Категории
ММА комплект колекция "WHITE PREDATOR": MMA ръкавици + боксови ръкавици + протектори за крака + каска

ММА комплект колекция "WHITE PREDATOR": MMA ръкавици + боксови ръкавици + протектори за крака + каска

Производител:DBX
Модел: DBX BUSHIDO WHITE PREDATOR
 • 165.00 лв.

Опции


ММА комплект колекция "WHITE PREDATOR": MMA ръкавици + боксови ръкавици + протектори за крака + каска

Колекцията "WHITE PREDATOR" включва:

✅Кожени боксови ръкавици B-3W

✅Спаринг ръкавици за MMA E1v9

Протектори за крака SP-10

✅Каска за спаринг ARH-2190


1. Кожени боксови ръкавици B-3W


Защо си струва да изберете този модел боксови ръкавици?

боксови ръкавици за китка 
Допълнителното укрепване на китката намалява риска от нараняване


 Вътрешността на ръкавиците е подплатена с мека пяна и гладък материал

боксови ръкавици с мрежа
Система, която подобрява въздушния поток вътре в ръкавиците, намалявайки изпотяването на ръцете
ръчно шити боксови ръкавици
Ръкавици шити на ръка от подсилена синтетична кожа
CE боксови ръкавици


Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010).
Устойчив материал

Боксови ръкавици, изработени от подсилена синтетична кожа, допълнително подплатени отвътре със специална материя, която повишава устойчивостта на материала на повреди.


Вентилация - ActivCLIMA

Ръкавиците разполагат с технология ActivCLIMA , която осигурява подходяща вентилация на ръкавиците по време на тренировка.
Мрежата, използвана от външната страна на ръкавицата, и въздухопропускливият материал вътре в ръкавицата позволяват свободен въздушен поток.
Използваният разтвор значително намалява ефекта от изпотяване на ръцете, повишавайки комфорта.

Отлично омекотяване

Ръкавиците са пълни със специален вид пяна, която осигурява отлична абсорбция на удара.

Ръкавиците осигуряват отлично поглъщане на удара дори при интензивни и продължителни тренировки, така че могат успешно да се използват както при ежедневни тренировки на оборудване (на боксова круша или тренировъчни мишени), така и по време на спаринг.

Вътрешността на ръкавиците е подплатена с допълнителна мека пяна и гладък материал, което прави ръкавиците много удобни и приятни за употреба. 


 Широко велкро

Широката и здрава велкро лента осигурява правилното втвърдяване на китките, гарантирайки безопасност по време на тренировка.


Перфектно укрепване на китката

Ръкавиците разполагат с иновативната система Bushido Wrist Protect , която включва поставяне на допълнителни слоеве пяна в зоната на китката, осигуряваща отлична твърдост на китката при удари. Решението повишава безопасността на трениращия, като предотвратява наранявания на китката.


 Защита на палеца

За да се подобри безопасността, палецът на ръкавицата е залепен към нея. Това решение предпазва палеца от изкълчване при силни удари.


Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010.


Освен това всеки модел ръкавици се подлага на интензивни тестове в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, са въведени в нашата оферта.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от Вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.


Към всеки чифт ръкавици ще получите издръжливо покривало за съхранението им:


Технически параметри на боксови ръкавици B-3W:

 • Материал: подсилена синтетична кожа 
 • Ръчно шити
 • Безопасност: CE, съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN
 • Цвят: черен и бял
 • Предназначение: Бокс, Муай Тахи, тренировки с оборудване (боксова круша, щит и др.)
 • Налични размери: 10 oz, 12 oz, 14 oz
 • Гаранция: 12 месеца

2. Спаринг ръкавици за MMA E1v9

Ръкавиците "Master" е модел ръкавици, предназначени за взискателни ММА бойци. Конструкцията на ръкавиците е проектирана да осигури максимална защита по време на спаринг и упражнения с партньор. Този модел използва редица иновативни решения, които не са налични в никой друг модел ръкавици.


Защо си струва да изберете този модел ММА ръкавици?

