Категории
Боксова круша DBX BUSHIDO XXL (пълна) - 180x45 см - 70 кг.

Боксова круша DBX BUSHIDO XXL (пълна) - 180x45 см - 70 кг.

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido 180x45 cm - 70 kg - GymPro XXL
 • 250.00 лв.

Боксова круша DBX BUSHIDO XXL (пълна) - 180x45 см - 70 кг.

Боксовата круша GymPro XXL е голяма, тежка и е предназначена за тренировка на силни удари.

Крушата е с височина 180 см и ширина 45 см, осигурявайки много голяма тренировъчна повърхност. Теглото от 70 кг осигурява много висока стабилност по време на тренировка.

Крушата е изработена от най-здравия плавил на пазара с тегло 900 g/m2, допълнително покрита с гума от двете страни, осигуряваща много висока устойчивост на всякакви повреди.


НАЙ-ВАЖНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ТОЗИ МОДЕЛ ТРЕНИРОВЪЧНА КРУША.

 

Височина на боксовата круша

Крушата е с височина 180 см, което позволява тренировки както за бокс, така и за ритници. Общата височина, включително веригите, е приблизително 220 см.  

тегло боксова круша

Крушата е напълно пълна и готова за тренировка. Теглото му е приблизително 70 кг  , което гарантира стабилност по време на тренировка.

диаметър на боксовата крушаДиаметърът на крушата е  45 см, осигуряващ голяма площ за тренировка.
материал за боксова крушаКрушата е изработена от най-здравия плавил на пазара с тегло 900 гр/м2, допълнително покрита с гума от двете страни.
вериги за боксова крушаКрушата е оборудвана с 4 вериги с обща товароносимост около 500 килограма 
завъртете към боксовата крушаКомплектът с вериги включва вирбел за предотвратяване на усукване на веригите
долна приставка за боксова крушаКрушата има долна закопчалка за допълнителна стабилизация.
Полска боксова крушаКрушата е произведена в Полша от безопасни за здравето материали.
 

Размери:

 • Височина: 180см
 • Обща дължина с верижка: приблизително 220 см
 • Диаметър 45 см
 • Тегло: приблизително 70 кг (+/- 10%)

  Размерът на крушата е показан на снимката по-долу (ръстът на играча е 180 см):

    ИНВЕСТИРАЙТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ

  Избирайки боксовата круша DBX BUSHIDO, можете да сте сигурни, че инвестирате в оборудване, чието качество е проверено от стотици професионални клубове в цяла Европа и хиляди играчи и индивидуални клиенти. 

  Дългогодишният производствен опит и използването на най-качествените материали, налични на пазара, означават, че предоставяме нашите чанти с 3 години гаранция, пълно следгаранционно обслужване и 30-дневен период, през който можете да върнете чантата, ако не отговаря на вашите очаквания.

  Инвестирайки в покупката на круша DBX BUSHIDO, вие получавате 100% гаранция за удовлетворение или възстановяване на сумата.


    УСТОЙЧИВ НА ПОВРЕДИ МАТЕРИАЛ

  Крушата е изработена от висококачествен плавил - материал, устойчив на разкъсване и износване, поради което е перфектен за производство на боксови чували, при които якостните параметри са особено важни. 
  Крушата е изработена от най-здравия плавил на пазара с тегло 900 гр/м2, допълнително покрита с гума от двете страни.
  Материалът не изисква никаква поддръжка и е устойчив на променящи се атмосферни условия като промени в температурата, влажността и слънчевата светлина. Издръжливостта на материала означава, че можете безопасно да го използвате на тавана или в стаята за изпотяване.


   

  ✅МНОГО ДОБЪР ПЪЛНЕЖ

  Крушата е напълнена със специално приготвен дунапрен, който представлява смес от няколко вида подбрани дунапрени, филц и гумени гранули. Тази комбинация означава, че крушата е перфектно напълнена до ръба и не се натрупва дори след много месеци интензивни тренировки.


    УСТОЙЧИВИ ВЕРИГИ

  Заедно с крушата получавате комплект вериги и вирбел, предпазващ веригите от усукване по време на тренировка.

  Всяка единична верига има заварени звена, така че е сертифицирана за натоварване от 160 кг. Използването на 4 вериги осигурява издръжливост при натоварване до 640 кг!

  Можете да отделите всяка верига с помощта на карабинери, включени в комплекта, така че след като ги отделите, можете успешно да използвате крушата и за трениране на хвърляния и техники.

   

  ✅ ТРИЪГЪЛНИ ЗАКОПЧАЛКИ  И МНОГО ЗДРАВИ ЛЕНТИ

  Всичките 4 заварени вериги са прикрепени към триъгълни държачи, които осигуряват много по-добро разпределение на теглото на крушата от кръглите държачи. 

  Държачите са прикрепени към широки найлонови ремъци. Товароносимостта на всеки ремък е 500 кг , което при 4 ремъка дава максимална товароносимост от 2 тона.

  Използваните вериги са толкова устойчиви на разкъсване, че се използват и при теглене на автомобили.     РАЗМЕРИ, АДАПТИРАНИ ЗА ЕФЕКТИВНО ОБУЧЕНИЕ
  Боксова круша с височина 180 см и обиколка около 126 см (диаметър около 40 см) е много голяма и тежка круша, предназначена за тренировки със силни удари.    
  Една круша с тези размери е достатъчна за ефективно трениране на техники с ръце и крака - най-често се избира от клубовете по бойни изкуства.
  Дължината на представената круша с верижката е около 220  см! 

  Веригите на крушата са снабдени с допълнителен свалящ се карабинер, така че можете свободно да регулирате дължината на веригата, като регулирате дължината й към ниски помещения.


  ✅ ПОДСИЛЕНО ДЪНО  И ДОЛНО ЗАКОПЧВАНЕ
  Най-голямото натоварване на крушата се поема от долната й част. Ето защо боксовите круши DBX Bushido имат двойно подсилено дъно и допълнителни ленти, които подсилват здравината му.
  Крушата е снабдена с допълнителна закопчалка, която ви позволява да закачите крушата отдолу, ограничавайки нейното люлеене по време на тренировка. Крушите трябва да бъдат закрепени на разширители, не трябва да се използват твърди линии за тази цел.


    ТРЕНИРОВЪЧНИТЕ КРУШИ СА НАШАТА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ
  Повече от 10 години DBX са специализирани в производството на боксови круши, като постоянно подобряват качеството им и въвеждат най-издръжливите материали, налични на пазара. 

  ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:
  • Височина на чантата: 180см
  • Височина с верижка: 220 см
  • Диаметър: 45 см
  • Тегло: приблизително 70 кг (+/-10%)
  • Пълнеж: дунапренови гранули
  • Товароносимост на веригата: 640 кг
  • Товароносимост на колана: 2 тона
  • Гаранция: 3 години
  • Произход: Полша