Категории
Ръкавици за ММА от естествена кожа DBX Bushido - черни - E1V4

Ръкавици за ММА от естествена кожа DBX Bushido - черни - E1V4

Производител:DBX
Модел: E1V4
SKU : 5902539010534;5902539010527; 5902539011937
  • 69.00 лв.

Опции


Ръкавици за ММА от естествена кожа E1V4 DBX Bushido - черни

Ръкавиците DBX Bushido са идеален модел за ежедневни технически тренировки по смесени бойни изкуства и Крав Мага.

Поради факта, че ръкавиците са изработени от здрава телешка кожа и е използвано удължено велкро за стабилизиране на китката, този модел е идеален и за тренировки на уреди (напр. боксова круша, щитове и др.) 

Защо си струва да изберете този модел ММА ръкавици?

естествена кожаРъкавиците са изработени от висококачествена естествена кожа, която осигурява устойчивост на повреди
скоба за китка

Система за укрепване на областта на китката

Thumb mma ръкавициДопълнителен предпазител за палеца за подобряване на безопасността при удари.
боксови ръкавици с мрежаУдължено велкро за по-добра твърдост на китката за намаляване на риска от нараняване.  
ръчно шити боксови ръкавици
Конструкцията на ръкавиците ви позволява да запазите възможностите за захващане
боксови ръкавици ceРъкавиците са с анатомична форма, за да осигурят комфорт и правилно стискане на ръката.
боксови ръкавици ceРъкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1: 2002 и PN-EN 13277-7: 2010)

 

 

ММА ръкавици

Borys Mańkowski mma ръкавици

Разнообразна употреба
Ръкавици, идеални както за ММА тренировки, така и за тренировки на боксова круша и други тренировъчни уреди, използвани в бойните изкуства (щитове, рефлексни топки и др.). Добре обмисления дизайн и висококачествената естествена телешка кожа осигуряват издръжливост и висок комфорт при използване по време на тренировка.
 
Издръжливост - естествена кожа
Естествената телешка кожа , от която са изработени ръкавиците, се характеризира с издръжливост, несравнима с други материали, като същевременно поддържа адекватна гъвкавост, осигуряваща комфорт при тренировка. Кожата е устойчива на напукване и протриване, не изисква допълнителна поддръжка.
mma ръкавици - bushido-sport.pl
Удобство и комфорт по време на тренировка
Ръкавиците, благодарение на откритата вътрешност, ви позволяват да поддържате пълни възможности за захващане. Благодарение на гладката материя вътре в ръкавиците, ръката не се протрива дори при интензивни тренировки.
Високо ниво на сигурност
Ръкавиците използват удължено велкро, което позволява китката да бъде обвита два пъти - това гарантира правилното й втвърдяване и предотвратява наранявания.
Вложките от пяна в областта на китката осигуряват перфектната му твърдост, предотвратявайки риска от нараняване при силни удари.
Ръкавиците разполагат и с допълнителна защита на палеца, за да го закрепите правилно по време на тренировка.
Професионално запълване и профилиране
За да се осигури максимална защита, ръкавиците използват инжектирана пяна с повишена плътност. Използваният пълнеж перфектно абсорбира ударите и не се слепва или деформира с времето. Ръкавиците също са с анатомичен контур, за да улеснят удобното стискане на ръката.

Сигурност и комфорт по време на тренировка 

Проблемът с безопасността по време на тренировка е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1: 2002 и PN-EN 13277-7: 2010

Освен това, всеки модел ръкавици, преди да бъде въведен в редовно производство, преминава интензивни тестове в условия на обучение. Благодарение на сътрудничеството с водещи бойци и треньори по бойни изкуства, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. В нашата оферта са включени само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.

ММА ръкавици Япония

РАЗМЕРИ:
ШИРОЧИНА НА ДЛАНТА: 7,5-9 см - M размер
ШИРОЧИНА НА ДЛАНТА: 9,1-10,5 см - L размер
ШИРОЧИНА НА ДЛАНТА: 10,6-12 см - XL размер