Категории
Детски боксов комплект DBX Junior Blue - 80 см / 15 кг

Детски боксов комплект DBX Junior Blue - 80 см / 15 кг

Производител:DBX
Модел: DBX Junior Blue
  • 125.00 лв.

Детски боксов комплект DBX Junior Blue - 80 см / 15 кг

Пълен боксов комплект, предназначен за деца от 5 до 10 години. Избирайки този комплект, можете да сте сигурни, че вашето дете ще бъде оборудвано с всички необходими уреди, за да започне тренировка по бокс. Всички елементи от комплекта са подбрани с мисъл за нуждите и безопасността на децата. 

Комплектът включва:

1. Боксов чувал 80x30 см, напълнен до тегло около 15 кг - 80 cm / 15 kg

2. Пълен комплект за монтаж

3. Боксови ръкавици размер 6 oz, ARB-407v4

4. Боксови бинтове, 4 метра


1. Боксов чувал 80x30 см, напълнен до тегло около 15 кг - 80 cm / 15 kg

Забележка : ако планирате да монтирате боксовия чувал на тавана, помислете дали ще имате нужда от верига и карабинер, за да го спуснете правилно. Той трябва да виси на правилната височина.

Проверка:

✅  1 метър /  2 метра /  3 метра верига

✅  Карабинер

Боксовият чувал е произведен в Полша от безопасни за здравето материали и със специални грижи за безопасност и издръжливост.

Боксовият чувал е с размер 80 височина и 30 см диаметър и тегло 15 - 20 кг е чудесен избор за деца и юноши на възраст от 5 до около 14 години. Благодарение на големия размер и тегло, той е подходящ както за любителски тренировки, така и за започване на професионални тренировки по бойни спортове.2. Пълен комплект за монтаж

Заедно с боксовия чувал получавате пълен комплект за сглобяване


3. Детски Боксови ръкавици DBX Bushido ARB-407v4 6oz

Боксови ръкавици  ARB-407v4 са модел ръкавици, предназначени за деца до 10 години.

Високото качество на използваните материали, анатомичното оформяне на профила на ръкавицата и отличната абсорбция на удара ги правят чудесен избор за всяко дете, занимаващо се с бойни изкуства.


Защо си струва да изберете този модел боксови ръкавици?

ръчно шити боксови ръкавициРъчно шити ръкавици от подсилена изкуствена кожа
Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.
Ръкавиците са анатомично профилирани , за да осигурят комфорт и подходящо захващане на ръката.
CE боксови ръкавициРъкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010).


 


 Устойчив материал

Ръкавици, изработени от подсилена синтетична кожа, допълнително подплатени отвътре със специална материя, която повишава устойчивостта на материала на повреди.


 Перфектно омекотяване

Ръкавиците са пълни със специален вид пяна, която осигурява отлична абсорбция на удара.

Ръкавиците осигуряват отлично поглъщане на удара дори при интензивни и продължителни тренировки, така че могат успешно да се използват както при ежедневни тренировки на оборудване (на боксова круша или тренировъчни мишени), така и по време на спаринг.


 Широко велкро

Широката и здрава велкро лента осигурява правилното втвърдяване на китките, гарантирайки безопасност по време на тренировка.  


 Защита на палеца

За да се подобри безопасността, палецът на ръкавицата е залепен към ръкавицата. Това решение предпазва палеца от изкълчване при силни удари.


 Анатомично оформяне

Формата на ръкавицата е анатомично профилирана, за да улесни правилното стискане на юмрук, за да увеличи безопасността на детето по време на тренировка.


Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010.


Освен това всеки модел ръкавици се подлага на интензивни тестове в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, са въведени в нашата оферта.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от Вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.

                                                                                                        

Към всеки чифт ръкавици ще получите издръжливо покривало за съхранението им:


Технически параметри на боксови ръкавици ARB-407v4:

  • Материал: подсилена синтетична кожа
  • Ръчно шити
  • Безопасност: CE, съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN
  • Цвят: син
  • Предназначение: Бокс, муайтай, тренировки с чувал
  • Размер/Тегло: 6 oz (за възраст 5 -10)
  • Гаранция: 12 месеца

4. Боксови бинтове, 4 метра

Комплект от 2 памучни боксови опаковки ще осигурят допълнителна защита на ръцете и ще помогнат за поддържането на ръкавиците чисти, предпазвайки ги от изпотяване.   ✅Закупувайки този комплект, можете да сте сигурни в добре подбран асортимент.