Категории
Уред за трениране на мускулите на врата RDX H2

Уред за трениране на мускулите на врата RDX H2

Производител:RDX
Модел: RDX H2
SKU : WAN-H2B+
 • 70.00 лв.

Уред за трениране на мускулите на врата RDX H2

RDX Neck Harness е проектиран за оптимални упражнения за врата и гърба. Основен продукт както за смесените бойни изкуства, така и за бокса, където сътресенията могат да разтърсят нервната система. Уредът Ви позволява да изградите необходимите мускули, за да предотвратите подобни наранявания.Специално Ви помага да насочите ромбовидните и трапецовидните мускули, за разлика от всяко друго оборудване за изграждане на сила. Също позволява да повторите ефектите от тренировката с тежести, с неограничен потенциал за натоварване на права тежест, която лесно се проследява във врата и гърба. Освен това коланът за врат често се използва за насърчаване или коригиране на проблеми със стойката или за намаляване на шансовете за увреждания, които произтичат от лоша стойка.  4 D-образни пръстена - направени за регулируемост и маневреност при различни дължини.

  90 см HG стоманена верига - регулируема и изключително издръжлива стомана, за гъвкавост по отношение на дължината и употребата.

  Найлонови/неопренови промишлени шевове - за устойчивост, комфорт и осигуряване на дълготрайна употреба.

  Трипосочни регулируеми презрамки - за да осигурят стабилно и сигурно представяне по време на вашето обучение/упражнение/тренировка.

  Подплата под брадичката и над главата - както за комфорт, така и за поддържане на оборудването закрепено около главата Ви.