Категории
Колан за тежести DBX Bushido Dip Belt - до 40 kg

Колан за тежести DBX Bushido Dip Belt - до 40 kg

Производител:DBX
Модел: DBX Bushido Dip Belt
  • 65.00 лв.

Колан за тежести DBX Bushido Dip Belt
Максимално натоварване: 40 кг

Dip Belt е колан, предназначен да увеличи натоварването при изпълнение на шведски лицеви опори, често наричани спадове или набирания. Подвижната верига ви позволява да окачите всякакъв товар.

.

Представеният колан за тежести ще ви позволи да увеличите натоварването, докато изпълнявате упражнения, които традиционно се изпълняват само с тежестта на тялото ви. Коланът се препоръчва за хора, които искат да постигнат по-бързи тренировъчни резултати или да преодолеят тренировъчния застой. Коланът се използва най-често при изпълнение на шведски лицеви опори или набирания.

Добре обмислен дизайн

Конструкцията на колана е разработена в сътрудничество с активни играчи на Crossfit, което позволява да се създаде безопасен и удобен продукт по време на тренировка. Коланът е снабден с допълнителна катарама, която предотвратява изплъзването на колана не само по време на тренировка, но и непосредствено след натоварване. Това решение ще ви предпази от падане на тежестта върху краката ви при смяна на товара или влизане в тренировъчното устройство.

Най-здравите материали

Коланът е изработен от много здрав 7-слоен материал и допълнително подсилен с лента с товароносимост до 40 кг. Такава структура гарантира дългосрочна издръжливост и устойчивост на всякакви повреди. Материята е устойчива на атмосферни влияния и лесна за почистване.

Всички шевове са направени с двужилни конци с повишени якостни параметри.

гимнастически колан с верижка

В комплекта с колана има заварена верига със здрави карабини и триъгълни дръжки.

гимнастически колан


Анатомична форма

Формата на колана за тежести е проектирана така, че да минимизира натоварването на лумбалната част, което ви предпазва от болезнени наранявания по време на тренировка с високи натоварвания.

От вътрешната страна коланът е покрит с мека и приятна на допир материя, която осигурява висок комфорт при тренировка и предпазва от евентуални протривания.

дип колан колан за потапяне колан за натоварване
Технически параметри:
  • Дължина на колана: 92 см
  • Ширина на колана: 18 см
  • Дължина на верижката: приблизително 70 см
  • Материал: здрав шиш
  • Натоварване: до 40 кг
  • Гаранция: 24 месеца