Категории
Чувал за натоварване 35 КГ

Чувал за натоварване 35 КГ

Модел: DBX Bushido Sandbag 35 KG
SKU : 5902539010268
  • 75.00 лв.

Чувалът за натоварване  е уред, предназначен за функционално обучение, т.е. за цялостно укрепване на цялото тяло. Благодарение на конструкцията си уредът изисква стабилизиране на тежестта по време на упражненията, благодарение на което перфектно ангажира дълбоките мускули. Чувалът се препоръчва както за професионални спортисти, за да допълни тренировките им, така и за любители, които се стремят да укрепят равномерно всички мускули. Уредът се използва широко и по време на рехабилитационни упражнения. 

ЦЯЛОСТНО ОБУЧЕНИЕ НА ЦЯЛОТО ТЯЛО

Чувалът за натоварване е един от най-универсалните тренировъчни уреди, който ще ви позволи не само да оформите фигурата си, но и да допринесе значително за вашата сила, фитнес и издръжливост.

Редовните тренировки с чувала също така значително подобряват двигателната координация и имат благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система.

Почувствайте мускулите, за които не сте подозирали, че съществуват!

За разлика от типичните упражнения във фитнеса, при които изолирате само избрани мускулни части, тренировките със чувала ще ви позволят да укрепите и оформите тялото си равномерно, като ангажирате дълбоките мускули.

Упражненията с чувалът развиват по-голяма динамична сила, отколкото ако вдигате например щанга със същото тегло. Това се дължи на необходимостта от стабилизиране на движението, поддържане на равновесие и повишената трудност на захвата.

РЕГУЛИРАНЕ НА СВОБОДНАТА ТЕЖЕСТ

В комплекта получавате комплект от 3 здрави капака за пълнене с всякакъв свободен пълнител. Подобно решение ви позволява бързо и удобно да променяте теглото на уреда, като го приспособявате към текущите възможности за упражнения и тренировки.  Конструкцията на чувалът е подготвена за натоварване до 35 килограма.

ДОБРЕ ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН

Чувалът за натоварване използва система от 7 ръкохватки, разработена от инструктори. Те са подредени по такъв начин, че да позволяват изпълнението на широк набор от упражнения.
Всички дръжки са запълнени със специална вложка, устойчива на счупване.
 
Всички дръжки са зашити с изключително здрава найлонова лента със сила на опъване до 300 кг!

Всички шевове са направени с устойчиви на влага и атмосферни влияния конци, така че оборудването може да се използва успешно и на открито!

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

За направата на въжето е използвана много здрава разновидност на специализиран материал.

Използваният материал е съставен от цели 7 слоя, което гарантира много висока здравина на материала, като същевременно осигурява необходимата гъвкавост.

Материалът е преплетен с найлон, за да се подсили значително срещу разкъсване. Това преплитане поема натоварването при прекомерно разтягане, което прави материала практически неразрушим по време на тренировка.

Технически параметри:

Материал: здрава многослойна пласмаса
Размери: дължина: 60 см, диаметър: 20 см
Брой дръжки: 7
Тегло след напълване: зависи от използвания пълнител
Максимално препоръчително натоварване: 35 кг
Капацитет: приблизително 30 kg пясък