Категории
Спаринг боксови ръкавици Hook and loop RDX L2 Mark Pro - черно/златно

Спаринг боксови ръкавици Hook and loop RDX L2 Mark Pro - черно/златно

Производител:RDX
Модел: RDX L2 Mark Pro
SKU : BGM-PSTL2
  • 280.00 лв.

Опции


Спаринг боксови ръкавици Hook and loop RDX L2 Mark Pro - черно/златно

Подгответе се за малко практическо обучение в следващия си спаринг с боксовите ръкавици L2 Mark Pro от RDX. Прецизно изработени от здрава кожа Super Skin и дишаща тъкан Dazzle, ръкавиците не се късят лесно, което ги прави като цяло най-добрите боксови ръкавици за тренировки и спаринги. Проектирани с ексклузивна технология Tri-Lira2 и тествани в битка, те осигуряват оптимален баланс при удари. Пяната Max-Shock TM с ниска плътност омекотява и предпазва кокалчетата. Гъбестата черна материя Blacktop добавя издръжливостт, а компактната подплата от пяна Supremo Shock TM увеличава степента на абсорбиране на удара, което ги прави най-безопасните боксови ръкавици за спаринг за тренировки с партньор. Комбинацията от слой EVA-LUTION TM и слой от тъкан Blacktop подобрява устойчивостта на ударите и предпазва китките от напрежение. Затварянето с велкро Quick-EZ осигурява лесно поставяне и сваляне и плътно прилягане, така че Вашите ръкавици да не се движат или изплъзват по време на спаринг.Изработени от кожа Super Skin и мека тъкан Blacktop за дълготрайно представяне и устойчивост на износване.

Вътрешната тъкан Dazzle абсорбира влагата и потта, осигурява оптимална проветривост и хладно усещане на ръцете отвътре.

Уникалната форма с многоъгълна извивка от Fusion пяна се подрежда перфектно между слоевете за силно абсорбиране на ударите.

✅Слоевете от пяна Supremo ShockTM и пяна Max-Shock TM смекчават и разсейват тежките удари, предпазвайки ръцете. А слоят EVA-LUTION TM предпазва китките от непредвидени удари.

✅Quick EZ затварянето с велкро предлага максимална опора на китката, плътно прилягане и удобство при удари.
Размери: