Категории
ММА комплект колекция "WARRIOR": MMA ръкавици + боксови ръкавици 2 чифта + протектори за крака + лапи

ММА комплект колекция "WARRIOR": MMA ръкавици + боксови ръкавици 2 чифта + протектори за крака + лапи

Производител:DBX
Модел: DBX BUSHIDO WARRIOR
 • 265.00 лв.

Опции


ММА комплект колекция "WARRIOR": MMA ръкавици + боксови ръкавици 2 чифта + протектори за крака + лапи

Колекцията "WARRIOR" включва:

✅ Боксови ръкавици ARB-407

✅ ММА ръкавици ARM-2009

✅ MMA ръкавици E1V6 

✅ Протектори за крака SP-10v2

✅ Тренировъчни лапи ARF-1101-BL


1. Боксови ръкавици ARB-407

Боксовите ръкавици ARB-407 са предназначени както за спаринг, така и за тренировки с екипировка (боксова круша, мишени и др.).

Този модел осигурява издръжливост, комфорт при използване и много добра абсорбция на удара, поради което го препоръчваме както за начинаещи, така и за средно напреднали в бойните изкуства.


Ръкавиците ARB-407 осигуряват отлично съотношение цена-качество, поради което от години са сред най-често купуваните боксови ръкавици в нашата оферта.


Защо си струва да изберете този модел боксови ръкавици?

ръчно шити боксови ръкавициРъчно шити ръкавици

 Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.

 Ръкавиците са анатомично профилирани, за да осигурят комфорт и подходящо захващане на ръката.

CE боксови ръкавициРъкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010)

Обмислен дизайн

Преди да бъдат представени в офертата, всички ръкавици DBX BUSHIDO са проектирани и тествани в сътрудничество с опитни състезатели по бойни изкуства, за да отговорят най-добре на техните нужди.

Всеки елемент от ръкавиците е усъвършенстван, за да осигури оптимални тренировъчни параметри и съответствие с европейските стандарти за безопасност.


 Устойчив материал
Ръкавиците ARB-407, за разлика от обикновените ръкавици, са изработени от синтетична кожа и са допълнително облицовани отвътре със специална материя, която повишава устойчивостта на материала.

  Перфектно омекотяване

Ръкавиците са пълни със специален вид пяна, която осигурява отлична абсорбция на удара.

Ръкавиците осигуряват отлично поглъщане на удара дори при интензивни и продължителни тренировки, така че могат успешно да се използват както при ежедневни тренировки на оборудване (на боксова круша или тренировъчни мишени), така и по време на спаринг.


 Широко велкро

Широката и здрава велкро лента осигурява правилното втвърдяване на китките, гарантирайки безопасност по време на тренировка.


 Защита на палеца

За да се подобри безопасността, палецът на ръкавицата е залепен към нея. Това решение предпазва палеца от изкълчване при силни удари.


Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010.


Освен това всеки модел ръкавици се подлага на интензивни тестове в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, са въведени в нашата оферта.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от Вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.Този модел ръкавици е тестван и подобрен, наред с други, в тайландски муайтай клубове.


Към всеки чифт ръкавици ще получите издръжливо покривало за съхранението им:

Технически параметри на боксови ръкавици ARB-407:

 • Материал: подсилена синтетична кожа
 • Ръчно шити
 • Безопасност: CE, съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN
 • Цвят: черен и червен
 • Предназначение: Бокс, муайтай, тренировки с чувал
 • Гаранция: 12 месеца
 • Размер/Тегло: Избира се в менюто
2. ММА ръкавици ARM-2009
Ръкавиците за ММА ARM-2009 комбинират функционалността на традиционните "плоски" ръкавици за ММА с безопасността на "дебелите" ръкавици за спаринг. Използваната конструкция осигурява издръжливост по време на тренировка на уреда, а удебелената ударна зона осигурява много добра абсорбция.

Защо си струва да изберете този модел ММА ръкавици?

