасва на повечето автомобили. Кое е най-важното? Може да се монтира и сваля за минути. Идеално решение за ваканционни пътувания и за тези, които обичат да прекарват времето си на открито и да практикуват приключенски спортове. Транспортирането на оборудване за отдих, ваканционен багаж или просто стълба не може да бъде по-лесно.

HandiRack също е добра инвестиция. Защо? Защото, ако смените колата си, няма да се налага да купувате скъпи нови щанги на покрива. HandiRack е надуваем поради няколко много важни причини и това го отличава от другите щанги на покрива.


Предимства:

• Въздухът осигурява отлична структурна цялост - в края на краищата, това е, с което пълним нашите гуми!

• Процесът на надуване гарантира, че багажникът е идеално и сигурно закрепен към покрива на автомобила.

• Гредите "смекчават" товара ви

• Улеснява съхраняването на HandiRack, когато не се използва.


Знаете ли, че HandiRack работи с гамата кутии за мек покрив HandiWorld HandiHoldall?

HandiRack и HandiHoldall са отлична алтернатива на металните покривни щанги и твърдите покривни кутии.


HandiRack е чудесно решение за свободното време. Когато стигнете до вашата дестинация, просто изпуснете багажника, поставете го в чантата си и го поставете в багажника на колата си. Ако летите и след това шофирате, лостовете на покрива HandiRack са идеални за носене в ръчния ви багаж и след това за закрепване към колата под наем.


За безопасно закрепване на товара всеки комплект греди има 5 D-образни метални точки за закрепване. Комплектът включва комплект от 2 x 3m HandiStraps, HandiPump и пътна чанта с шнур. HandiRack е изработен от здрав 400D найлон и всеки PVC мехур е строго тестван по време на производството.


HandiRack е изключително издръжлив и напълно безопасен. Той е напълно съвместим с международния стандарт за безопасност ISO/PAS 11154 за покривни щанги.Също така е много лесен за инсталиране. Презрамките минават през вратата на колата и гредите се надуват за секунди с HandiPump.


HandiRack може да носи товари с тегло до 80 кг (според индивидуалните препоръки на производителя на автомобила). Подходящ за повечето автомобили с 2, 3, 4 и 5 врати (с изключение на кабриолети с мек покрив).


Включено:


• Две надуваеми тръби - предна и задна


• 2х3м монтажни ленти


• Помпа


• Инструкции за инсталация


• Найлонова чанта