Категории
Уред за трениране на мускулите на врата DBX Bushido HD03 - HMS 2999

Уред за трениране на мускулите на врата DBX Bushido HD03 - HMS 2999

Производител:HMS
Модел: DBX Bushido HD03 - HMS 2999
  • 59.00 лв.

Уред за трениране на мускулите на врата DBX Bushido HD03 - HMS 2999


Специално проектиран за интензивно укрепване на врата и мускулите на врата, HD03 от HMS е ключов елемент за фитнес, бодибилдинг и бойни изкуства ентусиасти. Благодарение на него можете лесно да обогатите обучението си с ефективни допълнителни упражнения.


✅ Изискан дизайн

Коронката на врата е изработена от здрав найлон, издръжлив на големи натоварвания. Удобната подплата от плътен неопрен предпазва от протриване, което го прави безопасен и удобен уред. Заедно със стоманената верига, короната на врата позволява използването на товари до 100 кг. 


✅Универсалност и комфорт

HD03 HMS е оборудван със система от ленти за глава, лесно поставящи се на главата, предназначени да осигурят комфорт и пълен контрол по време на тренировка. Регулируемите велкро ленти гарантират перфектно прилягане за всеки потребител.


✅ Безопасност

Иновативната форма на HD03 и прецизното покритие минимизират риска от наранявания и ожулвания. Благодарение на специално проектирана система за закрепване, устройството остава на място, което дава на потребителя увереност, че има пълен контрол върху теглото.


Технически параметри:

  • Материал: найлон, пяна, стомана
  • Размери: 73 х 8,5 см
  • Верижка: 82см
  • Максимално натоварване: 100 кг