Категории
Кожени протектори за крака DBX Bushido - черно/бяло SP-10

Кожени протектори за крака DBX Bushido - черно/бяло SP-10

Производител:DBX
Модел: DBX BUSHIDO SP-10
  • 85.00 лв.

Опции


Кожени протектори за крака DBX Bushido - черно/бяло SP-10

SP-10 протекторите за пищял и крака са отличен избор за хора, които се нуждаят от максимална защита по време на тренировка и спаринг.

Издръжливата конструкция абсорбира перфектно силата на ритниците, а анатомично профилираните форми, съчетани с велкро и пристягащи ленти, предотвратяват движението на протекторите по време на тренировка. Използването на висококачествени дунапренови отливки прави протекторите леки и в същото време много устойчиви на повреди и деформации при удари. Препоръчваме този модел протектори както за семи-контактни, така и за фул-контактни тренировки.


Защо си струва да изберете този модел протектори?

предпазители за позата Дебел слой пяна, осигуряващ отлично поглъщане на удари.
предпазители за пищяла

Анатомично оформяне на вложките, осигуряващи комфорт при използване.

Велкро системаДвойна система от здрави велкро ленти осигурява стабилността на протекторите по време на тренировка.
Велкро системаЛабораторно тествани протектори - в съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002.

 Перфектна защита

Представените протектори за пищял са изработени от специализирана пяна с висока плътност, което прави протекторите леки, но в същото време отлично абсорбират ударите, осигурявайки комфорт и безопасност по време на тренировка. Използваният пълнеж е устойчив на слепване и деформация, благодарение на което протекторите запазват свойствата си дори след многогодишна употреба.

В зоната на удара се използват допълнителни вложки от дунапрен с повишена плътност , които осигуряват още по-добро усвояване на силата на ритниците, като по този начин повишават безопасността и комфорта на тренировката. 


 Анатомична форма

Формата на протекторите осигурява много добро прилепване към пищяла и стъпалото, така че протекторите не се движат при удари, осигурявайки правилна защита.


Меката и гладка подплата във вътрешната част на протекторите предпазва от протриване и осигурява комфорт при тренировка.


 Стабилна конструкция

Протекторите са снабдени с 2 широки велкро ленти и 2 платнени ленти, за да осигурят правилното прилягане на протекторите към защитената повърхност. Сигурност и комфорт по време на тренировка

Въпросът за безопасността по време на обучение е приоритет за нас, поради което протекторите са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност: PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002.


Освен това, всеки протектор преминава интензивно тестване в тренировъчни условия, преди да бъде пуснат в редовно производство. Благодарение на сътрудничеството с водещи играчи и треньори по бойни спортове, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. В нашата оферта се въвеждат само модели протектори, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.


Размери:


Технически параметри на протекторите за пищял и крака SP-10:

  • Материал: подсилена синтетична кожа, EVA
  • Анатомична вложка
  • Закопчаване: 2 велкро + 2 ленти 
  • Ниво на безопасност: CE (съответствие с европейските стандарти PN-EN 13277-1:2002 и PN-EN 13277-2:2002 )
  • Гаранция: 12 месеца