Категории
Еластични боксови бинтове RDX HW ELASTICATED HAND WRAPS

Еластични боксови бинтове RDX HW ELASTICATED HAND WRAPS

Производител:RDX
Модел: RDX HW ELASTICATED HAND WRAPS
SKU : HWX-R
  • 25.00 лв.

Опции


Еластични боксови бинтове RDX HW ELASTICATED HAND WRAPS

Тези бинтове за ръце с повишена дебелина предлагат по-добра защита от всички други ММА бинтове. Така че за броня, която да носите под ръкавици за контактни спортни тренировки, те са най-доброто решение. Навиват се на руло за лесно поставяне и съхранение; разполагат с примка за палеца за максимална сигурност, предлагат се с дължина от 4,5 метра за непобедима опора и обвиване; може да се похвалят с изключително дебела конструкция, която ще предпази крехките кости от нараняване. Проектирани със специален ластик, за лесно приспособяване към ръката Ви, плюс край с велкро за сигурно закопчаване и оптимален комфорт. 


4,5-метровите бинтове за ръце предпазват от напрежение и нараняване

Закопчаването с велкро предотвратява разместване по време на тренировка

Дишащият материал отвежда влагата от ръката

Изработени от смес от полиестер, памук и въглеродни влакна

Предпазват тънките крехки тъкани и сухожилията на ръцете
Найлон от висок клас

Изработени от смес от дишащи и издръжливи материи, бинтовете за ръце са проектирани така, че да можете да се чувствате комфортно и да се фокусирате върху противника. Сместа от найлон и памук прави бинта по-дебел и еластичен, като Ви дава допълнителната подкрепа и комфорт, от които се нуждаете, за да стигнете до върха!

Превъзходна абсорбция на удар

Време е да направите истински удар, без да излагате ръцете си на риск! Изработени от висококачествени материали, нашите бинтове за ръце са достатъчно здрави, за да издържат дори на най-силните удари. Те разпределят силата на удара равномерно по повърхността, предпазвайки ръцете Ви от сериозно нараняване.

4,5 м дължина за максимална опора

Тези бинтове имат удължена дължина от 4,5 м, която гарантира, че могат да бъдат плътно увити около пръстите, дланта и китката за оптимална опора при удари. Нашите обвивки също предлагат висока устойчивост, като поддържат деликатните кости и стави в една линия.


Шикозен стил за Вашата тренировка

Няма нищо по-добро от хубав чифт бинтове за ръце, за да се почувствате силни на боксовия ринг. С плоски шевове, които осигуряват повишена издръжливост, тези бинтове са не само удобни, но и стилни. Така че, пригответе се да добавите малко индивидуалност към Вашите тренировки с нашите бинтове.


Размери: