Категории
Комплект двулицеви боксови лапи DBX Bushido - 2 бр.

Комплект двулицеви боксови лапи DBX Bushido - 2 бр.

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido - dvulicevi
  • 78.00 лв.

Двулицеви боксови лапи DBX Bushido

Двулицевите боксови лапи са абсолютна новост на европейския пазар. Дизайнът на лапите е разработен от компанията DBX Bushido в сътрудничество с водещи треньори и бойци по бойни изкуства, за да се осигури комфорт и безопасност, недостижими в традиционните треньорски раници.

Лапите имат тренировъчна повърхност от двете страни, даваща повече възможности при трениране на боксови комбинации с ритници. 

снимка на Борис Манковски и Матеуш Гамрот


Благодарение на двустранната ударна повърхност, лапите могат да се използват за трениране както за боксови удари, така и за ритници.

 снимка Артур „Корник“ Совински

дресьорски двустранни лапи

Сигурност и комфорт  

Краката на традиционните трениращи имат тренировъчна повърхност само от едната страна, поради което принуждава неестествено усукване на ръката по време на удари върху тялото / черния дроб. Това е не само неудобно, но може да доведе и до разтягане на китката и наранявания.
При този модел позиционирането на ръцете е напълно естествено и безопасно.

двустранни боксови щитове

Издръжлива конструкция

Дизайнът на лапите е разработен в сътрудничество с опитни треньори по бойни изкуства, за да се създаде продукт, напълно адаптиран към нуждите на обучението. Дизайнът е тестван и патентован в Патентното ведомство.

боксови щитове

trner лапи

Перфектно абсорбиране на ударите

Лапите са с пълнеж от дунапрен с повишена плътност, т.нар полиуретанова пяна, т.е. отскокваща пяна, характеризираща се с много добра абсорбция на удари и устойчивост на деформация. Лапите са леки и удобни, като в същото време отлично абсорбират ударите.

двустранни мишени за обучение

 

Комплектът се състои от 2 тренировъчни лапи

боксови щитове

тренировъчни цели

лапите на треньора се удвояват

Лапите са тествани по време на тренировъчни лагери в тайландски муайтай клубове, където са получили признание от местни треньори.

муай тай треньор лапи

Технически параметри:

  • Брой лапи в комплекта: 2
  • Универсален размер
  • Материал: подсилен с PU
  • Зона на двоен удар
  • Гаранция: 12 месеца