Категории
Тренировъчни ръкавици за ММА и граплинг DBX Bushido - черен/червен - E1v6

Тренировъчни ръкавици за ММА и граплинг DBX Bushido - черен/червен - E1v6

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido - Cheren/Cherven
SKU : E1v6
  • 60.00 лв.

Опции


Тренировъчни ръкавици за ММА и граплинг DBX Bushido - черен/червен

Технически данни:

  • Материал: синтетична кожа - подсилена
  • Пълнеж: издръжлива латексова пяна
  • Цвят: черен и червен
  • Гаранция: 12 месеца
  • Стандарт за безопасност: CE
  • Предназначение: ММА тренировки, упражнения с боксова круша
 
Всеобща съдба 
Ръкавиците могат успешно да се използват както при тренировки по смесени бойни изкуства, така и при тренировки с уреди (боксова круша, щитове, рефлексни круши и др.). Благодарение на отворената вътрешна страна, ръкавиците ви позволяват да запазите хватката си.
ММА бушидо ръкавици

Издръжливост на изпълнение 
Ръкавиците са изработени от подсилена синтетична кожа с повишена гъвкавост, благодарение на която не чупят и не протриват ръцете по време на тренировка.
най-добрите ръкавици mma
тренировъчни ръкавици на чувала


Ръкавиците, благодарение на откритата вътрешна страна, осигуряват отлична вентилация и възможности за захващане. Вътрешната страна на ръкавиците е обшита с гладък материал, за да се предотвратят ожулвания по време на интензивни тренировки. Допълнителния предпазител за палеца го предпазва от протриване.
тренировъчни ръкавици на чувала
Удължено велкро 
Ръкавиците имат широко велкро, за да се гарантира, че китката е правилно заздравена, намалявайки риска от нараняване.
ММА ръкавици - дълги велкро
най-добрите ръкавици mma
Трайно запълване и правилно профилиране 
За да се осигури максимална защита, ръкавиците използват инжектирана пяна с повишена плътност. Използваният пълнеж перфектно абсорбира ударите и не се слепва или деформира с времето. Ръкавиците са с анатомичен контур, за да улеснят удобното стискане на ръката.
ММА ръкавици удобни
 

Сигурност и комфорт по време на тренировка 

Проблемът с безопасността по време на тренировка е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1: 2002 и PN-EN 13277-7: 2010

Освен това, всеки модел ръкавици, преди да бъде въведен в редовно производство, преминава интензивни тестове в условия на обучение. Благодарение на сътрудничеството с водещи бойци и треньори по бойни изкуства, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. В нашата оферта са включени само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.

ММА ръкавици ЯпонияРазмери