дебели mma ръкавици
 Дебел слой пяна, която осигурява страхотна абсорбция на удари.
Thumb mma ръкавици
Допълнителен предпазител за палеца за подобряване на безопасността при удари.
боксови ръкавици с мрежа
Система за укрепване на областта на китката
ръчно шити боксови ръкавици
Конструкцията на ръкавиците ви позволява да запазите възможностите за захващане
боксови ръкавици ce
Ръкавиците са с анатомична форма, за да осигурят комфорт и правилно стискане на ръката.
боксови ръкавици ce


Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1: 2002 и PN-EN 13277-7: 2010) С УСЪВЪРШЕН ДИЗАЙН

Ръкавиците са разработени в сътрудничество с водещи полски ММА бойци, за да отговорят на техните тренировъчни нужди. При тях са приложени редица подобрения, благодарение на които обучението е станало по-комфортно и безопасно.


✅ ПЛЪТА ПЯНА В ЗОНАТА НА УДАР

Ръкавиците използват плътна пяна с повишена плътност, осигуряваща отлично поемане на силата на ударите. Ръкавиците са идеални както за спаринг, така и за редовни упражнения с партньор, по време на които искаме да осигурим възможно най-високо ниво на безопасност.

 

 АНАТОМИЧЕН ПРОФИЛ

Ръкавиците са с анатомично оформен профил, който улеснява свиването на ръцете и намалява риска от изкълчване на пръстите.

 

✅ ПЛОСКА ПОВЪРХНОСТ НА ВЕЛКРО

Ръкавиците имат специална вдлъбнатина, благодарение на която велкрото не стърчи от повърхността на ръкавицата при закопчаване.

Защо е толкова важно?

По време на земен бой ръцете често се плъзгат между стиснатите крайници на противника или удари между стегнатия гард - при традиционните велкро системи те се закачат за повърхността им, което води до разкопчаването им. Подравняването на велкро повърхността с профила на ръкавицата ефективно елиминира този проблем.

 

ВТВЪРДЯВАНЕ В ОБЛАСТТА НА КИТКИТЕ

В зоната на огъване на китката е приложена система за втвърдяване, за да се предотврати прекомерното огъване на китката по време на удар. Това решение в комбинация с широка велкро лента значително подобрява нивото на безопасност чрез минимизиране на риска от усукване или счупване на китката .

 

 СТАБИЛНОСТ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА

Дизайнът на велкро лентите минимизира риска от тяхното откопчаване или разхлабване по време на тренировка. Широчината на лентите и качественото велкро осигуряват подходящ натиск и стабилност на ръкавиците по време на тренировка.

 

 УДОБНА ПОДПЛАТА И ВНИМАТЕЛНО ЗАВЪРШВАНЕ

Всички ръбове на ръкавиците са завършени с издръжлива обшивка, която ги предпазва от разкъсване, увеличавайки издръжливостта на ръкавиците.

Вътрешната страна на ръкавицата е обшита с гладка и приятна на допир подплата, която осигурява триене на ръцете.


РАЗМЕРИ

Когато използвате боксови ръкавици под ММА ръкавици, добавете около 0,5 см към ширината на ръката.Параметри на MMA "Master" спаринг ръкавици

 • Цвят: черен и бял
 • Материал: подсилен PU
 • Система за укрепване на китката
 • Съвместим с европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010)
 • Предназначение: спаринг, тренировка с партньор
 • Гаранция: 12 месеца

3. Протектори за крака SP-10

SP-10 протекторите за пищял и крака са отличен избор за хора, които се нуждаят от максимална защита по време на тренировка и спаринг.

Издръжливата конструкция абсорбира перфектно силата на ритниците, а анатомично профилираните форми, съчетани с велкро и пристягащи ленти, предотвратяват движението на протекторите по време на тренировка. Използването на висококачествени дунапренови отливки прави протекторите леки и в същото време много устойчиви на повреди и деформации при удари. Препоръчваме този модел протектори както за семи-контактни, така и за фул-контактни тренировки.


Защо си струва да изберете този модел протектори?

предпазители за позата Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.
предпазители за пищяла

Анатомично оформяне на вложките, осигуряващи комфорт при използване.

