Категории
Тренировачна круша за упражнения DBX BUSHIDO - 10 кг

Тренировачна круша за упражнения DBX BUSHIDO - 10 кг

Производител:DBX
Модел: DBX BUSHIDO Rogal - 10 kg
  • 99.00 лв.

Тренировачна круша за упражнения DBX BUSHIDO - 10 кг


✅Увеличете издръжливостта и подобрете способностите си
Кеушата-кроасан е един от най-универсалните уреди за общоразвиващи упражнения. Използва се във функционални тренировки, тренировки за издръжливост и тренировки по бойни изкуства. Благодарение на този прост, но много ефективен уред можете да тренирате цялото тяло, като използвате широк набор от упражнения за горните и долните мускулни групи.

✅Симетрична и атлетична фигура
Упражненията с круша ангажират много мускулни групи едновременно, включително дълбоките мускули. Това ви позволява да укрепите равномерно цялото тяло и да постигнете симетрична и атлетична фигура.


✅Подобрете здравето си
Редовните упражнения с торба подобряват ефективността на кръвоносната, двигателната и дихателната система. Благодарение на едновременното участие на много мускулни групи по време на тренировка, тренировката с българска торба се препоръчва и на хора, които искат да свалят излишните килограми.

✅Тренирайте където и да сте
Няма значение дали тренирате у дома във фитнес залата или на открито, благодарение на малкия си размер можете да вземете крушата си със себе си и да тренирате цялото тяло по всяко време.


✅Универсална употреба

Формата на крушата ви позволява да я държите по различни начини, тренирайки различни мускулни групи. Типът упражнение зависи от нивото на обучение и напредък на потребителя.


✅Удобни и издръжливи дръжки


✅Затваряне, устойчиво на разкъсване


✅Приятна на допир материя


Технически параметри:
  • Материал: екологична кожа
  • Тегло: 10 кг
  • Пълнеж: пясък
  • Размери: 73 х 19 х 48 см
  • Гаранция: 24 месеца