Категории
Ръкавици за ММА и спаринг TAVER - T-E1V3 - черни

Ръкавици за ММА и спаринг TAVER - T-E1V3 - черни

Производител:TAVER
Модел: T-E1V3
  • 50.00 лв.

Опции


Ръкавици за ММА и спаринг TAVER - черни

Ръкавиците TAVER  са модел предназначен за ежедневни, технически тренировки по смесени бойни изкуства и Крав Мага. Този модел ще работи добре и при тренировки на следните уреди: боксови чували, тренировъчни дискове, рефлексни топки.

✅  Защо си струва да изберете този модел ММА ръкавици?

Thumb mma ръкавици 
 Допълнителен предпазител за палеца за подобряване на безопасността при удари.
боксови ръкавици с мрежа
 Удължено велкро за по-добра твърдост на китката за намаляване на риска от нараняване.
ръчно шити боксови ръкавици
 Конструкцията на ръкавиците ви позволява да запазите възможностите за захващане.
боксови ръкавици ce
 Ръкавиците са с анатомична форма, за да осигурят комфорт и правилно стискане на ръката.
боксови ръкавици ce
 Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1: 2002 и PN-EN 13277-7: 2010)

 

 

Кашубски ръкавици MMA Taver


✅ УНИВЕРСАЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ 
Ръкавиците могат да се използват успешно както при тренировки по смесени бойни изкуства, така и при тренировки с уреди като: боксова круша, тренировъчни щитове, рефлексни круши. Благодарение на отворената вътрешна страна, ръкавиците ви позволяват да запазите уменията си за захващане.
ММА тренировъчни ръкавици
ММА ръкавици за щитове
✅ ПОДСИЛЕН МАТЕРИАЛ ЗА ВИСОКА ИЗДРЪЖЛИВОСТ
Ръкавиците са изработени от  подсилена синтетична кожа  с повишена гъвкавост, което ще ви гарантира  дълготрайна употреба. Вътрешната страна на ръкавиците е обшита с гладък материал, който ще предотврати ожулвания по време на интензивни тренировки.
Допълнителен предпазител за палеца ще го предпази от протриване. Подсилената синтетична кожа и нейната повишена гъвкавост предпазват ръкавиците от напукване и ще останат верен партньор в света на ММА тренировките.
ММА ръкавици подсилена синтетична кожа
ММА ръкавици дълги велкро
Кашубски ръкавици MMA Taver

 

 

✅УДЪЛЖЕНО ВЕЛКРО 

Използването на дълго и издръжливо велкро ще ви гарантира перфектна опора в областта на китката. Това решение се изразява в намаляване на напрежението върху китката при нанасяне на удари - благодарение на това намаляваме шанса от нараняване.

безопасни mma taver ръкавици

taver mma ръкавици

✅УДОБСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА ТРЕНИРОВКАТА

Анатомичната  форма на ръкавиците гарантира  перфектно прилепване  към ръцете ви. Това ще ви осигури не само  комфорт и удобство  при използване, но най-вече  безопасност  по време на всяка тренировка. Оформянето на ръкавиците по този начин се превръща в правилна позиция на ръцете, като по този начин намалява риска от нараняване. 

mma bushido taver ръкавици

 

✅ СЕРТИФИЦИРАНА БЕЗОПАСНОСТ 

Въпросът за безопасността по време на тренировка е вашен приоритет, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност:  PN-EN 13277-1: 2002  и  PN-EN 13277-7: 2010.

ce

Освен това, всеки модел ръкавици, преди да бъде въведен в редовно производство, преминава интензивни тестове в условия на обучение. Благодарение на сътрудничеството с водещи бойци и треньори по бойни изкуства, ние  проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали . В нашата оферта се въвеждат само модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка. 

Размери:

Широчина на дланта | Размер

6-7,40 см                             |      XXS

7,5-9 см                               |           M

9,1-10,2 см                          |           L

10,3-12 см                          |           XL