Категории
Стойка за стена за боксова круша DBX Bushido - 109 см, до 350 кг

Стойка за стена за боксова круша DBX Bushido - 109 см, до 350 кг

Производител:DBX
Модел: Stoika DBX Bushido - 109 cm, 350 kg
  • 122.00 лв.

Стойка за стена за боксова круша DBX Bushido - 109 см, до 350 кг

Не забравяйте, че крушата по време на тренировка генерира временни натоварвания, които надвишават действителното й тегло няколко пъти. Ето защо дори средно големи круши могат да огънат или дори да счупят по-слабите стойки. Като инвестирате в стойка DBX Bushido, можете да сте сигурни в неговата издръжливост, дори когато тренирате с много тежки боксови круши/чували.

Стойката е направена от профил 50х50 мм с дебелина 2 мм , което го прави един от най-издръжливите крепежни елементи на пазара.

 

Издръжливият профил и изпитаната конструкция осигуряват якост на закрепване до 350 кг!

Стойката е с дължина 109 см, което означава, че боксовата круша ще бъде на безопасно разстояние от стената, осигурявайки удобна тренировка.

Дългите напречни рамена и подходящата височина на монтаж осигуряват стабилност по време на тренировка.

Всеки монтажен елемент е внимателно подбран така, че като цяло да осигури стабилно поведение на боксовата круша по време на тренировка, а монтажната конструкция да е устойчива на огъване.

Дизайнът е обстойно тестван в спортни клубове при голямо натоварване на крушата.

Дръжката е елементът, който е най-изложен на повреди и износване по време на употреба на чантата. Ето защо стойката е оборудвана с дръжка, изработена от висококачествен винкел с дебелина 10 мм . Такова решение осигурява дългогодишна издръжливост, дори при много интензивна употреба.  

Цялата стойка е прахово боядисана , което гарантира, че устройството е устойчиво на всякакви метеорологични условия и предпазва стойката срещу напукване на боята по време на употреба.

Технически параметри:

  • Дължина на стойката: 109 см
  • Височина: 43 см
  • Широчина: 60см
  • Профил на рамото: 50х50 мм
  • Стенен профил: затворен 50х20 мм
  • Издръжливост: до 350 кг
  • Прахово боядисана
  • Полски продукт

Безплатно: Монтажни дюбели + карабинер 8 мм

Забележка:  монтажните дюбели трябва да съответстват на типа и качеството на монтажната повърхност, в случай на крехки стени препоръчваме използването на химически анкер. Лицето, което извършва монтажа, е отговорно за правилното монтиране на монтажа към монтажната повърхност) 

Инструкции за монтаж и употреба: