Категории
Уред за трениране на мускулите на врата RDX H2

Уред за трениране на мускулите на врата RDX H2

Производител:RDX
Модел: RDX H2
SKU : WAN-H2B+
 • 70.00 лв.

Уред за трениране на мускулите на врата RDX H2

RDX Neck Harness е проектиран за оптимални упражнения за врата и гърба. Основен продукт както за смесените бойни изкуства, така и за бокса, където сътресенията могат да разтърсят нервната система. Уредът Ви позволява да изградите необходимите мускули, за да предотвратите подобни наранявания.Специално Ви помага да насочите ромбовидните и трапецовидните мускули, за разлика от всяко друго оборудване за изграждане на сила. Също позволява да повторите ефектите от тренировката с тежести, с неограничен потенциал за натоварване на права тежест, която лесно се проследява във врата и гърба. Освен това коланът за врат често се използва за насърчаване или коригиране на проблеми със стойката или за намаляване на шансовете за увреждания, които произтичат от лоша стойка.  4 D-образни пръстена - направени за регулируемост и маневреност при различни дължини.

  90 см HG стоманена верига - регулируема и изключително издръжлива стомана, за гъвкавост по отношение на дължината и употребата.

  Найлонови/неопренови промишлени шевове - за устойчивост, комфорт и осигуряване на дълготрайна употреба.

  Трипосочни регулируеми презрамки - за да осигурят стабилно и сигурно представяне по време на вашето обучение/упражнение/тренировка.

  Подплата под брадичката и над главата - както за комфорт, така и за поддържане на оборудването закрепено около главата Ви.
  Уредът за трениране на мускулите на врата RDX Neck Harness е иновативно приспособление, предназначено да помогне на тежкоатлетите да укрепят и тонизират мускулите на врата си. Този продукт е особено полезен за хора, които се занимават с физическа дейност, свързана с прекомерно натоварване на мускулите на врата. Регулируемият дизайн, прави колана подходящ за широк кръг потребители.

  Лесен за използване дизайн

  Уредът за трениране на мускулите на врата RDX H2 има прост и удобен за потребителя дизайн, който го прави лесен за поставяне и сваляне. Той разполага с регулируеми презрамки, които могат да бъдат пригодени да паснат на хора с различни размери на врата, осигурявайки сигурно и персонализирано прилягане на силовите атлети.

  Коланът за тежести за врата е мултифункционално устройство, което може да се използва както за упражнения за съпротивление, така и за разтягане. Ползвателите могат да избират между четири нива на съпротивление (леко, средно, твърдо и изключително), което позволява персонализирани тренировки въз основа на индивидуалните фитнес цели и нива на сила.

  Компактният размер и ниско тегло правят RDX Neck Harness лесен за пренасяне и съхранение. Може да се носи в чанта за фитнес или дори в джоб, което улеснява включването на редовни упражнения за врата във вашата рутина. Предлага се в кутия за правилно съхранение и транспортиране.

  Безопасност – ключов аспект на дизайна

  Уредът за трениране на мускулите на врата RDX Neck Harness е проектиран с идеята да бъде преди всичко безопасен. Той има меки подплънки, които осигуряват комфорт по време на употреба, като същевременно предотвратяват изплъзване или триене на кожата. Освен това устройството не трябва да се използва от лица със съществуващи травми на врата и гръбначния стълб или от хора, които изпитват болка и дискомфорт по време на употреба.

  Ползите от тренировките за врат са огромни. Редовната употреба на уреда за трениране на мускулите на врата може да помогне за подобряване на гъвкавостта и обхвата на движение на врата, намалявайки риска от нараняване и подобрявайки цялостната мобилност. С подсилване на вратната мускулатура, уредът се справя успешно с болката и дискомфорта в тази област.