Категории
Уред за упражнение на бицепси - DBX Arm Blaster

Уред за упражнение на бицепси - DBX Arm Blaster

Производител:DBX
Модел: DBX Arm Blaster
  • 45.00 лв.

Arm Blaster е уред, което ви позволява ефективно да изолирате бицепса, осигурявайки идеална флексия на предмишниците и по този начин увеличавайки ефективността на тренировката на тази мускулна част.

Arm Balster е популяризиран още през 70-те години на миналия век от Арнолд Шварценегер и Франко Колумбу и се използва ефективно и днес от много водещи културисти.

Една от основните причини за неефективното трениране на бицепса е липсата на изолация на този мускул по време на тренировка, много хора си помагат с други мускулни части по време на тренировка (помагат си с раменете, замахват и т.н.), което води до недостатъчно трениране на бицепса и застой в тренировката.

С помощта на Arma Blaster ще осигурите стабилност на торса и ще сведете до минимум риска от нараняване поради технически грешки. Тренировките с Arm Blaster могат да бъдат отлична алтернатива на тренировките на лост или лицевите опори.

DBX BUSHIDO Arm Blaster е изработен изцяло от висококачествена стомана, което го прави устойчив на счупване и деформация по време на тренировки с големи натоварвания. Анатомичният контур на уреда прави тренировките с него удобни и позволява тренировки с големи натоварвания.


Омекотяващите панели осигуряват комфорт и предотвратяват протриването по време на тренировка.
Дългият регулируем ремък позволява уреда да се регулира свободно според височината на трениращия.

Технически параметри:

Материал: стомана, найлонова лента
Регулируема дължина на ремъка
Предназначение: изолирана тренировка за бицепс
Гаранция: 24 месеца