Категории
6-инчов кожен черен колан за фитнес RDX

6-инчов кожен черен колан за фитнес RDX

Производител:RDX
Модел: RDX 6-inch
SKU : WBS-6
  • 100.00 лв.

Опции


6-инчов кожен черен колан за фитнес RDX

Впрегнете невероятна сила с този изключително широк кожен колан за вдигане на тежести. Проектиран да Ви осигури най-високите нива на опора на гърба и следователно да Ви даде по-добра сила и увереност. Изработен от специална набук кожа, която се усеща като гел, когато се компресира. Ще имате омекотяването, което Ви е необходимо за най-трудните тренировки. Този колан за упражнения също така разполага с контурен дизайн за допълнителен комфорт, амортизиращи свойства за защита на гърба и корема, плюс нитове и катарама за още по-голяма здравина. Всичко това, докато кожата е невероятно мека и удобна.

Конструкция от набук с гелообразно усещане за сигурност и омекотяване

Проектиран да бъде мек и удобен на кожата, но напълно неразрушим във фитнеса

Способности за абсорбиране на удари за осигуряване на безболезнено изживяване

Контурен дизайн, който да се приспособи към тялото Ви и да осигури максимален комфорт

Зашита подложка с нитове и катарама за допълнителна здравина и устойчивост Размери:


6-инчовият кожен фитнес колан RDX е специален аксесоар, предназначен да осигури опора и стабилност на долната част на гърба и корема по време на силови тренировки и конкретно при вдигане на тежести. Тези колани обикновено се използват от спортисти, пауърлифтъри и фитнес ентусиасти, за да поддържат правилна форма и да намалят риска от нараняване, особено при вдигане на тежки товари.

Защо ви е нужен?

Основната цел на фитнес колана е да увеличи вътрекоремното налягане, което стабилизира гръбначния стълб и поддържа долната част на гърба. Той може да подобри представянето и да предпази от потенциални наранявания по време на упражнения като клекове, мъртва тяга и преси над глава. 6-инчовата ширина (16см) на кожения колан има широка зона на покритие, осигурявайки цялостна подкрепа на лумбалната област.

Тъй като коланът следва да бъде силно пристегнат, за да осигури желаното ниво на опора, материалът трябва да е достатъчно здрав, за да издържи натоварването, но в същото време максимално мек, за да не наранява кожата и меките тъкани в областта на кръста. Коланът RDX е изработен от висококачествена естествена кожа с вътрешна част от набук и гелообразен пълнеж.

От какви грижи се нуждае коженият фитнес колан?

Грижата за 6-инчовия кожен фитнес колан е от съществено значение, за да се гарантира дългият му работен живот и ефективност в силовите тренировки. Грижата включва правилно почистване и съхранение. Почистването трябва да се прави с влажна кърпа или гъба, за да се премахнат потта и мръсотията.

Оставете колана да изсъхне на въздух след всяка употреба. Избягвайте да го излагате на пряка слънчева светлина или източници на топлина, тъй като прекомерната топлина може да доведе до изсъхване и напукване на кожата.

Съхранявайте колана на хладно и сухо място, когато не го използвате. Закачането или поставянето му на равна повърхност ще помогне за запазване на формата му и да предотврати намачкването. Кожата може да бъде чувствителна към екстремни условия, така че избягвайте да излагате колана на екстремна топлина, студ или влажност.