Велкро системаДвойна система от здрави велкро ленти осигурява стабилността на протекторите по време на тренировка.
Велкро системаЛабораторно тествани протектори - в съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002.

 Перфектна защита

Представените протектори за пищял са изработени от специализирана пяна с висока плътност, което прави протекторите леки, но в същото време отлично абсорбират ударите, осигурявайки комфорт и безопасност по време на тренировка. Използваният пълнеж е устойчив на слепване и деформация, благодарение на което протекторите запазват свойствата си дори след многогодишна употреба.

В зоната на удара се използват допълнителни вложки от дунапрен с повишена плътност , които осигуряват още по-добро усвояване на силата на ритниците, като по този начин повишават безопасността и комфорта на тренировката. 


 Анатомична форма

Формата на протекторите осигурява много добро прилепване към пищяла и стъпалото, така че протекторите не се движат при удари, осигурявайки правилна защита.


Меката и гладка подплата във вътрешната част на протекторите предпазва от протриване и осигурява комфорт при тренировка.


 Стабилна конструкция

Протекторите са снабдени с 2 широки велкро ленти и 2 платнени ленти, за да осигурят правилното прилягане на протекторите към защитената повърхност. Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което протекторите са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002.


Освен това, всеки протектор преминава интензивно тестване в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. В нашата оферта се въвеждат само модели протектори, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.


Размери:


Технически параметри на протекторите за пищял и крака SP-10:

 • Материал: подсилена синтетична кожа, EVA
 • Анатомична вложка
 • Закопчаване: 2 велкро + 2 ленти 
 • Ниво на безопасност: CE (съответствие с европейските стандарти PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002 )
 • Гаранция: 12 месеца

4. Каска за спаринг ARH-2190

Формата на каската е проектирана да покрива скулите, предпазвайки очите и носа от силни удари. Голямата предна част на каската и допълнителни капаци около ушите осигуряват адекватна защита по време на упражнения и спаринг. Укрепването на областта на челюстта й осигурява допълнителна стабилизация и я предпазва от наранявания.


Защо да изберете този модел тренировъчна каска?

Тествана в лабораторни условия - отговаря на европейските стандарти за безопасност CE

Свободно регулиране на размера, осигуряващо правилно прилягане към главата

Анатомично оформена за осигуряване на комфорт при употреба

Допълнителни амортисьорни вложки около брадичката и ушните миди

От вътрешната страна е използван неплъзгащ се и приятен на допир материал, който предпазва каската от протриване и усукване при удари.

Перфектна видимостСигурност

Боксовата каска е проектирана в съответствие с европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-4: 2004 и PN-EN 13277-4: 2004 / A1: 2008), осигуряващи висок комфорт и безопасност по време на тренировка.


Перфектно омекотяване

Каската е с пълнеж от висококачествена пяна с повишена плътност, която отлично поема силата на удара. Зоната около ушните миди е подсилена с допълнителни вложки от пяна, за да осигури още по-голяма защита при получаване на удари в тази област.


Издръжливост и лекота по време на поддръжка

Каската е изработена от подсилена синтетична кожа, която не абсорбира потта и се почиства лесно. Благодарение на повишената гъвкавост на материала, той е устойчив на пукнатини и разкъсвания.

Вътрешната страна на каската е обшита с мека, удобна материя, която предотвратява протриването на кожата и предпазва каската от изплъзване при удари.


Перфектно пасване

Дизайнът на каската и издръжливото велкро осигуряват възможност за плавно регулиране на размера на каската според индивидуалните нужди.


Размери:


Как да изберете правилната каска за себе си? На какво трябва да обърнете внимание, когато купувате каска? Вижте кадрите:


Технически параметри:

- Пълнеж: полиуретанова пяна
- Материал: подсилена синтетична кожа
- Мека неплъзгаща се подплата отвътре
- Ниво на безопасност: CE (Каската отговаря на европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-4: 2004 и PN-EN 13277-4: 2004 / A1: 2008)
- Омекотяващи вложки около ушите и брадичката
- Свободно регулиране на размера във формата на велкро ленти