Категории
Боксови ръкавици DBX Bushido ARB-407-Blue

Боксови ръкавици DBX Bushido ARB-407-Blue

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido ARB-407-Blue
  • 69.00 лв.

Опции


Боксови ръкавици DBX Bushido ARB-407-Blue

Боксовите ръкавици  ARB-407-Blue  са проектирани специално за боксови турнири. Те играят ключова роля в разграничаването на играчите на синия и червения ъгъл. Тази различна цветова схема улеснява реферите да идентифицират бойците по време на битката. 

Този модел осигурява издръжливост, комфорт при използване и много добра абсорбция на удара, поради което го препоръчваме както на начинаещи, така и на средно напреднали бойни изкуства. Ръкавиците са изработени от подсилена синтетична кожа, благодарение на гладката структура на материала, ръкавиците са лесни за поддържане чисти. Вътрешността на ръкавиците е оборудвана със системата ActivClima, която подобрява въздушния поток и намалява изпотяването на ръцете по време на тренировка.
Защо си струва да изберете този модел боксови ръкавици?Ръкавиците са анатомично профилирани , за да осигурят комфорт и подходящо захващане на ръката.

ръчно шити боксови ръкавициРъчно шити ръкавици.

вентилационни боксови ръкавици


Система ActiveClima , подобряваща въздушния поток вътре в ръкавиците, намалявайки изпотяването на ръцете. 

CE боксови ръкавици


 Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010).


✅ Обмислен дизайн

Преди да бъдат представени в офертата, всички ръкавици DBX BUSHIDO са проектирани и тествани в сътрудничество с опитни играчи, така че да отговарят най-добре на техните нужди. Всеки елемент от ръкавиците е усъвършенстван, за да осигури оптимални тренировъчни параметри и съответствие с европейските стандарти за безопасност.


✅ Ръкавиците ARB-407-Blue, за разлика от обикновените ръкавици, изработени от синтетична кожа, са допълнително подплатени отвътре със специална материя, която повишава устойчивостта на материала на повреди.

✅ Перфектно омекотяване

Ръкавиците са пълни със специален вид пяна, която осигурява отлична абсорбция на удара и устойчивост на слепване. Ръкавиците осигуряват отлично поглъщане на удара дори при интензивни и продължителни тренировки, така че могат успешно да се използват както при ежедневни тренировки на оборудване (на боксова круша или тренировъчни мишени), така и по време на спаринг.


✅ Широка велкро лента и защита на палеца

Широката и здрава велкро лепенка осигурява правилното затягане на китката, гарантирайки безопасност по време на тренировка.
За да се подобри безопасността, палецът на ръкавицата е залепен към нея. Това решение предпазва палеца от изкълчване при силни удари.

✅Вентилация - ActivCLIMA

Ръкавиците разполагат с технология ActivCLIMA, която осигурява подходяща вентилация на ръкавиците по време на тренировка.
Мрежата, използвана от външната страна на ръкавицата, и въздухопропускливият материал вътре в ръкавицата позволяват свободен въздушен поток.
Използваният разтвор значително намалява ефекта от изпотяване на ръцете, повишавайки комфорта.


Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010.


Освен това всеки модел ръкавици се подлага на интензивни тестове в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, са въведени в нашата оферта.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от Вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.

✅Към всеки чифт ръкавици ще получите издръжливо покривало за съхранението им:

Технически параметри на боксови ръкавици "ARB-407-Blue":

  • Материал: подсилена синтетична кожа PU Felex
  • Ръчно шити
  • Безопасност: CE, Съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и  PN-EN 13277-7:2010
  • Цвят: Син
  • Предназначение: Бокс, Муай Тай
  • Гаранция: 12 месеца
  • Размер: Избира се в менюто

 Не знаете какъв размер/тегло ръкавици да изберете?

Вижте ръководството по-долу: