Категории
ММА комплект колекция "Undefeated": MMA ръкавици + боксови ръкавици + протектори за крака

ММА комплект колекция "Undefeated": MMA ръкавици + боксови ръкавици + протектори за крака

Производител:DBX
Модел: DBX BUSHIDO UNDEFEATED
 • 170.00 лв.

Опции


ММА комплект колекция "Undefeated": MMA ръкавици + боксови ръкавици + протектори за крака 

Комплектът "Undefeated" включва:

✅ 1. "Undefeated" B-2v16 боксови ръкавици от подсилена синтетична кожа

✅ 2. SP-10v5-L предпазители за пищял  

✅ 3. ММА спаринг ръкавици ARM-2011b


1. Боксови ръкавици "Undefeated"

Боксовите ръкавици  "Undefeated" B-2v16  са предназначени както за спаринг, така и за тренировки с екипировка (боксова круша, мишени и др.).

Този модел осигурява издръжливост, комфорт при използване и много добра абсорбция на удара, поради което го препоръчваме както на начинаещи, така и на средно напреднали бойни изкуства.


Технически параметри на боксови ръкавици "Undefeated"

 •      Ръчно шити
 •      Материал: подсилена синтетична кожа PU Felex
 •      Безопасност: CE, Съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и  PN-EN 13277-7:2010
 •      Цвят: черен и бял
 •      Предназначение: Бокс, муайтай, тренировки с чувал
 •      "Undefeated" надпис 
 •      Гаранция: 12 месеца
 •      Размер/Тегло: Избира се в менюто

  Защо си струва да изберете този модел боксови ръкавици?

  ръчно шити боксови ръкавициРъчно шити ръкавици
  вентилационни боксови ръкавициСистема, която подобрява въздушния поток вътре в ръкавиците, намалявайки изпотяването на ръцете
  удобни боксови ръкавици Вътрешността на ръкавиците е подплатена с мека пяна и гладък материал
  Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.
  Ръкавиците са анатомично профилирани, за да осигурят комфорт и подходящо захващане на ръката.
  CE боксови ръкавициРъкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010)

  

  

   Обмислен дизайн - всички ръкавици DBX BUSHIDO, преди да бъдат представени в офертата, са проектирани и тествани в сътрудничество с опитни области и играчи на бойни изкуства, така че да отговарят най-добре на техните нужди.

  Всеки елемент от ръкавиците е усъвършенстван, за да осигури оптимални тренировъчни параметри и съответствие с европейските стандарти за безопасност.

  ✅ Издръжлив материал - ръкавиците " Undefeated " B-2v16 , за разлика от обикновените ръкавици, изработени от синтетична кожа, са допълнително подплатени отвътре със специална материя, която повишава устойчивостта на материала на повреди.Вътрешността на ръкавиците е подплатена с допълнителна мека пяна и гладък материал , което прави ръкавиците много удобни и приятни за използване

  ✅ Перфектно омекотяване - ръкавиците са пълни със специален вид пяна, която осигурява отлична абсорбция на удара и устойчивост на слепване. Ръкавиците осигуряват отлично поглъщане на удара дори при интензивни и продължителни тренировки, така че могат успешно да се използват както при ежедневни тренировки на оборудване (на боксов чувал или тренировъчни мишени), така и по време на спаринг.

  ✅ Защита на палеца - за да се подобри безопасността, палецът на ръкавицата е прикрепен към ръкавицата с лента. Това решение предпазва палеца от изкълчване при силни удари.


  Широко велкро залепване - широкото и здраво велкро залепване осигурява правилното втвърдяване на китките, гарантирайки безопасност по време на тренировка.


  Адекватна вентилация - ActivCLIMA - ръкавиците използват технологията ActivCLIMA , осигуряваща подходяща вентилация на ръкавиците по време на тренировка. Мрежата, използвана от външната страна на ръкавицата, и въздухопропускливият материал вътре в ръкавицата позволяват свободен въздушен поток. Използваният разтвор значително намалява ефекта от изпотяване на ръцете, повишавайки комфорта на тренировка.


  ✅ Безопасност и комфорт по време на тренировка - въпросът за безопасността по време на тренировка е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7: 2010 г.

  Освен това всеки модел ръкавици се подлага на интензивни тестове в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, са въведени в нашата оферта.

  Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.


  Към всеки чифт ръкавици ще получите издръжливо покривало за съхранението им:


  2. SP-10v5-L предпазители за пищял  

  SP-10v5 протекторите за пищял и крака са отличен избор за хора, които се нуждаят от максимална защита по време на тренировка и спаринг.

  Издръжливата конструкция абсорбира перфектно силата на ритниците, а анатомично профилираните форми, съчетани с велкро и пристягащи ленти, предотвратяват движението на протекторите по време на тренировка.

