Категории
Боксов комплект: Премиум боксова круша + боксови ръкавици + закопчаване  - 140 см / 40 кг

Боксов комплект: Премиум боксова круша + боксови ръкавици + закопчаване - 140 см / 40 кг

Производител:DBX
Модел: premium boksov komplekt
  • 295.00 лв.

Пълен боксов комплект


Боксовият комплект  е създаден за взискателни домашни потребители и спортни клубове. Комплектът е напълно готов и ви позволява веднага да започнете тренировка. С тази оферта можете да сте сигурни в правилно подбраните продукти, които гарантират удобни, ефективни и безопасни тренировки по бокс и кикбокс.
Комплектът включва:

✅ Боксова круша, напълнена до тегло около 40 кг, височина 140 см (180 см с верига)

✅ Пълен комплект за монтаж (таван)

✅Боксови ръкавици B-3W

✅ Боксови обвивки
✅  ПРЕМИУМ БОКСОВ ЧУВАЛ


Премиум боксовата круша  е предназначена както за домашна, така и за търговска употреба (клубове по бойни спортове, фитнес зали и др.).

Боксов чувал 140 е най-популярният размер технически чувал, предназначен за тренировки за издръжливост и бойни спортове. Перфектен за дома и фитнеса.


  • Височина на чантата: 140см
  • Обща дължина с верижка: около 180 см
  • Тегло: около 40 кг
  • Размерът на чантата се вижда на снимката по-долу (ръст на играча 180 см)Лимитирана версия на най-популярния  размер на боксовата круша с дължина 140 см и диаметър 40 см. 

Чантата има всички предимства на серийно произвежданите чанти от линията Professional, но е  допълнително подсилена  , за да осигури още по-голяма устойчивост на повреди. Чантата е обогатена и с модерен дизайн, благодарение на който ще бъде украса на всяка тренировъчна зала. 


Най-важните промени, направени в чантата във връзка с линията Professional  :


✅ Още по-здрав материал

✅ Подсилено дъно на чантата

✅ Подвижни вериги

✅ Модерен дизайн

✅ БОКСОВИ РЪКАВИЦИ B-3W

Ръкавиците B-3W са едни от най-популярните боксови ръкавици в нашата оферта, проектирани в съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-7:2010.


Защо ръкавиците B-3W са добър избор?


✅  ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА МОНТАЖ

Заедно с чантата получавате пълен комплект за сглобяване.


 Комплектът включва:

 - монтаж с размери 100 х 70 мм

 - дебелина на листа: 2 мм

 - карабинер 6 мм


Безплатно : монтажни щифтове (забележка: монтажните щифтове трябва да отговарят на типа и качеството на монтажната повърхност)✅  КОМПЛЕКТ БИНТОВЕ ЗА БОКС

Комплект от 2 боксови опаковки ще осигурят допълнителна защита на ръцете и ще помогнат за поддържането на ръкавиците чисти, предпазвайки ги от изпотяване. 

Стандартно изпращаме черни опаковки, но когато този цвят не е наличен, изпращаме сини или червени опаковки на случаен принцип.