Категории
Боксови ръкавици BUSHIDO HAWK B-2v17 Active Clima

Боксови ръкавици BUSHIDO HAWK B-2v17 Active Clima

Производител:DBX
Модел: BUSHIDO HAWK B-2v17 Active Clima
  • 75.00 лв.

Опции


Боксови ръкавици "HAWK"
Боксови ръкавици "HAWK" B-2v17 са предназначени както за спаринг, така и за тренировки върху уреди (боксов чувал, мишени и др.).

Този модел гарантира издръжливост на изработката, удобство при употреба и много добро смекчаване на силата на ударите, поради което го препоръчваме както на начинаещи, така и на средно напреднали състезатели по бойни спортове.


Б

ДОБРЕ ОБМИСЛЕНА КОНСТРУКЦИЯ
Всички ръкавици DBX BUSHIDO са проектирани и тествани в сътрудничество с опитни състезатели по полеви и бойни спортове, преди да бъдат въведени в предлагането, така че да отговарят на техните нужди по най-добрия възможен начин.
Всеки елемент на ръкавиците е усъвършенстван, за да се осигури оптимално представяне при тренировки и съответствие с европейските стандарти за безопасност.

Устойчив материал
За разлика от обикновените ръкавици, изработени от синтетична кожа, ръкавиците "HAWH" B-2v17 са допълнително подплатени от вътрешната страна със специална материя, която прави материала по-устойчив на повреди.

Отлично омекотяване

Ръкавиците са пълни със специален вид пяна, която осигурява отлично поглъщане на удари и устойчивост на смачкване.
Ръкавиците осигуряват отлично поглъщане на ударите дори по време на интензивни и продължителни тренировки, което ги прави подходящи както за ежедневни тренировки върху инструменти (боксов чувал или тренировъчни мишени), така и по време на спаринги.

Широка каишка с велкро

Широката, здрава каишка с велкро гарантира, че китките са правилно закрепени, което гарантира безопасността по време на тренировка.

Защита на палеца

За да се подобри безопасността, палецът на ръкавицата е прикрепен към ръкавицата с лента. Това решение предпазва палеца от изваждане по време на силни удари.

Адекватна вентилация - ActivCLIMA


В ръкавиците е използвана технологията ActivCLIMA, за да се осигури подходяща вентилация на ръкавиците по време на тренировка.
Мрежата, използвана от външната страна на ръкавицата, и въздухопропускливият материал във вътрешността на ръкавицата позволяват на въздуха да се движи свободно.
Това решение значително намалява ефекта от изпотяването на ръцете, като повишава комфорта при тренировка.

Безопасност и комфорт по време на тренировка
Въпросът за безопасността по време на тренировка е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и изработени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010

Технически параметри:

  • Материал: подсилена синтетична кожа PU Felex
  • Ръчно шити
  • Безопасност: CE, съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010
  • Цвят: черен
  • Предназначение: бокс, муай тай, тренировки с чували
  • Гаранция: 12 месеца