Категории
Тренировъчна жилетка DBX Bushido - DBX-V6 – празна

Тренировъчна жилетка DBX Bushido - DBX-V6 – празна

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido - DBX-V6
 • 85.00 лв.

Тренировъчна жилетка DBX Bushido - DBX-V6 – празна

Версия 2.0

  

Тренировъчна жилетка, оборудвана с 6 празни утежнени капака, които можете да напълните с всякаква тежест. Можете да използвате пясък, чакъл или друг насипен пълнеж като товар. Теглото на една тежест ще зависи от използвания пълнеж.

Ако се използва пясък, теглото на една вложка след пълнене ще бъде приблизително 1,2 kg, което ще даде общото тегло на жилетката приблизително 8 кг (сумата от теглото на вложките и жилетката).

За да увеличите теглото на жилетката, можете да използвате и стоманени тежестиЕдна вложка издържа приблизително 3 кг стоманен товар. Така че, в зависимост от вашите нужди, можете да използвате лята стомана самостоятелно или да я смесите с друг пълнител, например пясък.


КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ В КОМПЛЕКТА?

 Много издръжлива жилетка с тежести, оборудвана с 6 товарни камери

 Комплект корекционни ленти 

 6 издръжливи покривала за товари

✅ 6 фолиеви торбички за насипни пълнежи


Защо си струва да изберете този модел жилетка с тежести?

регулиране на размера 

  

  Удобна кройка, позволяваща корекция по фигурата на трениращия (дължина и ширина)

ръкавици с пълнеж за ръце 


  6 празни вложки за тегло за регулиране на теглото.

здрав материал

 

  Много здрав и в същото време безопасен за здравето материал.

ръчно шити боксови ръкавици

  

  Здрави шевове за устойчивост на разкъсване.

Велкро

  

 Удобни товарни джобове, затворени с издръжливо велкро.


За да се осигури още по-голяма издръжливост и комфорт по време на тренировка, в новата версия на жилетката 2.0 са въведени следните промени:

✔️ Използвана е 2 пъти по-голяма, следователно по-издръжлива и по-удобна катарама за закопчаване с велкро (от размер от 4,5x2,5 cm до 9x6 cm).

✔️ Ширината на лентите за закопчаване с велкро е увеличена с 65%, подобрявайки тяхната издръжливост и стабилизация на жилетката (от 3 cm до 5 cm)
✔️ Увеличен с приблизително 15% от грамажа на материала, което го прави още по-устойчив на разкъсване и абразия. Използвани са по-големи и здрави велкро катарами

✔️Новият модел жилетка е с 3 години гаранция от производителя! Това е може би най-дългата гаранция за този тип продукти в Европа.Използване на жилетката в ММА тренировка


Използване на жилетката в обща тренировка

✅Приложение

Жилетката с тежести може да се използва както от професионални спортисти в различни спортни дисциплини, така и по време на развлекателни тренировки. Функцията е да натоварва допълнително мускулите по време на физическа активност, което значително ускорява тренировъчния ефект. Жилетките с тежести се препоръчват, наред с другото, за тренировки:

 • бойни спортове
 • пауърлифтинг, бодибилдинг
 • аеробика
 • баскетбол
 • помага ви да постигнете по-добри резултати при бягане
 • полезно е при тренировките по лека атлетика
 • помага за укрепване на мускулите, необходими за катерене
 • ускорява изгарянето на мазнини


✅Удобна кройка

Представената жилетка с тежести е проектирана по такъв начин, че да не ограничава движенията по време на тренировка. Независимо какви упражнения изпълнявате, жилетката ще ви осигури пълна свобода на движение.


✅Универсален размер - перфектно пасване

Нашата утежнена жилетка има набор от ленти с велкро, така че можете свободно да регулирате размера и прилягането на тялото. Това решение осигурява висок тренировъчен комфорт и стабилност на жилетката дори при сложни упражнения.

Регулирането на дължината на жилетката ви позволява да я регулирате спрямо височината на трениращия, осигурявайки висок комфорт при тренировка


Много здрав материал

От октомври 2020 г. използваме нов, още по-здрав модел материал Cordura във всички жилетки DBX Bushido. Този материал е изключително издръжлив и устойчив на повреди. Използва се за направата, наред с други: дрехи за мотоциклетисти, планински раници и дори бронежилетки.


Вътрешната част на жилетката е гарнирана с мек дунапрен и приятна на допир, термопропусклива материя, благодарение на която жилетката не причинява ожулвания на тялото по време на тренировка.

                                                                       

✅Свободно регулиране на теглото

Жилетката има до 6 вложки , така че можете свободно да регулирате теглото й. Всички вложки се закопчават с цип и се закрепват със здраво велкро, така че да не се движат или да изпадат от жилетката по време на тренировка.


Технически параметри на жилетката с тежести K18 v 2.0:

 • Тегло: празна жилетка за самозареждане
 • Материал: Cordura (полиестер)
 • Брой вложки за тежести: 6
 • Тегло на една вложка: зависи от използвания пълнител (за пясък приблизително 1,2 кг)
 • Размер: универсален (велкро система)
 • Ширина на велкро: приблизително 5 см
 • Размер на катарамата: 9 х 6 см
 • Гаранция: 3 години


ЧЗВ – Често задавани въпроси

Бих искал да напълня вложките с пясък, мога ли да го изсипя директно в капаците или първо в торба?    

Калъфите се затварят с цип, така че са стегнати, но в случай на малки пълнители, силно препоръчваме първо да ги изсипете в найлонови торбички и след това да ги поставите в калъфките. Това ще осигури 100% плътност. В комплекта са включени торбички от фолио, след напълването им се запечатват.