Категории
ММА комплект колекция "GOLD": MMA ръкавици 2 чифта + боксови ръкавици 2 чифта + протектори за кръка

ММА комплект колекция "GOLD": MMA ръкавици 2 чифта + боксови ръкавици 2 чифта + протектори за кръка

Производител:DBX
Модел: DBX BUSHIDO GOLD
 • 215.00 лв.

Опции


ММА комплект колекция "GOLD": MMA ръкавици 2 чифта + боксови ръкавици 2 чифта + протектори за крака

Колекцията "BUSHIDO GOLD" включва:

 Боксови ръкавици B-2v10

✅ Боксови ръкавици DBX-B-132

✅ ММА ръкавици ARM-2011d

✅ MMA ръкавици E1V8

✅ Протектори за крака SP-10v4

 


1. Боксови ръкавици B-2v10

Боксовите ръкавици B-2v10 са предназначени както за спаринг, така и за тренировки с екипировка (боксова круша, мишени и др.). Този модел осигурява издръжливост, комфорт при използване и много добра абсорбция на удара, поради което го препоръчваме както на начинаещи, така и на средно напреднали в бойните изкуства. Ръкавиците осигуряват отлично съотношение цена-качество, поради което от години са сред най-често купуваните боксови ръкавици в нашата оферта.


Защо си струва да изберете този модел боксови ръкавици?

ръчно шити боксови ръкавициРъчно шити ръкавици

 Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.

 Ръкавиците са анатомично профилирани, за да осигурят комфорт и подходящо захващане на ръката.

CE боксови ръкавици


Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010)

 Обмислен дизайн
Преди да бъдат представени в офертата, всички ръкавици DBX BUSHIDO са проектирани и тествани в сътрудничество с опитни области и състезатели по бойни изкуства, за да отговорят най-добре на техните нужди.
Всеки елемент от ръкавиците е усъвършенстван, за да осигури оптимални тренировъчни параметри и съответствие с европейските стандарти за безопасност.Модел, оценен от професионалисти


 Устойчив материал

Боксовите ръкавици B2v10 са изработени от висококачествена, подсилена синтетична кожа, допълнително облицована отвътре със специална материя, която повишава устойчивостта на материала.


 Перфектно омекотяване

Ръкавиците са пълни със специален вид пяна, която осигурява отлична абсорбция на удара и устойчивост на слепване.

Ръкавиците осигуряват отлично поглъщане на удара дори при интензивни и продължителни тренировки, така че могат успешно да се използват както при ежедневни тренировки на оборудване (на боксов чувал или тренировъчни мишени), така и по време на спаринг.

 Широко велкро

Широката и здрава велкро лента осигурява правилното втвърдяване на китките, гарантирайки безопасност по време на тренировка.


 Защита на палеца

За да се подобри безопасността, палецът на ръкавицата е залепен към нея. Това решение предпазва палеца от изкълчване при силни удари. Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010.

Освен това всеки модел ръкавици се подлага на интензивни тестове в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, са въведени в нашата оферта. Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.

Към всеки чифт ръкавици ще получите издръжливо покривало за съхранението им:


Технически параметри на боксови ръкавици B-2v12:

 • Материал: подсилена синтетична кожа
 • Ръчно шити
 • Безопасност: CE, съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN
 • Цвят: черен и златен
 • Предназначение: Бокс, кикбокс, тренировки с екипировка (боксова круша, щитове и др.)
 • Гаранция: 12 месеца

2. Боксови ръкавици DBX-B-132

Ръкавиците DBX-B-132 са предназначени за тренировки на уреди, например за тренировки на боксови чували, круши и мишени. Ръкавиците за тренировка върху уреди са по-леки и по-удобни от боксовите, като същевременно поддържат високо ниво на безопасност.


 Безопасност и комфорт по време на тренировката благодарение на пълното покриване на ръцете
Благодарение на пълното покритие на ръцете, ръкавиците предпазват от ожулвания на ръцете при удряне на оборудването.

Няма значение дали тренирате на боксова круша, щитове или друго оборудване - благодарение на пълната защита на ръцете вие ​​ще поемете силата на ударите и ще предотвратите ожулвания на кокалчетата и пръстите си, позволявайки една по-приятна и интензивна тренировка.


✅ Открит палец за удобен захват

За разлика от боксовите ръкавици, ръкавиците за тренировка върху уреди използват открит палец, за да осигурят възможности за захващане.

Такива възможности са полезни, ако искате да държите уреда или да извършвате интервална тренировка, която изисква използването на различни уреди (напр. редуване на тренировка с крушасъс скачане на въже) или просто искате да пиете от бутилка по време на тренировка, без да сваляте ръкавиците.   


✅ Анатомичен профил, повишаващ безопасността

Ръкавиците са анатомично профилирани, за да улеснят свиването на юмрука при удар по уредите. Правилната форма на ръкавицата ви позволява да свивате ръцете си, намалявайки риска от нараняване и развивайки правилния навик при удар.


