Категории
ММА комплект колекция "TIGER": MMA ръкавици + боксови ръкавици + протектори за крака

ММА комплект колекция "TIGER": MMA ръкавици + боксови ръкавици + протектори за крака

Производител:DBX
Модел: DBX TIGER
 • 125.00 лв.

Опции


ММА комплект колекция "TIGER": MMA ръкавици + боксови ръкавици + протектори за крака

Колекцията включва: 

✅ Боксови ръкавици B-2v3A

✅ MMA ръкавици ARM-2011A 

✅ Протектори за крака DBD-SP-11

1. Боксови ръкавици B-2v3A


Защо си струва да изберете този модел боксови ръкавици?

ръчно шити боксови ръкавици


 Ръчно шити ръкавици


 Вътрешността на ръкавиците е подплатена с мека пяна и гладък материал

вентилационни боксови ръкавици
Система, която подобрява въздушния поток вътре в ръкавиците, намалявайки изпотяването на ръцете
CE боксови ръкавици


 Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010.
)


Устойчив материал

Боксови ръкавици, изработени от подсилена синтетична кожа, допълнително подплатени отвътре със специална материя, която повишава устойчивостта на материала.


Вентилация - ActivCLIMA

Ръкавиците разполагат с технология ActivCLIMA , която осигурява подходяща вентилация на ръкавиците по време на тренировка.
Мрежата, използвана от външната страна на ръкавицата, и въздухопропускливият материал вътре в ръкавицата позволяват свободен въздушен поток.
Използваният разтвор значително намалява ефекта от изпотяване на ръцете, повишавайки комфорта.
Отлично омекотяване

Ръкавиците са пълни със специален вид пяна, която осигурява отлична абсорбция на удара.

Ръкавиците осигуряват отлично поглъщане на удара дори при интензивни и продължителни тренировки, така че могат успешно да се използват както при ежедневни тренировки на оборудване (на боксова круша или тренировъчни мишени), така и по време на спаринг.

Вътрешността на ръкавиците е подплатена с допълнителна мека пяна и гладък материал, което прави ръкавиците много удобни и приятни за употреба. 


 Широко велкро

Широката и здрава велкро лента осигурява правилното втвърдяване на китките, гарантирайки безопасност по време на тренировка.


 Защита на палеца

За да се подобри безопасността, палецът на ръкавицата е залепен към нея. Това решение предпазва палеца от изкълчване при силни удари.

Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010.


Освен това всеки модел ръкавици се подлага на интензивни тестове в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, са въведени в нашата оферта.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от Вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.


Към всеки чифт ръкавици ще получите издръжливо покривало за съхранението им:

Технически параметри на боксови ръкавици B-2v3A:

 • Материал: подсилена синтетична кожа
 • Ръчно шити
 • Безопасност: CE, съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN
 • Цвят: черен и бял
 • Предназначение: Бокс, муайтай, тренировки с чувал
 • Гаранция: 12 месеца


2. MMA ръкавици ARM-2011A 

Ръкавиците ARM-2011A MMA са проектирани да осигурят възможно най-голяма безопасност по време на спаринг. Благодарение на дебелия слой пяна, ръкавиците перфектно абсорбират ударите, подобрявайки безопасността на трениращия и спаринг партньора. Изберете този модел ръкавици за технически тренировки с партньор и спаринг.

Защо си струва да изберете този модел ММА ръкавици?

дебели mma ръкавици 
Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.
mma ръкавици 
Допълнително покритие за палеца подобрява безопасността при удари.
боксови ръкавици с мрежа
Удължено велкро, осигуряващо по-добра твърдост на китката, намалявайки риска от нараняване.  
ръчно шити боксови ръкавици
Дизайнът на ръкавиците ви позволява да запазите възможностите си за захващане
CE боксови ръкавици
Ръкавиците са анатомично профилирани, за да осигурят комфорт и подходящо захващане на ръката.
CE боксови ръкавици
Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010).Благодарение на своя дизайн и професионален пълнеж, ММА ръкавиците ARM-2011A са подходящи за тренировки по ММА, Крав Мага, Бокс/Кикбокс.


