Категории
Кожени протектори за крака TAVER

Кожени протектори за крака TAVER

Производител:TAVER
Модел: TAVER SP-10
SKU : 5902539019803;5902539019810
  • 75.00 лв.

Опции


Кожени протектори за крака TAVER

Протекторите за крака Taver SP-10 са отличен избор за хора, които се нуждаят от максимална защита по време на тренировка и спаринг. Плътните вложки поемат идеално силата на ритниците, а анатомичното профилиране, в комбинация с велкро системите и шнурът, предотвратява движението на протекторите по време на тренировка.

✅ ПОДСИЛЕН МАТЕРИАЛ ЗА ВИСОКА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Протекторите са изработени от подсилена синтетична кожа, което гарантира дълготрайна употреба. Използваният материал е изключително устойчив на абразия, така че протекторите ще издържат на много интензивни тренировки. Гладката повърхност на използваната синтетична кожа ще ви позволи много лесно да  почиствате протекторите.

Таверни протектори за тибия

Предпазители за пищял Taver

комплект подложки за пищял sp 10 кашубски тавер 

✅УДОБСТВО И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ТРЕНИРОВКА

Анатомичното  профилиране на протекторите гарантира перфектно прилепване към вашите пищяли. Това ще ви осигури не само комфорт и удобство при използване, но преди всичко безопасност  и гаранция, че протекторът ще остане на мястото си. Представените протектори са изработени от специализирана пяна с висока плътност, благодарение на което протекторите са леки, но в същото време отлично абсорбират ударите, осигурявайки комфорт и безопасност по време на тренировка. Използваният пълнеж е устойчив на слепване и деформация, благодарение на което протекторите запазват качествата си дори и след многогодишна употреба.

Предпазители за пищял Taver

подложки за пищяла taver

Предпазител за пищял Taver

комплект подложки за пищял sp 10 кашубски тавер

 

✅ СТАБИЛНО ЗАЛЕПВАНЕ

Използването на две широки велкро лепенки и две ленти ще ви гарантира правилното прилягане на протекторите към защитената повърхност. Меката и гладка подплата във вътрешната част на протекторите предпазва от протриване и осигурява комфорт по време на тренировка.

Защитаваш тавера на пищяла

Тавер протектори за тибията

Предпазители за пищял Taver

 

 

 

✅ СЕРТИФИЦИРАНА БЕЗОПАСНОСТ 

Проблемът с безопасността по време на обучение е приоритет за нас, затова протекторите са проектирани и произведени в съответствие с европейските стандарти за безопасност:  PN-EN 13277-1: 2002  и  PN-EN 13277-2: 2002.

CE

Преди да бъдат пуснати в редовно производство, протекторите преминават интензивни тестове в тренировъчни условия. Благодарение на сътрудничеството с водещи бойци и треньори по бойни изкуства, ние проверяваме издръжливостта и комфорта на използваните структури и материали. В нашата оферта се въвеждат само онези модели протектори, които гарантират съответствие със стандартите за безопасност и успешно преминават тестове за обучение.

Благодарение на тази проверка в две стъпки можете да сте сигурни, че избраният от вас продукт е не само безопасен, но и удобен по време на тренировка.

✅ ТАБЛИЦА С РАЗМЕРИ:


Комплект за спаринг Kashubian Taver

Технически параметри:

  • Материал: подсилена синтетична кожа, EVA
  • Анатомична форма
  • Закопчаване: 2 велкро + 2 спидера 
  • Ниво на безопасност:  CE  (съответствие с европейските стандарти  PN-EN 13277-1: 2002 и PN-EN 13277-2: 2002 )
  • Гаранция: 12 месеца