Категории
Боксови ръкавици DBX Bushido - ARB-407а

Боксови ръкавици DBX Bushido - ARB-407а

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido ARB-407а
  • 65.00 лв.

Опции


Боксови ръкавици DBX Bushido - ARB-407а

Боксовите ръкавици ARB-407A са предназначени както за спаринг, така и за тренировки с екипировка (боксова круша, мишени и др.)

Този модел осигурява издръжливост, комфорт при използване и много добра абсорбция на удара, поради което го препоръчваме както на начинаещи, така и на средно напреднали бойни изкуства.

Ръкавиците ARB-407A осигуряват отлично съотношение цена-качество.


Защо си струва да изберете този модел боксови ръкавици?

ръчно шити боксови ръкавициРъчно шити ръкавици

 Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.

 Ръкавиците са анатомично профилирани, за да осигурят комфорт и подходящо захващане на ръката.

CE боксови ръкавициРъкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010).

 Обмислен дизайн
Преди да бъдат представени в офертата, всички ръкавици DBX BUSHIDO са проектирани и тествани в сътрудничество с опитни бойни спортове и състезатели, така че да отговарят най-добре на техните нужди.
Всеки елемент от ръкавиците е усъвършенстван, за да осигури оптимални тренировъчни параметри и съответствие с европейските стандарти за безопасност.

 Устойчив материал

Изработени от синтетична кожа, ръкавиците ARB-407A са допълнително подплатени отвътре със специална материя, която повишава устойчивостта на материала на повреди.


 Перфектно омекотяване

Ръкавиците са пълни със специален вид пяна, която осигурява отлична абсорбция на удара.

Ръкавиците осигуряват отлично поглъщане на удара дори при интензивни и продължителни тренировки, така че могат успешно да се използват както при ежедневни тренировки на оборудване (на боксова круша или тренировъчни мишени), така и по време на спаринг.


 Широко велкро

Широката и здрава велкро лента осигурява правилното втвърдяване на китките, гарантирайки безопасност по време на тренировка.


 Защита на палеца

За да се подобри безопасността, палецът на ръкавицата е залепен към нея. Това решение предпазва палеца от изкълчване при силни удари.\


Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010.


Освен това всеки модел ръкавици се подлага на интензивни тестове в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, са въведени в нашата оферта.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от Вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.


Този модел боксови ръкавици е използван по време на гала MMA Attack4 и Super Liga


Към всеки чифт ръкавици ще получите издръжливо покривало за съхранението им:


Технически параметри на боксови ръкавици ARB-407A:

  • Материал: подсилена синтетична кожа
  • Ръчно шити
  • Безопасност: CE, съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN
  • Цвят: черен и бял
  • Предназначение: Бокс, муайтай, тренировки с чувал
  • Гаранция: 12 месеца


Не знаете какъв размер ръкавици да изберете?

Вижте ръководството по-долу: