Категории
Кожени протектори за крака DBX Bushido SP-10v1 - черно/червени

Кожени протектори за крака DBX Bushido SP-10v1 - черно/червени

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido SP-10v1 - cherno/cherveni
  • 85.00 лв.

Опции


Кожени протектори за крака DBX Bushido - черно/червени

Кожените протектори за крака DBX Bushido SP-10v1 са отличен избор за хора, които се нуждаят от максимална защита по време на тренировка и спаринг.

Дебелите вложки абсорбират перфектно силата на ритниците, а анатомично профилираните вложки в комбинация с велкро и системи за затягане предотвратяват движението на протекторите по време на тренировка. Препоръчваме този модел протектори както за семи-контактни, така и за фул-контактни тренировки.

Защо си струва да изберете този модел протектори?

подложки за затвора 
Дебел слой пяна за отлично поглъщане на удараите
предпазители за пищяла

 Анатомично профилиране на стелките, осигуряващи комфорт при използване.

Велкро системаДвойна система от здрави велкро закопчалки за осигуряване на стабилност на протекторите по време на тренировка.
Велкро системаЛабораторно тествани протектори - в съответствие с европейските стандарти за безопасност PN-EN 13277-1: 2002 и PN-EN 13277-2: 200 2

 

протектори за пищяла и краката

Перфектна защита

Представените протектори са изработени от специализирана пяна с висока плътност, благодарение на която протекторите са леки, но същевременно отлично абсорбират ударите, осигурявайки комфорт и безопасност по време на тренировка. Използваният пълнеж е устойчив на слепване и деформация, благодарение на което протекторите запазват качествата си дори след многогодишна употреба.

протектори за пищяла

Анатомична форма

Формата на протекторите осигурява много добро прилепване към пищяла и стъпалото, благодарение на което протекторите не се движат при удари, осигурявайки правилна защита.

 

подложки за пищял за mma
Меката и гладка подплата във вътрешната част на протекторите предпазва от протриване и осигурява комфорт по време на тренировка.

 

Стабилна конструкция

Протекторите са снабдени с 2 широки велкро лепенки и 2 ленти за осигуряване на правилното прилягане на протекторите към защитената повърхност.

 

  

Сигурност и комфорт по време на тренировка

Проблемът с безопасността по време на обучение е приоритет за нас, затова протекторите са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност:  PN-EN 13277-1: 2002  и & nbsp;PN-EN 13277-2: 2002

Освен това, всеки протектор, преди да бъде въведен в редовно производство, преминава интензивни тестове в тренировъчни условия. Благодарение на сътрудничеството с водещи бойци и треньори по бойни изкуства, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. В нашите оферти влизат само онези модели протектори, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка. 

подложки за пищяли mma

 подложки за пищяли mma

Размери:


Технически параметри:

  • Материал: подсилена синтетична кожа, EVA
  • Анатомичен дизайн
  • Закопчаване: 2 велкро + 2 спидера 
  • Ниво на безопасност: CE (съответствие с европейските стандарти PN-EN 13277-1: 2002 и PN-EN 13277-2: 200 2)
  • Гаранция: 12 месеца