Удобство и комфорт по време на тренировка

Откритата вътрешна част на ръкавицата осигурява сцепление и предпазва ръцете ви от изпотяване по време на тренировка. Ръкавиците са изработени от изкуствена кожа с повишени параметри на издръжливост, което ги прави издръжливи и лесни за почистване. Вътрешната част на ръкавицата е обшита с гладка, приятна на допир материя, която предпазва от ожулвания дори при много интензивни тренировки.


Правилно втвърдяване на китката
Ръкавиците разполагат с удължено велкро, което ви позволява да обвиете китката два пъти - това гарантира правилното й втвърдяване, което значително намалява риска от нараняване.

Допълнителна защита на палеца 
Едни от най-често срещаните наранявания по време на тренировка са охлузванията и увреждането на палеца. За да се реши този проблем, представеният модел ръкавица използва допълнително покритие за защита на палеца от повреда.
 

Дебел пълнеж 

Ръкавиците ARM-2011A MMA използват плътна инжектирана пяна с повишена плътност, за да осигурят максимална защита. Използваният пълнеж перфектно абсорбира ударите и не се слепва или деформира с времето.

Сигурност и комфорт по време на тренировка 

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010


Размери:


Технически параметри на MMA ръкавици ARM-2011A:

 • Материал: подсилена синтетична кожа
 • Съвместим с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010
 • Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари
 • Дълго велкро за втвърдяване на китката
 • Покритието за палеца подобрява безопасността по време на тренировка
 • Анатомична форма, осигуряваща комфорт при използване
 • Възможности за захващане
 • Предназначение: ММА тренировки с партньор и спаринг

3. Протектори за крака

SP-11 протекторите за пищял и крака са отличен избор за хора, които се нуждаят от максимална защита по време на тренировка и спаринг. Плътните вложки поемат идеално силата на ритниците, а анатомично профилираните вложки, съчетани с велкро и системи от пристягащи ленти, предотвратяват движението на протекторите по време на тренировка. Препоръчваме този модел протектори както за семи-контактни, така и за фул-контактни тренировки.


Защо си струва да изберете този модел протектори?

предпазители за позата 
Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.
предпазители за пищяла

Анатомично оформяне на вложките, осигуряващи комфорт при използване.

Велкро система
Двойна система от здрави велкро ленти осигурява стабилността на протекторите по време на тренировка.
Велкро система
Лабораторно тествани протектори - в съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002.

Перфектна защита

Представените протектори са изработени от специализирана пяна с висока плътност, те са леки, но в същото време отлично абсорбират ударите, осигурявайки комфорт и безопасност по време на тренировка. Използваният пълнеж е устойчив на слепване и деформация, така че протекторите запазват свойствата си дори след многогодишна употреба.


✅ Анатомична форма

Формата на протекторите осигурява много добро прилепване към пищяла и стъпалото, така че протекторите не се движат при удари, осигурявайки правилна защита. Меката и гладка подплата във вътрешната част на протекторите предпазва от протриване и осигурява комфорт при тренировка.


Стабилна конструкция

Протекторите са снабдени с 2 широки велкро ленти и 2 платнени ленти, за да осигурят правилното прилягане на протекторите към защитената повърхност.


Отворът за лентите е подсигурен с метална катарама, зашита вътре в протектора, това решение гарантира издръжливост дори когато велкро лентите са здраво закопчани.


✅Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002

Освен това, всеки протектор преминава интензивно тестване в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, са въведени в нашата оферта. Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.


Размери:


Технически параметри на протекторите за пищял и крака SP-11:

 • Материал: подсилена синтетична кожа, EVA
 • Анатомична вложка
 • Закопчаване: 2 велкро + 2 ленти 
 • Ниво на безопасност: CE (съответствие с европейските стандарти PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002 )
 • Гаранция: 12 месеца