Категории
Извити тренировъчни боксови лапи RDX APEX

Извити тренировъчни боксови лапи RDX APEX

Производител:RDX
Модел: RDX APEX
SKU : FPM-PTA4U
  • 125.00 лв.

Опции


Извити тренировъчни боксови лапи RDX APEX

Тренирайте, за да постигнете най-доброто си представяне с фокусните боксови лапи APEX от RDX. Проектирани са с технологията LumeXTM, за да се справят с интензивните удари по време на изтощителните тренировъчни сесии. Използваната върху външната повърхност инженерна кожа Super skin прави тези лапи за бокс устойчиви на износване и разкъсване и помага да се запази първоначалната им форма. Ергономичният дизайн с извивка на дланта и топка за захващане подпомага справянето с тежки удари по време на тренировките по ММА и бокс.

Подплата от велурена кожа в горната част на топката за захващане коригира позицията на ръката и позволява здраво захващане по време на тренировките за фокусиране. Гъбестата тъкан Blacktop в областта на кокалчетата създава комфортна среда за ръката. Компресираният слой EVA-LUTIONTM в предната част и вливащият се лист за разсейване на ударите в задната част осигуряват устойчивост на удари и защита на дланта и ръката. Вътрешността на лапите е покрита с подложка SpongeX, която предпазва ръката от умора и наранявания.


✅Подплата LumeXTM - високотехнологичната подложка LumeXTM издържа на интензивни удари и спомага за запазването на формата.

Подплата от велурена кожа - топката за захващане, подплатена с велурена кожа, коригира позицията на ръката и подобрява захвата.  

Компресиран слой EVA-LUTIONTM - компресиран слой в предната част на лапите за фокусиране предпазва дланта.  

Лист за дисперсия на шока - слоят откъм задната част и дланта разпръсква шока равномерно.  

✅Извивка на дланта - ергономичният дизайн позволява силен захват по време на кикбокс, ММА и бокс.