Категории
Тренировъчна жилетка с тежести DBX Bushido - 10 kg (6 x 1,65 kg)

Тренировъчна жилетка с тежести DBX Bushido - 10 kg (6 x 1,65 kg)

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido - K10 10 kg (6 x 1,65 kg)
 • 108.00 лв.

Тренировъчна жилетка с тежести DBX Bushido - 10 kg (6 x 1,65 kg)

.


Ще получите жилетката с  лята стомана,  а не с пясък, както при по-евтините версии. Летата стомана осигурява приблизително 3 пъти повече тегло за същия обем, което означава, че жилетката ще бъде много по-компактна и следователно много по-удобна по време на тренировка. Благодарение на по-малкия обем на жилетката ще можете да спортувате по-свободно, без да изпитвате дискомфорт или ограничаване на движенията.

По-долу е сравнение на обема на 1 кг пясък и 1 кг лята стомана.Ако търсите по-евтина алтернатива и обемът не е важен за вас, защото не планирате да изпълнявате технически упражнения, ви каним да разгледате нашата оферта от празни жилетки, които можете да напълните сами с всеки безплатен пълнител.

 Тренировъчна жилетка DBX Bushido - DBX-V6 – празна


За да се осигури още по-голяма издръжливост и комфорт по време на тренировка, в новата версия на жилетката 2.0 са въведени следните промени:

✔️ Използвана е 2 пъти по-голяма, следователно по-издръжлива и по-удобна катарама за закопчаване с велкро (от размер от 4,5x2,5 cm до 9x6 cm).

✔️ Ширината на лентите за закопчаване с велкро е увеличена с 65%, подобрявайки тяхната издръжливост и стабилизация на жилетката (от 3 cm до 5 cm)
✔️ Увеличен с приблизително 15% от грамажа на материала, което го прави още по-устойчив на разкъсване и абразия. Използвани са по-големи и здрави велкро катарами

✔️Новият модел жилетка е с 3 години гаранция от производителя! Това е може би най-дългата гаранция за този тип продукти в Европа.

 нови тренировъчни жилетки

Защо да изберете този модел жилетка с тежести?

 

регулиране на размера 

  

   Удобна кройка, позволяваща да се нагоди към тялото на трениращия (дължина и ширина)

ръкавици с ръчно пълнене 
    6 плътни вложки с общо 10 кг стоманен пълнеж
здрав материал   Същевременно много здрав и безопасен материал.
ръчно шити боксови ръкавици   Здравите шевове осигуряват устойчивост на разкъсване.
Велкро

   Удобни джобове за вложките, затворени с издръжливо велкро.Вижте жилетката в действие:КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ В КОМПЛЕКТА?

 Много издръжлива жилетка с тежести

 Комплект корекционни ленти 

  6 плътни капака за пълнене

 10 кг безопасна за здравето лята стомана  


Жилетките DBX BUSHIDO са единствените на пазара оборудвани със стегнати, но отваряеми вложки, благодарение на които:

 Вие решавате до какъв грамаж да напълните всяка от тях

 Можете да вземете жилетката на пътуване без никаква тежест, като я напълните с всякакъв пълнител (напр. пясък, чакъл).Използване на жилетката в ММА тренировка

                           

Използване на жилетката в обща тренировка
                           

✅Приложение

Жилетката с тежести може да се използва както от професионални спортисти в различни спортни дисциплини, така и по време на развлекателни тренировки. Функцията е да натоварва допълнително мускулите по време на физическа активност, което значително ускорява тренировъчния ефект. Жилетките с тежести се препоръчват, наред с другото, за тренировки:

 • бойни спортове
 • пауърлифтинг, бодибилдинг
 • аеробика
 • баскетбол
 • помага ви да постигнете по-добри резултати при бягане
 • полезно е при тренировките по лека атлетика
 • помага за укрепване на мускулите, необходими за катерене
 • ускорява изгарянето на мазнини✅Универсален размер - перфектно пасване

Нашата утежнена жилетка има набор от ленти с велкро, така че можете свободно да регулирате размера и прилягането на тялото. Това решение осигурява висок тренировъчен комфорт и стабилност на жилетката дори при сложни упражнения.

Регулирането на дължината на жилетката ви позволява да я регулирате спрямо височината на трениращия, осигурявайки висок комфорт при тренировка

Много здрав материал

От октомври 2020 г. използваме нов, още по-здрав модел материал Cordura във всички жилетки DBX Bushido. Този материал е изключително издръжлив и устойчив на повреди. Използва се за направата, наред с други: дрехи за мотоциклетисти, планински раници и дори бронежилетки.

Вътрешната част на жилетката е гарнирана с мек дунапрен и приятна на допир, термопропусклива материя, благодарение на която жилетката не причинява ожулвания на тялото по време на тренировка.

                                                                       

✅Свободно регулиране на теглото

Жилетката има до 6 вложки , така че можете свободно да регулирате теглото й. Всички вложки се закопчават с цип и се закрепват със здраво велкро, така че да не се движат или да изпадат от жилетката по време на тренировка.

Жилетките DBX BUSHIDO са единствените на пазара, които имат отварящи се капаци, които можете да напълните с всякакъв товар.

Искате ли да вземете жилетка на пътуване? Не е необходимо да поемате цялата тежест, можете да вземете със себе си празна жилетка и да я напълните с всякакъв пълнител (например пясък или чакъл).

               .

✅ Стоманен пълнеж

Заедно с жилетката ще получите стоманен пълнеж, който можете да излеете в отделни вложки, като регулирате теглото им според вашите нужди. Всяка вложка, пълна със стомана, дава голямо тегло с малък обем. Теглото на лятата стомана е приблизително 3 пъти по-голямо от теглото на пясъка, използван в по-евтините версии на жилетките. По-малкият обем на жилетката значително подобрява комфорта при тренировка - особено при упражнения, при които е важно да се поддържа правилна техника и свобода на движение. 
                                Нашият модел жилетка е обучен, между другото, от шампиона по ММА - Борис Манковски:Технически параметри на жилетката с тежести K10 v 2.0:

  • Общо тегло: около 10 кг

  • Брой зареждания в комплекта: около 10 кг

  • Диапазон на регулиране на теглото 1-10 kg (+/-8% в зависимост от партидата стоманени сачми)

  • Материал: полиестер

  • Брой вложки: 6

  • Тип товар: стоманен пълнеж

  • Размер: универсален (велкро система)

  • Ширина на велкро: приблизително 5 см

  • Размер на катарамата: 9 х 6 см

  • Гаранция:  3 години