Категории
ММА комплект колекция "JAPAN": MMA ръкавици + боксови ръкавици + протектори за крака

ММА комплект колекция "JAPAN": MMA ръкавици + боксови ръкавици + протектори за крака

Производител:DBX
Модел: DBX BUSHIDO MMA JAPAN
 • 175.00 лв.

Опции


ММА комплект колекция "JAPAN": MMA ръкавици + боксови ръкавици + протектори за крака

Колекцията включва: 

✅ Кожени боксови ръкавици "JAPAN" B-2v8

✅ MMA ръкавици "JAPAN" E1V7 

✅ Протектори за крака SP-10v3

Колекция ММА оборудване в традиционен японски дизайн с надпис "Истинската победа е победата над себе си".

1. Кожени боксови ръкавици "JAPAN"


Защо си струва да изберете този модел боксови ръкавици?

естествена кожа 
Ръкавиците са изработени от висококачествена естествена кожа
Ръкавици за бокс


Система, която подобрява въздушния поток вътре в ръкавиците, намалявайки изпотяването на ръцете

удобни тренировъчни ръкавици


 Вътрешността на ръкавиците е подплатена с мека пяна и гладък материал

ръчно шити боксови ръкавици
Ръчно шити ръкавици
CE боксови ръкавици


Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010
)


Устойчив материал

Боксовите ръкавици B2v8 са изработени от висококачествена естествена кожа, допълнително облицована отвътре със специална материя, която повишава устойчивостта на материала.


Вентилация - ActivCLIMA

Ръкавиците разполагат с технология ActivCLIMA , която осигурява подходяща вентилация на ръкавиците по време на тренировка.
Мрежата, използвана от външната страна на ръкавицата, и въздухопропускливият материал вътре в ръкавицата позволяват свободен въздушен поток.
Използваният разтвор значително намалява ефекта от изпотяване на ръцете, повишавайки комфорта.


Отлично омекотяване

Ръкавиците са пълни със специален вид пяна, която осигурява отлична абсорбция на удара.

Ръкавиците осигуряват отлично поглъщане на удара дори при интензивни и продължителни тренировки, така че могат успешно да се използват както при ежедневни тренировки на оборудване (на боксова круша или тренировъчни мишени), така и по време на спаринг.


Широко велкро

Широката и здрава велкро лента осигурява правилното втвърдяване на китките, гарантирайки безопасност по време на тренировка.


Защита на палеца

За да се подобри безопасността, палецът на ръкавицата е залепен към нея. Това решение предпазва палеца от изкълчване при силни удари.


Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010

Освен това всеки модел ръкавици се подлага на интензивни тестове в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, са въведени в нашата оферта.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от Вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.


Към всеки чифт ръкавици ще получите издръжливи пликове за съхранението им.


Технически параметри на боксови ръкавици JAPAN B-2v8:

 • Материал: подсилена естествена кожа
 • Ръчно шити
 • Безопасност: CE, съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN
 • Цвят: черен, бял и червен
 • Предназначение: Бокс, муайтай, тренировки с круша
 • Гаранция: 12 месеца

2. MMA ръкавици "JAPAN"


 

Ръкавиците могат успешно да се използват както при тренировки по смесени бойни изкуства, така и при тренировки на оборудване (боксова круша, щитове, рефлексни крушки и др.). Благодарение на отворената вътрешна страна, ръкавиците Ви позволяват да запазите способностите си за захващане.Издръжливост на изработката 
Ръкавиците са изработени от подсилена синтетична кожа с повишена гъвкавост, така че да не напукват и не протриват ръцете Ви по време на тренировка.

Благодарение на откритата вътрешна страна, ръкавиците осигуряват отлична вентилация и възможности за захващане. Вътрешната страна на ръкавиците е обшита с гладък материал, за да се предотвратят ожулвания по време на интензивна тренировка. Допълнително покритие за палеца го предпазва от ожулвания.
Разширено велкро 
Ръкавиците са снабдени с широка велкро лента, която осигурява правилното затягане на китката, намалявайки риска от нараняване.
Устойчив пълнеж и правилно оформяне 
За осигуряване на максимална защита ръкавиците използват инжектирана пяна с повишена плътност. Използваният пълнеж перфектно абсорбира ударите и не се слепва или деформира с времето. Ръкавиците са анатомично профилирани, за да улеснят удобното стискане на ръцете.

Сигурност и комфорт по време на тренировка 

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010


Размери:


Технически данни:
 • Материал: синтетична кожа - подсилена
 • Пълнеж: издръжлива латексова пяна
 • Цвят: черен и бял
 • Гаранция: 12 месеца
 • Стандарт за безопасност: CE
 • Предназначение: ММА тренировки, упражнения с боксова круша

3. Протектори за крака

SP-10v3 протекторите за пищял и крака са отличен избор за хора, които се нуждаят от максимална защита по време на тренировка и спаринг.

Издръжливата конструкция абсорбира перфектно силата на ритниците, а анатомично профилираните форми, съчетани с велкро и пристягащи ленти, предотвратяват движението на протекторите по време на тренировка.

Използването на висококачествени дунапренови отливки прави протекторите леки и в същото време много устойчиви на повреди и деформации при удари.

Препоръчваме този модел протектори както за семи-контактни, така и за фул-контактни тренировки.


Защо си струва да изберете този модел протектори?

предпазители за позата Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.
предпазители за пищяла

 Анатомично оформяне на вложките, осигуряващи комфорт при използване.

Велкро системаДвойна система от здрави велкро ленти осигурява стабилността на протекторите по време на тренировка.
Велкро системаЛабораторно тествани протектори - в съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002

 Перфектна защита

Представените протектори за пищял са изработени от специализирана пяна с висока плътност, което прави протекторите леки, но в същото време отлично абсорбират ударите, осигурявайки комфорт и безопасност по време на тренировка. Използваният пълнеж е устойчив на слепване и деформация, благодарение на което протекторите запазват свойствата си дори след многогодишна употреба.

В зоната на удара се използват допълнителни вложки от дунапрен с повишена плътност , които осигуряват още по-добро усвояване на силата на ритниците, като по този начин повишават безопасността и комфорта на тренировката.  


Анатомична форма

Формата на протекторите осигурява много добро прилепване към пищяла и стъпалото, така че протекторите не се движат при удари, осигурявайки правилна защита.

Меката и гладка подплата във вътрешната част на протекторите предпазва от протриване и осигурява комфорт при тренировка.


Стабилна конструкция

Протекторите са снабдени с 2 широки велкро ленти и 2 платнени ленти, за да осигурят правилното прилягане на протекторите към защитената повърхност.


Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което протекторите са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и  PN-EN 13277-2:2002
Размери:

Технически параметри на протекторите SP-10v3:

 • Материал: подсилена синтетична кожа, EVA
 • Анатомична вложка
 • Закопчаване: 2 велкро + 2 ленти 
 • Ниво на безопасност: CE (съответствие с европейските стандарти PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:200 2)
 • Гаранция: 12 месеца