дебели mma ръкавици
Ръкавиците са изработени от висококачествена естествена кожа, гарантираща устойчивост на наранявания.
дебели mma ръкавици 
Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.
mma ръкавици 
Допълнително покритие за палеца подобрява безопасността при удари.
боксови ръкавици с мрежа
Удължено велкро, осигуряващо по-добра твърдост на китката, намалявайки риска от нараняване.  
ръчно шити боксови ръкавици
Дизайнът на ръкавиците Ви позволява да запазите възможностите си за захващане.
CE боксови ръкавици
Ръкавиците са анатомично профилирани, за да осигурят комфорт и подходящо захващане на ръката.
CE боксови ръкавици
Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010).


Универсална употреба и дълготрайна издръжливост
Благодарение на своя дизайн и дебел слой пяна с повишена плътност, ръкавиците са подходящи за тренировки по ММА, Крав Мага и Бокс/Кикбокс.
Ръкавиците са изработени от естествена телешка кожа, гарантираща дълготрайна издръжливост.

Удобство и комфорт по време на тренировка
Откритата вътрешна част на ръкавицата осигурява сцепление и предпазва ръцете Ви от изпотяване по време на тренировка. Благодарение на използването на естествена телешка кожа, ръкавиците са издръжливи и приятни на допир. Вътрешността е подплатена с гладък материал, който предотвратява протриването дори при много интензивна тренировка.

Правилно втвърдяване на китката
Ръкавиците разполагат с удължено велкро, което Ви позволява да обвиете китката два пъти - това гарантира правилното й втвърдяване, което значително намалява риска от нараняване.


Гел защита на палеца
Едни от най-честите наранявания по време на тренировка са охлузванията и нараняванията на палеца. За да се сведат до минимум този тип наранявания, е използван допълнителен слой гел в защитната зона на палеца, осигуряващ много по-добра абсорбция на удара в сравнение с традиционните дунапрени.

Професионален пълнеж
Ръкавиците използват инжектирана пяна с повишена плътност, която е с дебелина до 4 см в зоната на удара. Благодарение на тази дебелина, ръкавиците са много безопасни и подходящи както за спаринг, така и за състезания.
Използваният пълнеж перфектно абсорбира ударите и не се слепва или деформира с времето.

Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010.
Размери:


Технически параметри на ММА ръкавици ARM-2009:
 • Материал: естествена кожа
 • Съответства на европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010
 • Предназначение: ММА, тренировки с оборудване (боксова круша, щитове и др.), спаринг, Крав Мага
 • Дългото велкро Ви позволява да увиете китката два пъти, за да я втвърдите.
 • Удебелен слой пяна в зоната на удара.
 • Защитата на палеца повишава безопасността при удари.
3.  MMA ръкавици E1V6 

Ръкавиците могат успешно да се използват както при тренировки по смесени бойни изкуства, така и при тренировки на оборудване (боксова круша, щитове, рефлексни крушки и др.). Благодарение на отворената вътрешна страна, ръкавиците Ви позволяват да запазите способностите си за захващане.


✅Издръжливост на изработката 
Ръкавиците са изработени от подсилена синтетична кожа с повишена гъвкавост, така че да не напукват и не протриват ръцете ви по време на тренировка.


Благодарение на откритата вътрешна страна, ръкавиците осигуряват отлична вентилация и възможности за захващане. Вътрешната страна на ръкавиците е обшита с гладък материал, за да се предотвратят ожулвания по време на интензивна тренировка. Допълнително покритие за палеца го предпазва от ожулвания.


✅Разширено велкро 
Ръкавиците са снабдени с широко велкро, което осигурява правилното затягане на китката, намалявайки риска от нараняване.


✅Устойчив пълнеж и правилно оформяне 
За осигуряване на максимална защита ръкавиците използват инжектирана пяна с повишена плътност. Използваният пълнеж перфектно абсорбира ударите и не се слепва или деформира с времето. Ръкавиците са анатомично профилирани, за да улеснят удобното стискане на ръцете.


✅Сигурност и комфорт по време на тренировка 

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010.


Размери:


Технически данни:
 • Материал: синтетична кожа - подсилена
 • Пълнеж: издръжлива латексова пяна
 • Цвят: черен и червен
 • Гаранция: 12 месеца
 • Стандарт за безопасност: CE
 • Предназначение: ММА тренировки, упражнения с боксов чувал

4. Протектори за крака SP-10v2

SP-10v2 протекторите за пищял и крака са отличен избор за хора, които се нуждаят от максимална защита по време на тренировка и спаринг.

