Категории
Ръкавици За ММА И Спаринг DBX Bushido TECH - ARM-2014a - Черен/Червен

Ръкавици За ММА И Спаринг DBX Bushido TECH - ARM-2014a - Черен/Червен

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido - cheren/cherven
SKU : ARM-2014a
  • 55.00 лв.

Опции


Ръкавици за ММА и спаринг DBX Bushido - черен/червен

Ръкавиците са предназначени за технически тренировки и упражнения на тренировъчни уреди (боксова круша, щитове и др.). Удълженото велкро и системата от вложки за укрепване на китката минимизират риска от нараняване. В допълнение, ръкавиците имат издължено покритие за кокалчетата на пръстите, което ги предпазва от ожулвания, които обикновено се получават при тренировка на уредите.

Препоръчваме този модел ръкавици за хора, които се нуждаят от ръкавици за тренировки с екипировка или технически тренировки по MMA и Krav Magi.

 

mma бойни ръкавици

Защо си струва да изберете този модел ММА ръкавици?

естествена кожа Допълнителни протектори за кокалчетата на пръстите за защита от ожулвания
скоба за киткаСистема за укрепване на областта на китката
Thumb mma ръкавици 
Допълнителен предпазител за палеца за подобряване на безопасността при удари.
боксови ръкавици с мрежа
Удължено велкро за по-добра твърдост на китката за намаляване на риска от нараняване.  
ръчно шити боксови ръкавици
Конструкцията на ръкавиците ви позволява да запазите възможностите за захващане
боксови ръкавици ce
Ръкавиците са с анатомична форма, за да осигурят комфорт и правилно стискане на ръката.
боксови ръкавици ce
Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1: 2002 и PN-EN 13277-7: 2010)

 Handwice mma - boris mankowski

Ръкавиците, благодарение на добре обмисления дизайн, ще бъдат идеални както за тренировки по смесени бойни изкуства, така и за ежедневни тренировки на боксова круша.

Благодарение на иновативните технически решения, ръкавиците осигуряват много високо ниво на безопасност по време на спаринг.

ММА ръкавици

Перфектна опора за китката

Представените ръкавици използват иновативна система от втвърдяващи вложки в областта на киткатаВложките в комбинация с дълга велкро закопчалка, която позволява китката да бъде обвита два пъти, осигуряват отлична твърдост, която гарантира защита при силни удари.

 

какви ММА ръкавици

 

Вложките са изработени от дунапрен с повишена плътност, благодарение на което перфектно втвърдяват китката, като същевременно запазват комфорта и безопасността за трениращия и трениращия партньор.

Дължината на вложките осигурява адекватна опора на китката, но в същото време не ограничава свободата на движение на ръката по време на земна тренировка.

 

дълго велкро в mma ръкавици

 

Сигурност

Ръкавиците са оборудвани с допълнителен предпазител за палеца.  Покритието е изпълнено отвътре с мека и приятна на допир материя, която осигурява правилното абсорбиране на удара. Приложеният предпазител предотвратява триенето на палеца по време на тренировка и осигурява безопасност при удари с вътрешната страна на юмрука.

тренинг mma

Предпазителят за пръстите е допълнително удължен, за да покрие сгъването на пръстите. Това решение повишава безопасността на партньора по време на спаринг и предпазва ръцете от досадни ожулвания.

При свиване на юмруци всички области на ръката са перфектно защитени срещу възможни наранявания.

 

mma бойни ръкавици

 

Удобство и комфорт

Ръкавиците са с анатомичен контур, за да осигурят правилното свиване на юмрука.

Зоната на удара и зоната на палеца са изпълнени с пяна с висока плътност, която осигурява адекватна абсорбция на удара.

Вътрешността на ръкавицата е обшита с гладка и приятна на допир материя, осигуряваща комфорт дори при много интензивни тренировки.

 

добри ММА ръкавици

 

 

Правилна вентилация

Ръкавиците имат допълнителна вентилационна зона. Тази зона, благодарение на използването на термоактивен материал, осигурява правилна вентилация на ръката по време на тренировка.

най-добрите ММА ръкавици

 

Издръжливост на изпълнение

Ръкавиците са изработени от специален вид материал с повишена гъвкавост. Този материал, за разлика от обикновената синтетична кожа, е устойчив на напукване и осигурява висок комфорт при използване, сравним с естествената кожа.

 

ръкавици за смесени бойни изкуства

 

ръкавици за смесени бойни спортове

Сигурност и комфорт по време на тренировка

Проблемът с безопасността по време на тренировка е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1: 2002 и PN-EN 13277-7: 2010

Освен това, всеки модел ръкавици, преди да бъде въведен в редовно производство, преминава интензивни тестове в условия на обучение. Благодарение на сътрудничеството с водещи бойци и треньори по бойни изкуства, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. В нашата оферта се въвеждат само модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение. Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.

 

борис манковски бушидо

 

 

Размери:

Широчина на дланта | Размер

7-9,6 см                             |      M

9,7-13 см                           |       L