Категории
Протектори за крака RDX T1 - черни

Протектори за крака RDX T1 - черни

Производител:RDX
Модел: RDX T1
SKU : HYP-SI
  • 59.00 лв.

Опции


Протектори за крака RDX T1 - черни

Защитете се по време на тренировка и състезание с тези първокласни протектори – без значение колко мощни са опонентите Ви, можете уверено да се биете с максимална защита за краката си! Благодарение на лекия материал и слоевете пяна, нараняванията остават в миналото. Със своя издръжлив външен вид тези подложки също така разполагат с интегриран гел слой, който предпазва от удари и Ви поддържа гъвкави. В същото време подплатата за управление на влагата помага за вентилацията и поддържа кожата суха през цялото време.

Подложка от пяна Supremo-Shock™ за ефективно разпределяне на шока

Плат от въглеродни влакна за максимална издръжливост 

Слоеве гел, които издържат на масивни удари

MMT™ технология за отвеждане на влагата

Ayz-F™ ластик за идеално прилепване и елиминиране на помръдването

Усъвършенстван балансиращ слой за поемане на тежестта на удара

CE-сертифицирани и одобрени от FIGMA

Сертифицирани от OEKO-TEX® Standard 100

       


Протекторите за крака RDX T1 представляват важен аксесоар за практикуващите смесени бойни изкуства (MMA). Те са предназначени да предложат както защита, така и опора по време на интензивни тренировки и състезания. Тази първокласна защита за краката е проектирана да осигурява баланс между мобилност, издръжливост и поглъщане на удара, отговаряйки на строгите изисквания при ММА тренировките.

Безопасност без да се жертва комфорта

Изработени от висококачествени материали, протекторите за крака RDX T1 дават приоритет на безопасността, но без да се прави компромис с комфорта. Външната обвивка е изработена от  материя, подсилена с карбонови нишки, известна със своята издръжливост и устойчивост на износване.

Този материал не само осигурява дълголетие на продукта, но също така улеснява неговото почистване и поддръжка, което е от съществено значение за екипировката, подложена на редовна употреба в бойните спортове. Под външния слой са стратегически интегрирани множество слоеве подплата от пяна с висока плътност, които да абсорбират и разсейват силата на ударите, предпазвайки спортиста от наранявания и контузии.

Подплънките са внимателно разпределени, за да осигурят цялостно покритие на уязвимите точки по протежение на крака, включително пищяла, коляното и долната част на бедрото, без да компрометира гъвкавостта или да възпрепятства движението. Добавени са няколко слоя гел, устойчив на най-силните удари.

Контурирана структура с ергономичен дизайн

Една от ключовите характеристики на протекторите за крака RDX T1 е техният ергономичен дизайн, пригоден да съответства на естествените контури на крака, като същевременно насърчава неограничената мобилност. Контурираната форма осигурява сигурно и удобно прилягане, минимизирайки приплъзването и преместването по време на динамични движения като кикове, удари и упражнения с крака.

Освен това протекторите за крака RDX T1 са оборудвани с регулиращи ленти и закопчалки, позволяващи персонализирано прилягане, което отговаря на различни размери и предпочитания. Тази регулируема функция подобрява стабилността и предотвратява разместването или разхлабването на протекторите по време на тренировки, осигурявайки спокойствие и увереност.

RDX T1 MMA комбинират превъзходна изработка, модерни материали, ергономичен дизайн и достъпна цена, за да осигурят надеждна защита и представяне във взискателната среда на смесените бойни изкуства.