Категории
Боксова круша, празна - DBX Bushido 140x40 cm

Боксова круша, празна - DBX Bushido 140x40 cm

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido 140x40 cm
SKU : 5902539010015
  • 112.00 лв.

Боксова круша, празна - DBX Bushido 140x40 cm

Боксовата круша DBX BUSHIDO 140x40 см е техническа круша , предназначен както за тренировки за издръжливост, така и за тренировки по бойни изкуства. Повърхността на чувала е достатъчно голяма, за да позволява както тренировки по бокс, така и ритници.

Размерът на крушата е показан на снимката по-долу (ръстът на играча е 180 см) НАЙ-ВАЖНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ТОЗИ МОДЕЛ БОКСОВА КРУША:

височина боксова круша

Височината на крушата е 140 см, което позволява както тренировка по бокс, така с ритник.  

Общата височина, включително веригите, е приблизително 180 см.

тегло боксова круша

Крушата е празна

диаметър на боксовата крушаДиаметърът на крушата е  40  см , осигуряващ голяма тренировъчна площ.
материал за боксова крушаКрушата е изработена от многослоен материал, който осигурява много висока устойчивост на всякакви повреди.
вериги за боксова крушаКрушата е оборудвана с четири вериги с обща товароносимост от около 500 кг. 
завъртете към боксовата крушаВ комплекта с веригите има вирбел за предпазване на веригите от усукване.
долна приставка за боксова крушаКрушата има долна закопчалка за допълнителна стабилизация.
Полска боксова крушаКрушата е произведена в Полша от безопасни за здравето материали.

 

 

добра боксова круша


Вижте този размер на крушата във видеото по-долу

  ИНВЕСТИРАЙТЕ В БЕЗОПАСНОСТ И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ

Избирайки боксовата круша DBX BUSHIDO, можете да сте сигурни, че инвестирате в оборудване, чието качество е проверено от стотици професионални клубове в цяла Европа, както и от хиляди играчи и индивидуални клиенти.    

Като инвестирате в покупката на боксова круша DBX BUSHIDO, вие получавате 100% гаранция за удовлетворение или възстановяване на сумата. 

 

боксова круша бушидо

  ПРОИЗВЕДЕНА ОТ УСТОЙЧИВ НА ПОВРЕДИ МАТЕРИАЛ

Крушата е изработена от многослоен плавил, устойчив на абразия, скъсване и атмосферни влияния, осигуряващ дълготрайна издръжливост на употреба.  

Използваната материя е гладка и приятна на допир, така че можете да тренирате на крушата дори и без ръкавици. Като компания, специализирана в производството на боксови чували, DBX Bushido непрекъснато следва пазара на материали, като постоянно въвежда най-качествените материали, налични на европейския пазар.


  УСТОЙЧИВA НА ВЕРИГИ

В комплекта с крушата ще получите комплект вериги с вирбел. Всяка верига има заварени звена, осигуряващи висока устойчивост на разкъсване.

Товароносимостта на всяка верига надвишава 120 кг, осигурявайки обща товароносимост от 500 кг! 


✅ ТРИЪГЪЛНИ ЗАКОПЧАЛКИ И МНОГО ЗДРАВИ ЛЕНТИ

Всичките 4 заварени вериги са прикрепени към триъгълни държачи, които осигуряват много по-добро разпределение на теглото на крушата от кръглите държачи. Дръжките са прикрепени към широки найлонови ремъци с максимална товароносимост до 300 кг всяка.  

Използваните ленти са толкова устойчиви на разкъсване, че се използват и при теглене на автомобили.✅ ЗАКРИВАЩА КАИШКА  И ЗАТВАРЯНЕ НА ВЪЗЕЛ

Щранговете на крушата са покрити с обграждащ колан за допълнителна защита при удари и за увеличаване на тренировъчната повърхност на крушата.  

Горният капак на крушата е със стегнато, завързано затваряне, устойчиво на разкъсване при тренировъчни натоварвания  

 

  РАЗМЕРИ, АДАПТИРАНИ ЗА ЕФЕКТИВНО ОБУЧЕНИЕ
Крушата е с височина 140 см и обиколка около 126 см (диаметър приблизително 40 см) е круша, предназначена за взискателните домашни потребители.    

Една круша с тези размери е достатъчна за ефективно трениране на техники с ръце и крака и в същото време не заемат много място или изискват високо помещение. Нейните размери и тегло я правят една от най-често избираните чанти от хора, трениращи у дома или планиращи да я окачат в малка фитнес зала.

Дължината на представената круша с веригата е около 180 см! 

Веригите на крушата са снабдени с допълнителен свалящ се карабинер, така че можете свободно да регулирате дължината на веригата, като регулирате дължината й към ниски помещения.


✅ ПОДСИЛЕНО ДЪНО  И ДОЛНО ЗАКОПЧВАНЕ
Най-голямото натоварване на крушата се поема от долната й стена. Ето защо чантите Bushido са с двойно подсилено дъно и допълнителни ленти за подсилване на здравината му.
Крушата е снабдена с допълнителна приставка, която ви позволява да закачите крушата отдолу, ограничавайки нейното люлеене по време на тренировка. Торбите трябва да бъдат закрепени на разширители, не използвайте твърди въжета за тази цел.боксови чували
боксови чували
боксови чували бушидо
ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:
 
Височина на крушата без верига:    
приблизително 140 см
Височина на крушата с верига:приблизително 180 см
Дължина на веригата:около 40 см
Диаметър:40 см
Верига:приблизително 126 см (стандартно използвана в бойните спортове)
Везни:Празна круша
Материал:многослоен плавил с вградена найлонова мрежа
Пълнеж: Плетива, смлян филц, полар, платове