  Използването на висококачествени дунапренови отливки прави протекторите леки и в същото време много устойчиви на повреди и деформации при удари. Препоръчваме този модел протектори както за семи-контактни, така и за фул-контактни тренировки.  Технически параметри на протекторите за пищял и крака SP-10v5:

  · Материал: подсилена синтетична кожа, EVA

  · Анатомична вложка

  · Закопчаване: 2 велкро + 2 ленти

  · Ниво на безопасност: CE (съответствие с европейските стандарти PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:200 2)

  · Гаранция:12 месеца  Защо си струва да изберете този модел протектори?

  предпазители за позата Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.
  предпазители за пищяла

   Анатомично оформяне на вложките, осигуряващи комфорт при използване.

  Велкро системаДвойна система от здрави велкро ленти осигурява стабилността на протекторите по време на тренировка.
  Велкро системаЛабораторно тествани протектори - в съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002

  ✅ Перфектна защита - представените протектори за пищял са изработени от специализирана пяна с висока плътност, което прави протекторите леки и в същото време отлично абсорбират ударите, осигурявайки комфорт и безопасност по време на тренировка. Използваният пълнеж е устойчив на слепване и деформация, благодарение на което протекторите запазват свойствата си дори след многогодишна употреба. В зоната на удара се използват допълнителни вложки от дунапрен с повишена плътност , които осигуряват още по-добро усвояване на силата на ритниците, като по този начин повишават безопасността и комфорта на тренировката.  

  ✅ Анатомична форма - формата на протекторите осигурява много добро прилепване към пищяла и стъпалото, така че протекторите не се движат при удари, осигурявайки правилна защита.

  Меката и гладка подплата във вътрешната част на протекторите предпазва от протриване и осигурява комфорт при тренировка.  ✅ Стабилна конструкция - протекторите са снабдени с 2 широки велкро ленти и 2 шнура, за да осигурят правилното прилягане на протекторите към защитената повърхност.


  ✅ Сигурност и комфорт по време на тренировка - въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което протекторите са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002  и  PN-EN 13277-2:2002.


  Освен това, всеки протектор преминава интензивно тестване в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, са въведени в нашата оферта.Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.


  Модел, оценен от професионалисти

  Този модел протектори се използва, наред с други, от Mateusz Gamrot по време на подготовката му за UFC битки.
  Размери:  3. ММА спаринг ръкавици ARM-2011b

  Ръкавиците ARM-2011A MMA са проектирани да осигурят възможно най-голяма безопасност по време на спаринг.на използването на дебел слой пяна, ръкавиците перфектно абсорбират ударите, подобрявайки безопасността на трениращия и спаринг партньора. Трябва да изберете този модел ръкавици за технически тренировки с партньор и спаринг.

  Технически параметри на MMA ръкавици ARM-2011B:

  ·  Материал: подсилена синтетична кожа

  ·  Съвместим с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010

  ·  Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари

  ·  Дълго велкро за втвърдяване на китката

  ·  Покривалото за палеца подобрява безопасността по време на тренировка

  ·  Анатомично оформена форма, осигуряваща комфорт при използване.
  дебели mma ръкавици Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.

  mma ръкавици Допълнително покритие за палеца подобрява безопасността при удари.
  боксови ръкавици с мрежа Удължено велкро, осигуряващо по-добра твърдост на китката, намалявайки риска от нараняване.  
  ръчно шити боксови ръкавици Дизайнът на ръкавиците ви позволява да запазите възможностите си за захващане
  CE боксови ръкавици Ръкавиците са анатомично профилирани, за да осигурят комфорт и подходящо захващане на ръката.
  CE боксови ръкавици
  Ръкавиците отговарят на европейските стандарти за безопасност (PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010). 


  Модел, оценен от професионалисти

    


  ✅ Благодарение на своя дизайн и професионален пълнеж , ръкавиците ARM-2011b MMA са подходящи за тренировки по ММА, Крав Мага, Бокс/Кикбокс.

  ✅ Удобство и комфорт по време на тренировка - oткритата вътрешна част на ръкавицата осигурява сцепление и предпазва ръцете ви от изпотяване по време на тренировка. Ръкавиците са изработени от изкуствена кожа с повишени параметри на издръжливост, което ги прави издръжливи и лесни за почистване. Вътрешната част на ръкавицата е обшита с гладка, приятна на допир материя, която предпазва от ожулвания дори при много интензивни тренировки.

  ✅ Правилно втвърдяване на китката - ръкавиците разполагат с удължена велкро лента , която ви позволява да увиете китката два пъти - това гарантира правилното втвърдяване и предотвратява нараняване.

  ✅ Допълнителна защита на палеца - едни от най-често срещаните наранявания по време на тренировка са охлузванията и увреждането на палеца. За да се реши този проблем, представеният модел ръкавица използва допълнително покритие за защита на палеца от повреда.

  ✅ Дебел пълнеж - за осигуряване на максимална защита ръкавиците използват инжектирана пяна с повишена плътност. Използваният пълнеж перфектно абсорбира ударите и не се слепва или деформира с времето.

  ✅ Сигурност и комфорт по време на тренировка - въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което ръкавиците са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010


  Освен това всеки модел ръкавици се подлага на интензивни тестове в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. Само онези модели ръкавици, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение, са въведени в нашата оферта. Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка. 
  Размери