Категории
Колан за вдигане на тежести RDX RX5 - черен

Колан за вдигане на тежести RDX RX5 - черен

Производител:RDX
Модел: RDX RX5
SKU : WBD-RX5B-XS
  • 45.00 лв.

Опции


Колан за вдигане на тежести RDX RX5 - черен

Представяме Ви колана за вдигане на тежести RDX RX5 – най-добрият спътник при вдигане на тежести. Изработен от първокласна полиестерна тъкан, този колан предлага оптимална стабилност и издръжливост. Отвътре дебелата подплата от EVA пяна осигурява превъзходна защита, докато меката подплата Blacktop гарантира несравним комфорт. Здравите найлонови бандажи осигуряват изключителна стабилност, а тежката желязна катарама с пластмасова ролка за опъване го закрепва на място. Закопчаването с велкро предлага плътно прилепване, което Ви дава увереността да повдигате с лекота. Независимо дали сте начинаещ или опитен професионалист, коланът за вдигане на тежести осигурява перфектната комбинация от комфорт, гъвкавост и стабилност. Подобрете представянето си и покорявайте нови върхове.

Оптимална опора с първокласна полиестерна тъкан

Дебела подплата от EVA пяна за превъзходна защита

Подплата от тъкан Blacktop за максимален комфорт

Здрави и издръжливи найлонови бандажи

Здрава желязна катарама с пластмасова ролка за опъване

Закопчаване с велкро за плътно прилепване

✅Множество размери за допълнителна защита и стабилност
Размери:


Коланът за вдигане на тежести RDX RX5 е първокласен фитнес аксесоар, предназначен за сериозни тежкоатлети, които търсят едновременно опора и комфорт по време на интензивни тренировки. Дизайнът му съчетава няколко висококачествени материала и функции, за да гарантира, че отговаря на изискванията на спортистите при вдигане на тежести и подобрява цялостното представяне във фитнеса.

Материали и конструкция

Външният слой на колана е изработен от изключително здрав полиестер. Този материал е известен със своята здравина и устойчивост, което гарантира, че коланът може да издържи на тежките условия при редовна употреба, без да се скъса или деформира. Полиестерът също така е лек материал, което допринася за цялостния комфорт по време на носене.

Сърцевината на този колан е изградена от етилен винил ацетат (EVA) пяна. EVA пяната е известна с отличните си омекотяващи и ударопоглъщащи свойства. В конструкцията на колана за вдигане на тежести, тя осигурява решаваща опора за долната част на гърба и коремната област, като помага за стабилизиране на сърцевината по време на тежки повдигания и намалява риска от травми.

Вътрешната страна на колана RDX RX5 включва подплата Blacktop. Тя има задачата да предложи удобно и сигурно прилягане. Благодарение на Blacktop, коланът се приспособява към контурите на тялото и остава на място, без да се забива в кожата или да причинява дискомфорт, дори по време на най-напрегнатите упражнения.

Дизайн, съобразен с нуждите на тежкоатлетите

Коланът е оборудван със здрава, регулируема система за закопчаване, позволяваща да се постигне персонализирано прилягане. Благодарение на регулируемите си свойства RDX RX5  може да се адаптира към различни форми и размери на тялото, като същевременно осигурява оптимално ниво на компресия и опора.

Комбинацията от полиестер, EVA пяна и подплата Blacktop гарантира, че коланът осигурява изключителна опора за лумбалната област. Тя е жизненоважна за поддържане на правилна форма и техника по време на екстремни повдигания, като клекове, мъртва тяга и преси над глава. Осигурявайки стабилна опора на долната част на гърба и сърцевината, коланът помага за предотвратяване на често срещани травми при вдигане на тежести, като дискова херния и мускулни разтежения.