✅ Вентилационна мрежа, подобряваща въздушния поток

Използването на вентилационна мрежа подобрява въздушния поток вътре в ръкавиците, намалявайки изпотяването на ръцете по време на тренировка. По-добрата вентилация не само гарантира, че ръкавиците се изпотяват по-малко, но и ги прави по-лесни за изсъхване след тренировка.Благодарение на използваното решение ще ви бъде по-лесно да осигурите подходяща хигиена на вашите ръкавици.  


✅ Здраво велкро за стабилност по време на тренировка

Ръкавиците разполагат с велкро лента, която втвърдява китката и осигурява стабилност на ръкавиците по време на тренировка. Лентата е завършена с много качествено велкро, което запазва закопчаващите си свойства за дълго време.✅ Подсиленият материал осигурява устойчивост на повреди

Ръкавиците са изработени от подсилен синтетичен материал с висока гъвкавост, което значително намалява риска от напукване по време на тренировка. Използваният материал не изисква поддръжка и е устойчив на повреди.


                                                          ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ КАЧЕСТВО, ОЦЕНЕНО ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

\

Размери:


Технически параметри на ръкавиците DBX-B-132:
 • Цел: обучение на оборудване
 • Способност за захващане: да
 • Материал: подсилена синтетична кожа
 • Налични размери: M и L
 • Гаранция: 12 месеца

 3.  ММА ръкавици ARM-2011d

Ръкавиците ARM-2011D MMA са проектирани да осигурят възможно най-голяма безопасност по време на спаринг. Благодарение на използването на дебел слой пяна, ръкавиците перфектно абсорбират ударите, подобрявайки безопасността на трениращия и спаринг партньора. Изберете този модел ръкавици за технически тренировки с партньор и спаринг.

Защо си струва да изберете този модел ММА ръкавици?

естествена кожа


Ръкавиците са изработени от висококачествена естествена кожа, гарантираща устойчивост на повреди.

дебели mma ръкавици 
 Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.
mma ръкавици 
 Допълнително покритие за палеца подобрява безопасността при удари.
боксови ръкавици с мрежа
 Удължено велкро, осигуряващо по-добра твърдост на китката, намалявайки риска от нараняване.  
ръчно шити боксови ръкавици
 Дизайнът на ръкавиците ви позволява да запазите възможностите си за захващане.
CE боксови ръкавици
 Ръкавиците са анатомично профилирани, за да осигурят комфорт и подходящо захващане на ръката.
CE боксови ръкавици
 Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010).✅Модел, оценен от професионалисти


Естествена кожа с отлично качество

Ръкавиците са изработени от висококачествена естествена телешка кожа, която е устойчива на протриване и късане.


Всички ръбове на ръкавицата са допълнително зашити, за да ги предпазят от скъсване.


Дебелият слой пяна перфектно абсорбира ударите, което прави ръкавиците идеални за спаринг.
✅Удобство и комфорт по време на тренировка
Откритата вътрешна част на ръкавицата осигурява сцепление и предпазва ръцете ви от изпотяване по време на тренировка. Ръкавиците са изработени от естествена телешка кожа, което ги прави много устойчиви на повреди. Вътрешната част на ръкавицата е обшита с гладка, приятна на допир материя, която предпазва от ожулвания дори при много интензивни тренировки.✅Правилно втвърдяване на китката
Ръкавиците разполагат с удължена велкро лента, която ви позволява да увиете китката два пъти - това гарантира правилното втвърдяване и предотвратява нараняване.✅Допълнителна защита на палеца
Едни от най-често срещаните наранявания по време на тренировка са охлузванията и увреждането на палеца. За да се реши този проблем, представеният модел ръкавица използва допълнително покритие за защита на палеца от повреда. Използва се допълнителна гел вложка в зоната на палеца, за да се осигури допълнителна абсорбция на удара. Това решение има за цел да повиши безопасността както на трениращия, така и на спаринг партньора.
✅Отлично поглъщане на удари
За осигуряване на максимална защита ръкавиците използват инжектирана пяна с повишена плътност. Използваният пълнеж перфектно абсорбира ударите и не се слепва или деформира с времето.
Ръкавиците са анатомично профилирани, за да осигурят най-висок комфорт по време на тренировка.


Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010

                                                                           
Размери:

Ако използвате боксови бинтове под ММА ръкавици, добавете приблизително 0,5 см към ширината на ръката.


Технически параметри на ММА ръкавици ARM-2011d:

 •     Материал: естествена кожа
 •     Съвместим с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010
 •     Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари
 •     Дълго велкро за втвърдяване на китката
 •     Покривалото за палеца подобрява безопасността по време на тренировка
 •     Анатомично оформена форма, осигуряваща комфорт при използване
 •     Възможности за захващане
 •     Предназначение: ММА тренировки с партньор и спаринг

4. MMA ръкавици E1V8

Ръкавиците E1V8 MMA са модел, който е идеален за ежедневни технически тренировки по смесени бойни изкуства и Крав Мага. Разполагат с удължено велкро за стабилизиране на китката, този модел е идеален и за тренировки на оборудване (напр. боксова круша, мишени и др.).


Защо си струва да изберете този модел ММА ръкавици?

mma ръкавици 
Допълнително покритие за палеца подобрява безопасността при удари.
боксови ръкавици с мрежа
Удължено велкро, осигуряващо по-добра твърдост на китката, намалявайки риска от нараняване.  
ръчно шити боксови ръкавици
Дизайнът на ръкавиците ви позволява да запазите възможностите си за захващане.
CE боксови ръкавици
Ръкавиците са анатомично профилирани, за да осигурят комфорт и подходящо захващане на ръката.
CE боксови ръкавици
Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010).✅ Ръкавиците могат успешно да се използват както при тренировки по смесени бойни изкуства, така и при тренировки на оборудване (боксова круша, щитове, рефлексни крушки и др.). Благодарение на отворената вътрешна страна, ръкавиците ви позволяват да запазите способностите си за захващане.


✅Издръжливост на изработката 
Ръкавиците са изработени от подсилена синтетична кожа с повишена гъвкавост, така че да не напукват и не протриват ръцете ви по време на тренировка.

Благодарение на откритата вътрешна страна, ръкавиците осигуряват отлична вентилация и възможности за захващане. Вътрешната страна на ръкавиците е гарнирана с гладък материал, за да се предотвратят ожулвания по време на интензивна тренировка. Допълнително покритие за палеца го предпазва от ожулвания.

✅Разширено велкро 
Ръкавиците са снабдени с широко велкро, което осигурява правилното затягане на китката, намалявайки риска от нараняване.

✅Устойчив пълнеж и правилно оформяне 
За осигуряване на максимална защита ръкавиците използват инжектирана пяна с повишена плътност. Използваният пълнеж перфектно абсорбира ударите и не се слепва или деформира с времето. Ръкавиците са анатомично профилирани, за да улеснят удобното стискане на ръцете.

✅Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010

Размери:

Технически данни на E1V8 MMA ръкавици:
 • Материал: подсилена синтетична кожа
 • Съвместим с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010
 • Предназначение: ММА, Крав Мага, спаринг
 • Дълго велкро за подобряване на твърдостта на китката
 • Анатомично оформяне

5. Протектори за крака SP-10v4

SP-10v4 протекторите за крака са отличен избор за хора, които се нуждаят от максимална защита по време на тренировка и спаринг. Издръжливата конструкция абсорбира перфектно силата на ритниците, а анатомично профилираните форми, съчетани с велкро и пристягащи ленти, предотвратяват движението на протекторите по време на тренировка. Използването на висококачествени дунапренови отливки прави протекторите леки и в същото време много устойчиви на повреди и деформации при удари. Препоръчваме този модел протектори както за семи-контактни, така и за фул-контактни тренировки.

Защо си струва да изберете този модел протектори?

предпазители за позата Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.
предпазители за пищяла

 Анатомично оформяне на вложките, осигуряващи комфорт при използване.

Велкро системаДвойна система от здрави велкро ленти осигурява стабилността на протекторите по време на тренировка.
Велкро системаЛабораторно тествани протектори - в съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002.

 Перфектна защита

Представените протектори за пищял са изработени от специализирана пяна с висока плътност, което прави протекторите леки, но в същото време отлично абсорбират ударите, осигурявайки комфорт и безопасност по време на тренировка. Използваният пълнеж е устойчив на слепване и деформация, благодарение на което протекторите запазват свойствата си дори след многогодишна употреба.

В зоната на удара се използват допълнителни вложки от дунапрен с повишена плътност, които осигуряват още по-добро усвояване на силата на ритниците, като по този начин повишават безопасността и комфорта на тренировката.  


 Анатомична форма

Формата на протекторите осигурява много добро прилепване към пищяла и стъпалото, така че протекторите не се движат при удари, осигурявайки правилна защита. Меката и гладка подплата във вътрешната част на протекторите предпазва от протриване и осигурява комфорт при тренировка.


 Стабилна конструкция

Протекторите са снабдени с 2 широки велкро ленти и 2 платнени ленти, за да осигурят правилното прилягане на протекторите към защитената повърхност. Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което протекторите са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002.


Освен това, всеки протектор преминава интензивно тестване в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. В нашата оферта се въвеждат само модели протектори, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.


Размери:

Технически параметри на протекторите за пищял и крака SP-10v4:

 • Материал: подсилена синтетична кожа, EVA
 • Анатомична вложка
 • Закопчаване: 2 велкро + 2 ленти 
 • Ниво на безопасност: CE (съответствие с европейските стандарти PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:200 2)
 • Гаранция: 12 месеца