Категории
Боксова круша DBX Bushido 180x40 cm - 60 kg

Боксова круша DBX Bushido 180x40 cm - 60 kg

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido 180x40 cm - 60 kg - PREMIUM
  • 240.00 лв.

Боксова круша DBX BUSHIDO (пълна) - 180x40 см - 60 кг.

Боксовата круша 180 е голяма, тежка и предназначен за тренировка на силни удари.

Забележка:  за да намалите транспортните разходи, ще получите торба, напълнена до тегло от около 50 кг + втора опаковка с около 10 кг пълнеж, която можете да използвате, за да напълните торбата. При поискване е възможно е да изпратите напълно пълната торба в един пакет - моля, свържете се, за да определите транспортните разходи.

Размерът на крушата е показан на снимката по-долу (ръстът на играча е 180 см):НАЙ-ВАЖНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ТОЗИ МОДЕЛ ТРЕНИРОВЪЧНА КРУША.

 

Височина на боксовата круша

Крушата е с височина 180 см, което позволява тренировки както за бокс, така и за ритници. Общата височина, включително веригите, е приблизително 220 см.  

тегло боксова круша 

Крушата ще бъде изпратена в два пакета: 50 кг + 10 кг. Теглото му в напълнено състояние ще бъде приблизително 60 кг, което гарантира стабилност по време на тренировка.  

диаметър на боксовата крушаДиаметърът на крушата е  40 см , осигуряващ голяма площ за тренировка.
материал за боксова крушаКрушата е изработена от многослоен материал, който осигурява много висока устойчивост на всякакви повреди
вериги за боксова крушаКрушата е оборудвана с 4 вериги с обща товароносимост около 500 килограма 
завъртете към боксовата крушаКомплектът с вериги включва вирбел за предотвратяване на усукване на веригите
долна приставка за боксова крушаКрушата има долна закопчалка за допълнителна стабилизация.
Полска боксова крушаКрушата е произведена в Полша от безопасни за здравето материали.
 Вижте този размер на крушата във видеото по-долу:

  ИНВЕСТИРАЙТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ

Избирайки боксовата круша DBX BUSHIDO, можете да сте сигурни, че инвестирате в оборудване, чието качество е проверено от стотици професионални клубове в цяла Европа и хиляди играчи и индивидуални клиенти.

Инвестирайки в покупката на круша DBX BUSHIDO, вие получавате 100% гаранция за удовлетворение или възстановяване на сумата.


  УСТОЙЧИВ НА ПОВРЕДИ МАТЕРИАЛ

Крушата е изработена от многослоен плавил, който е устойчив на абразия, скъсване и атмосферни влияния, осигурявайки ви дълги години издръжливост .  

Използваната материя е гладка и приятна на допир, така че можете да тренирате върху крушата дори и без ръкавици. Като компания, специализирана в производството на боксови круши, DBX непрекъснато следвa пазара на материали, като постоянно въвеждаме най-качествените материали, налични на европейския пазар. 

 

  УСТОЙЧИВА НА ВЕРИГИ

В комплекта с крушата ще получите комплект вериги с вирбел. Всяка верига има заварени звена, осигуряващи висока устойчивост на разкъсване.

Товароносимостта на всяка верига надвишава 120 кг, осигурявайки обща товароносимост от 500 кг! 

 

✅ ТРИЪГЪЛНИ ЗАКОПЧАЛКИ  И МНОГО ЗДРАВИ ЛЕНТИ

Всичките 4 заварени вериги са прикрепени към триъгълни държачи, които осигуряват много по-добро разпределение на теглото на крушата от кръглите държачи. Дръжките са прикрепени към широки найлонови ремъци с максимална товароносимост до 300 кг всяка.  

Използваните вериги са толкова устойчиви на разкъсване, че се използват и при теглене на автомобили. 


✅ ЗАКРИВАЩА КАИШКА  И ЗАТВАРЯНЕ НА ВЪЗЕЛ

Щранговете на крушата са покрити с обграждащ колан за допълнителна защита при удари и за увеличаване на тренировъчната повърхност на крушата.  

Горният капак на крушата е със стегнато закопчаване, устойчиво на скъсване при тренировъчни натоварвания.    МНОГО ДОБЪР ПЪЛНЕЖ
Ние използваме специално приготвена смес от няколко пълнителя, за да напълним нашите торби.
Благодарение на комбинацията от няколко вида пълнеж, нашите круши не само имат правилното тегло, но и осигуряват адекватна гъвкавост, благодарение на която торбата не се деформира под въздействието на удари.
Подходящият начин на пълнене осигурява равномерна твърдост на торбата по цялата й повърхност.


  РАЗМЕРИ, АДАПТИРАНИ ЗА ЕФЕКТИВНО ОБУЧЕНИЕ
Боксова круша с височина 180 см и обиколка около 126 см (диаметър около 40 см) е много голяма и тежка круша, предназначена за тренировки със силни удари.    
Една круша с тези размери е достатъчна за ефективно трениране на техники с ръце и крака - най-често се избира от клубовете по бойни изкуства.
Дължината на представената круша с верижката е около 220  см! 

Веригите на крушата са снабдени с допълнителен свалящ се карабинер, така че можете свободно да регулирате дължината на веригата, като регулирате дължината й към ниски помещения.


✅ ПОДСИЛЕНО ДЪНО  И ДОЛНО ЗАКОПЧВАНЕ
Най-голямото натоварване на крушата се поема от долната й част. Ето защо боксовите круши DBX Bushido имат двойно подсилено дъно и допълнителни ленти, които подсилват здравината му.
Крушата е снабдена с допълнителна закопчалка, която ви позволява да закачите крушата отдолу, ограничавайки нейното люлеене по време на тренировка. Крушите трябва да бъдат закрепени на разширители, не трябва да се използват твърди линии за тази цел.


  ТРЕНИРОВЪЧНИТЕ КРУШИ СА НАШАТА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ
Повече от 10 години DBX са специализирани в производството на боксови круши, като постоянно подобряват качеството им и въвеждат най-издръжливите материали, налични на пазара. ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

 
Височина на крушата без верига:    
приблизително 180 см
Височина на крушата с верига:приблизително 220 см
Дължина на веригата:около 40 см
Диаметър на крушата:40 см
Дължина на верига:приблизително 126 см (стандартно използван в бойните спортове)
Тегло:приблизително 60 кг (+/- 10%)
Материал:многослоен плавил с вградена найлонова мрежа
Пълнеж:Плетива, смлян филц, полар, платове
Твърдост на крушата:
Средна твърдост
Включен въртящ се вирбел:Да
Метод на печат:Перманентен ситопечат
Долен монтаж:Да
Гаранционен срок:36 месеца