Издръжливата конструкция абсорбира перфектно силата на ритниците, а анатомично профилираните форми, съчетани с велкро и пристягащи ленти, предотвратяват движението на протекторите по време на тренировка.

Използването на висококачествени дунапренови отливки прави протекторите леки и в същото време много устойчиви на повреди и деформации при удари.

Препоръчваме този модел протектори както за семи-контактни, така и за фул-контактни тренировки.


Защо си струва да изберете този модел протектори?

предпазители за позата Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.
предпазители за пищяла

 Анатомично оформяне на вложките, осигуряващи комфорт при използване.

Велкро системаДвойна система от здрави велкро ленти осигурява стабилността на протекторите по време на тренировка.
Велкро системаЛабораторно тествани протектори - в съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002.


 Перфектна защита

Представените протектори за пищял са изработени от специализирана пяна с висока плътност, което прави протекторите леки, но в същото време отлично абсорбират ударите, осигурявайки комфорт и безопасност по време на тренировка. Използваният пълнеж е устойчив на слепване и деформация, благодарение на което протекторите запазват свойствата си дори след многогодишна употреба.

В зоната на удара се използват допълнителни вложки от дунапрен с повишена плътност , които осигуряват още по-добро усвояване на силата на ритниците, като по този начин повишават безопасността и комфорта на тренировката.  

 Анатомична форма

Формата на протекторите осигурява много добро прилепване към пищяла и стъпалото, така че протекторите не се движат при удари, осигурявайки правилна защита.


Меката и гладка подплата във вътрешната част на протекторите предпазва от протриване и осигурява комфорт при тренировка.


 Стабилна конструкция

Протекторите са снабдени с 2 широки велкро ленти и 2 платнени ленти, за да осигурят правилното прилягане на протекторите към защитената повърхност.


 Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което протекторите са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002.Размери:


Технически параметри на протекторите за пищял и крака SP-10v2:

 • Материал: подсилена синтетична кожа, EVA
 • Анатомична вложка
 • Закопчаване: 2 велкро + 2 ленти 
 • Ниво на безопасност: CE (съответствие с европейските стандарти PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:200 2)
 • Гаранция: 12 месеца

5. Тренировъчни лапи ARF-1101-BL


Тренировъчните лапи ARF-1101-BL са едни от нашите най-популярни модели, използвани при трениране на боксови техники. Благодарение на отличната абсорбция на удара, анатомичната форма и издръжливите материали, тези мишени са отличен избор както за любители, така и за професионални треньори. 

Защо си струва да изберете този модел тренировъчни лапи?

дебели mma ръкавици 
Дебел слой пяна и гел вложка перфектно абсорбират ударите.
CE боксови ръкавици

Анатомично оформените дискове подобряват комфорта на трениращия и намаляват риска от нараняване.
боксови ръкавици с мрежа
Плавно регулиране на велкро около китките.
вентилационни боксови ръкавици
Система ActivClima , подобряваща въздушния поток и намаляваща изпотяването на ръцете.


 Перфектно омекотяване - пяна + гел
Лапите са с пълнеж от специализирана пяна с повишена плътност, т.е. полиуретанова пяна, характеризираща се с много добра абсорбция на удари и много дълга издръжливост. Допълнително в предната му част има гел вложка с отлична абсорбция на удара. Комбинацията от тези два материала прави лапите леки и в същото време перфектно поемат силата на ударите. Използваната пяна е устойчива на бучки, така че лапите запазват свойствата си за дълго време.
Циферблатите са изработени от подсилена синтетична кожа, която е издръжлива и лесна за почистване.


 Анатомично оформяне 
Дисковете са анатомично профилирани, за да осигурят по-голям комфорт за трениращия и по-добра стабилност по време на тренировка.
Използва се допълнителна пяна в областта на китката за намаляване на натоварването при получаване на удари.

Технически параметри на трениращите лапи ARF-1101-BL:

 • Размери: 19 х 26,5 см
 • Материал: подсилена синтетична кожа
 • Пълнеж: EVA пяна + гел вложка
 • Анатомично оформяне + вложка в областта на китката
 • Система Active Clima
 • Регулируема система за закопчаване около китките
 • 2 бр.